Bucurându-se de Apă: croazier Canalelor Navigabile și în Paris – Tour Companii, pachete de croazieră și mai mult

Posted on

Bucurându-se de Apă: croazier Canalelor Navigabile și în Paris - Tour Companii, pachete de croazieră și mai mult
Dacă ați luat deja un obiectiv turistic și / sau de croazieră cina pe râul Sena și sunt în căutarea pentru un fel mai insolite de tur, există mult mai mult decât căile navigabile pariziene râul celebră în întreaga lume. De ce nu fac ceva diferit și du – te explora 81 mile orașului de canale și căi navigabile subterane , care rulează tot drumul de la Ile Saint Louis aproape de Catedrala Notre Dame la extremitatea nordică a orașului , la Canal de l’Ourq? Sau ieși din oraș pentru o zi de croazieră și malurile superbe ale râului Marne, pe urmele pictorilor impresionisti , cum ar fi Manet, Renoir și Pissaro?

Dacă ați făcut deja runde de obiectivele turistice pariziene și excursii recomandate în ghid medie, am recomanda cu siguranta merge pe calea bătut și pentru a explora apele în și în jurul Paris, dintr-o foarte diferit Vantage.

Touring Canal St Martin: o altă latură a Parisului

Punct de vedere istoric utilizat ca o cale navigabilă industrială, Canal St Martin se execută timp de 4,5 mile, care leagă râul Sena la nord , Canal de l’Ourq. Unbeknownst la cele mai multe, canalul ruleaza subteran pentru o întindere, între stațiile de metrou Bastille și République de pe malul drept din Paris ( Droite rive ).

Mai multe companii de turism oferă croaziere regulate pe canal, care vă permite să vedeți o parte din orașul zonele mai puțin umblate, lumina, multe dintre care sunt fermecătoare. Canalul funcționează pe un sistem elaborat de încuietori, pentru a face un ecran intrigant ca apa prin papură și se ridică și poduri sunt ridicate pentru a lăsa să treacă bărci.

Canauxrama: Tururi ghidate ale Canalului

Canauxrama oferă două și jumătate croaziere oră de la Canalul Saint Martin, inclusiv un comentariu plin de viață despre istoria nord – est la Paris, unul dintre secretele cele mai bine păstrate din Paris. Croaziere începe la „Marina Arsenal“ , punctul de andocare și se încheie la plin de viață și ultramodernă Parc de la Villette și Cité des Sciences (sau puteți începe și se termină în direcția inversă), permițându – vă pentru a continua explorarea unghere secrete ale orașului.

Marne River Tours: Ia-o excursie de o zi pe traseu impresionistilor

Interesat în a lua o excursie de o zi la malurile înverzite ale râului Marne , care a inspirat pictori impresioniști inclus Camille Pissarro, Auguste Renoir si Edouard Manet? Canauxrama organizează croaziere de o zi în această zonă frumoasă și consecvent subestimate a regiunii pariziene. Pack un prânz picnic pe o zi însorită și se bucură de masa pe malul râului. Am încercat acest tur și foarte recomanda.

Informații Plecare: Internatul este posibilă din mai multe locuri. Consultați această pagină pe site – ul oficial pentru informații detaliate cu privire la punctele de îmbarcare, prețuri curente, prețurile biletelor și orare de croazieră.

Limbile: Tururi sunt disponibile în zece limbi, inclusiv engleză, spaniolă, germană și italiană. Bărci sunt echipate cu un bar.

Adresa: Bassin de la Villette – 13, Quai de la Loire
Tel:   +33 (0) 1 42 39 15 00
Vizitați site – ul oficial

Paris Canal

Aceasta este o altă companie de turism respectat oferind croaziere pe Sena și canale. Paris Canal oferă croaziere jumătate de zi pe Sena și Canal. Atracții turistice includ Musée d’Orsay, Luvru, și rețeaua orașului de lichidare a căilor navigabile subterane. Tururi sunt disponibile în limba engleză și multe alte limbi.

informații și programe de contact:

Programe de turism și ofertele variază pe tot parcursul anului. Apel sau scrie pentru mai multe informații despre prețuri curente și pentru a face un rezervari: resa@pariscanal.com sau vizitați site – ul oficial (în limba engleză).
Tel: + 33 (0) 142 409 697