Cafea Cultura: Cum se comandă italiană Băuturi de cafea la un bar din Italia

Posted on

Espresso? Latte? Caffe Corretto? Ce ar trebui sa comand în barul în Italia?

Cafea Cultura: Cum se comandă italiană Băuturi de cafea la un bar din Italia

Cei mai mulți italieni se opresc la bar pe drumul lor de a lucra în dimineața, pentru o cafea rapidă și de multe ori un Cornetto , sau croissant. Ele pot opri de mai multe ori pe zi , pentru mai multă cafea, și ar trebui, de asemenea. Cafea la bar în Italia este o parte integrantă a culturii, în cazul în care aveți o întâlnire sau persista pentru a vorbi mici cu un prieten italian, el sau ea poate solicita bine, „Prendiamo Caffè ONU?“ (Să luăm o cafea?) , Indiferent de momentul zilei.

În plus, Italia face unele dintre cele mai bune de cafea din lume, așa că pur și simplu trebuie să încercați unele în timp ce ești aici!

Aici sunt unele dintre cele mai populare băuturi de cafea servite într-un bar italian.

Caffè ( Kah-FE ) – am putea numi espresso; o ceașcă mică de cafea foarte puternic, acoperit cu o spumă de culoare caramel numit caimac , un element foarte important în cele mai bune exemple.

Caffè Hag este o versiune decofeinizata. Puteți comanda un Decaffeinato , de asemenea; HAG este numele cel mai mare producător de cafea decofeinizata italian și că este modul în care o veți vedea pe mai multe placi de meniu bar. Vei auzi , uneori , italienii numesc „DEK“ -Scurt Decaf.

Puteți comanda o cafea drept ( Caffè ONU ) în orice moment de noapte sau zi. Italienii stai departe de cappuccino după aproximativ 11 AM, așa cum se face cu lapte și laptele este considerat o dimineață numai bea. Dacă vedeți o grămadă de oameni care stau în jurul valorii de băut Cappuccini , la trei după – amiază, felicitări, ați găsit barul turistic.

Unele comune variatii pe Caffè (espresso)

Lungo Caffè (Kah-FE LOON-go) – o cafea lungă. Servit în continuare într – o ceașcă mică, acest lucru este espresso cu un pic mai mult de apă adăugată, perfectă dacă doriți mai mult de o gură de cafea.

Caffè Americano sau american de cafea, pot fi prezentate pentru a vă două moduri: o lovitură de espresso într – o ceașcă de cafea regulat, servit cu un pic ulcior cu apă caldă , astfel încât să puteți dilua cafeaua la fel de mult sau cât de puțin doriți, sau doar o ol simplu“ceașcă de cafea.

Ristretto Caffè (kah-FE RI-STRE-a) – o „cafea restricționat“ sau unul în care fluxul de cafea este oprit înainte de valoarea normală. Este esența cafelei, concentrate dar nu ar trebui să fie amar.

Cafea Băuturi din Italia

Caffè con panna – espresso cu frișcă

Zucchero Caffè con (ZU-Kero) – espresso cu zahăr. De obicei, veți adăuga propriul dintr – un pachet sau container la bar, dar în unele locuri, în special în partea de sud în jurul valorii de Napoli, cafeaua vine cu zahăr și trebuie să – l comande Senza Zucchero  sau fara zahar, daca nu“ T place dulce.

Corretto Caffè (kah-FE ko-RE-a) – cafea “corectat” , cu o burniță de lichior, de obicei Sambuca sau grappa.

Macchiato Caffè (Kah-FE mahk-Yah-a) – cafea “colorat” cu lapte, de obicei , doar un pic de spumă pe partea de sus a espresso.

Caffe latte (Kah-FE LAH-te) – Espresso cu lapte fierbinte, sau un cappuccino , fara spuma, de multe ori a servit într – un pahar. Aceasta este ceea ce s – ar putea numi un „latte“ în Statele Unite. Dar nu cere o „latte“ la un bar din Italia, așa cum este foarte probabil să fie servit un pahar de bază de lapte cald sau rece latte în italiană înseamnă lapte.

Latte macchiato (Lah-te mahk-Yah-a) – lapte Aburit “colorat” cu espresso, servit într – un pahar.

Cappuccino (pronunțat kah-pu-Chee-no) – un shot de espresso într – o mare (er) cană cu aburi de lapte și spumă.

În timp ce mulți turiști se vor termina masa de prânz sau seara mese cu un cappuccino, această băutură nu este comandat de italieni după 11 dimineața. Cele mai multe baruri și restaurante va servi oricand va cere, totuși.

Coffees de specialitate

Bicerin (pronunțat BI-che-RIN) – O băutură tradițională din Piemonte în jurul Torino, constând din cacao dens fierbinte, espresso și smântână, stratificat într – un artfully pahar mic. Nu sunt de obicei găsite în afara regiunii Piemonte.

Freddo Caffè (Kah-FE FRAYD-o) – Iced, sau cel puțin rece, cafea, foarte popular în timpul verii , dar nu pot fi găsite în alte perioade ale anului.

Caffè Shakerato (Kah-FE agită-er-Ah-a) – În forma sa cea mai simplă, o shakerato Caffè se face prin combinarea proaspăt preparat espresso, un pic de zahăr, și o mulțime de gheață și agitare întreaga afacere viguros până la o spumă formează atunci când este turnat.

Acesta poate avea, sirop de ciocolata adăugat.

Caffè della casa sau cafea casa – Unele baruri au o cafea băutură de specialitate. Caffè della Casa la Caffe delle Carozze în Chiavari este una dintre cele mai bune.

Un lucru de reținut atunci când te duci la bar, adesea, veți plăti mai mult să se așeze decât să stea la bar. Vrei să știi exact ce un bar italian este?