Camping pentru Wimbledon – Cum se ajunge Bilete Ultimele Minute

Posted on

 Camping pentru Wimbledon - Cum se ajunge Bilete Ultimele Minute

Dacă sunteți în vizită la Londra, la sfârșitul lunii iunie, nu puteți dor de excitare de tenis de la Wimbledon, care preia întregul oraș. Nu ar fi grozav să mergi?

Modul obișnuit de a obține un bilet de la Wimbledon este să se înregistreze pentru buletinul de vot bilet înainte de sfârșitul lunii decembrie precedent. Dar nu vă faceți griji dacă nu ai făcut-o. Ai putea fi încă cu o șansă de a vedea cel mai mare turneu de tenis de Grand Slam din lume. Este una dintre puținele mari evenimente sportive internaționale, care face bilete la preț rezonabil puse la dispoziția publicului în fiecare zi.

Și în picioare în coada de așteptare este o tradiție foarte britanic. Ducesa de Cambridge – s-ar putea ei stiu ca Printesa Kate (Kate Middleton născută) – preia de la Majestatea Sa Regina ca patron al turneului din 2017. Dar, în 2004, ea și sora ei Pippa în coada de așteptare cu toți ceilalți de la ora 5 să înscrie bilete Centre Court. Ca și ea, tot ce este nevoie de răbdare, rezistență și un zâmbet.

Iată cum

  Coadă pentru Bilete

  1. Oricine dorește să stea în linie (sau coada asa cum am spus aici) pot cumpăra bilete în ziua meciurilor. Atmosfera în coada de așteptare este prietenos și vizitatorii se bucură de posibilitatea de a întâlni și de a vorbi de tenis cu alte zile fans.Every, cu excepția ultimelor patru zile, 500 de bilete pentru fiecare din Centrul și instanțele nr.1 și nr.2 sunt rezervate de vânzare publicului la turnichete. Costul variază, în funcție de zi și instanța, între aproximativ £ 43 si £ 225 (în 2019).
  2. Alte câteva mii Motivele Bilete de intrare sunt vândute în fiecare zi. Sunt bune pentru picioare No. 2 instanță și de ședere fără rezerve și în picioare pe instanțele 3-19. Biletele costa intre £ 8 si £ 25, în funcție de zi. Trebuie să plătiți cu numerar și prețurile se schimbă în fiecare an , astfel încât să verificați site – ul de bilete pentru a fi sigur.  
  3. Biletele sunt vândute pe principiul primul venit, primul servit, numai plata în numerar de bază la turnichete.  Coada de bilet este o singură linie la Poarta 3, pornind de la Wimbledon Park, parcare 10 off Wimbledon Park Road. ( Vezi pe harta) Din parc, queuers (inclusiv queuers overnight) progresul prin Wimbledon Park club de golf, prin controale de securitate, peste un pod și pe la Poarta 3.
  4. Cozile sunt lungi. Dacă doriți un bilet Motive de admitere, ar trebui să sosească câteva ore înainte de motivele deschise la 10:30 Dacă sunteți pescuit sportiv unul dintre biletele spectacol de judecată, planul de pe camping peste noapte. Oamenii din cozile aduce scaune pliante, picnicuri și băuturi nealcoolice. Planul privind aducerea la uzură de ploaie prea – șarpele de-a lungul liniilor, ploaie sau soare.
  5. Când ajungi în linie, veți primi un card de coadă , care este datat și numerotat pentru a arăta locul în coada de așteptare. Stai pe ea, se va verifica atunci când introduceți motive.
  6. Veți fi , de asemenea , oferite bratarile marcate de către instanța de judecată, cu o evidență instanță detașabil, dacă sosiți suficient de devreme pentru a înscrie unul dintre cele 1.500 de Bilete Court. Când o mână la casier, vei primi un bilet pentru instanța de judecată numit pe concordanței. Nu vă faceți griji dacă nu obține o brățară și Tally – ar putea fi în continuare posibilitatea de a obține unul din miile de bilete Motive de admitere.
  7. Camping în coada de așteptare Wimbledon În trecut, dacă ai vrut să dormi o noapte în coada de așteptare bilet de la Wimbledon, a trebuit să ia șansele și a stabilit cortul în sau în apropierea cozii. În 2008, procesul a devenit mai ușor. Queuers poate acum în tabără Wimbledon Park, în apropiere de Parking Lot 10 unde începe coada. La aproximativ 6 dimineața administratori voluntari te va trezi, vă rugăm să demonteze echipamentul de camping, muta mașinile la parcările și până aproape într – o formațiune mai stricte pentru a face loc pentru cei care adera la coadă în ziua. La 7:30 a.m. Comisarii sportivi vor înmâna 1.500 manșetele de instanță specifice din fața cozii.
  8. Toalete Nu vă faceți griji, facilități în Church Road și Wimbledon Park Road sunt deschise pentru 24 de ore pe zi.
  9. Mobilitatea vizitatorilor cu deficiențe de mobilitate vizitatorii cu deficiențe poate aștepta mai aproape de motive, dar intrarea pentru motivele vor fi în continuare pentru numărul de card de coadă. Cere un steward pentru ajutor și pentru direcții la sfârșitul celui mai apropiat coadă. Vizitatori cu handicap cu probleme de mobilitate , care intenționează să cumpere bilete în ziua de joc ar trebui să sunați la biroul de bilete la +44 (0) 20 8971 2473, pentru instrucțiuni suplimentare despre facilități și parcare.
  10. Cel mai bun mod de a ajunge la Wimbledon este de transport in comun. Trenurile pleacă de la gara Waterloo la gara Wimbledon la fiecare 4 minute și există serviciu District linie regulate pe metroul din Londra la stația de cale ferată, de asemenea. Un autobuz de transfer frecvent călătorește la All England Lawn Tennis Club de la gară. Există , de asemenea , un serviciu de autobuz, de la Marble Arch în centrul Londrei, la fiecare 30 minutes.Whatever ai face, nu încercați să conducă la Wimbledon. Traficul în timpul turneului este imposibil și nu veți găsi nicăieri la parc.

Cumpărarea online bilete

Câteva sute de bilete pentru Centre Court și Curtea No. 3 sunt vândute online prin Ticketmaster.co.uk o zi înainte de joc. Nu există alte vânzări de bilete on – line sunt autorizate sau onorate astfel încât să nu fie tentat de oferte care arată frumos să fie adevărat. Vei fi , probabil , întors la porțile.

Pentru a fi în care o șansă, trebuie să vă înregistrați la Wimbledon meu și înscrieți – vă pentru newsletter – ul gratuit  pentru a primi notificări și detalii complete despre vânzarea de bilete on – line. Ca orice bilete populare vândute online, odată ce sunteți notificat, trebuie să acționeze rapid, pentru că ei merg în câteva secunde.

CREANȚE

Dacă aveți buzunare foarte adanci, ai putea încerca să pui mâna pe niște bilete de obligaŃiuni. Și eu spun profund – anul trecut o pereche de bilete centrul terenului pentru finala de la Wimbledon au fost relatărilor, vândut pentru £ 83,000, și un preț de 15.000 £ o pereche este destul de mediu.

CREANȚE la evenimente sportive importante sau locuri sunt acțiuni, cum ar fi într-o companie. În schimbul unei investiții care – în cazul Wimbledon – merge spre întreținere la sol și întreținerea – titularul obligatare primește un număr fix de locuri specifice pentru o perioadă de timp determinată. Titularul obligațiune poate vinde apoi scaunele în care nu intenționează să le utilizeze. Există brokeri și piețe de desfacere în cazul în care obligațiunile sunt cumpărate și vândute. CREANȚE sunt singurele biletele la Wimbledon, care pot fi vândute către terți.

Camp afară la Wimbledon și coadă pentru bilete. Este mult mai distractiv – și mult mai ieftin.