Skip to main content

Camping voor Wimbledon – How to Get Last Minute Tickets

 Camping voor Wimbledon - How to Get Last Minute Tickets

Als u een bezoek aan Londen aan het einde van juni, kunt u de Wimbledon tennis opwinding die over de hele stad neemt niet missen. Zou het niet geweldig zijn om te gaan?

De gebruikelijke manier om een ​​ticket voor Wimbledon is om te registreren voor het ticket stemming vóór het einde van het vorige december. Maar maak je geen zorgen als je dat niet deed. Je zou nog steeds in met een kans om ‘s werelds grootste Grand Slam tennis toernooi te zien. Het is een van de weinige grote internationale sportevenementen die redelijk geprijsde tickets beschikbaar voor het publiek elke dag maakt.

En staan ​​in de wachtrij is een zeer Britse traditie. De hertogin van Cambridge – u wellicht weet haar als Prinses Kate (née Kate Middleton) – overneemt van Hare Majesteit de Koningin als beschermheer van het toernooi in 2017. Maar in 2004, zij en haar zus Pippa in de wachtrij met iedereen van 05:00 tot scoren Centre Court tickets. Net als haar, alles wat je nodig hebt is geduld, uithoudingsvermogen en een glimlach.

Hier is hoe

  Queuing voor Tickets

  1. Iedereen die bereid is om in de rij te staan (of wachtrij zoals we hier zeggen) kunnen kaartjes kopen op de dag van de wedstrijden. De sfeer in de wachtrij is vriendelijk en bezoekers genieten van de gelegenheid te ontmoeten en praten tennis met andere fans.Every dag, behalve de laatste vier dagen, 500 tickets voor elk van het Centrum en No.1 en No.2 rechtbanken zijn gereserveerd voor verkoop aan het publiek op de tourniquets. De kosten variëren, afhankelijk van de dag en de rechtbank, van tussen ongeveer £ 43 en £ 225 (in 2019).
  2. Nog een paar duizend Grounds De toegangskaarten worden verkocht elke dag. Ze zijn goed voor No. 2 court staan en onvoorwaardelijke zitplaatsen en staande op Courts 3-19. Tickets kosten tussen £ 8 en £ 25, afhankelijk van de dag. Je moet betalen met contant geld en prijzen te wijzigen ieder jaar dus kijk op de website ticket om zeker te zijn.  
  3. Tickets worden verkocht op een first come, first serve, alleen contant basis bij de tourniquets.  Het ticket wachtrij is een enkele lijn naar Gate 3, te beginnen in Wimbledon Park, parkeerplaats 10 op Wimbledon Park Road. ( Te zien op een kaart) Vanaf het park, de queuers (inclusief ‘s nachts queuers) vooruitgang door middel van Wimbledon Park Golf Club, door de veiligheidscontrole gaan, over een brug en verder naar Gate 3.
  4. De wachtrijen zijn lang. Als u een Grounds Admission ticket wilt, moet je een paar uur vóór het terrein open om 10:30 Als je vissen naar één van de show rechter tickets, plan op kamperen ‘s nachts. De mensen in de wachtrijen brengen klapstoelen, picknicks en non-alcoholische dranken. Plan op het brengen regenkleding ook – de lijnen slang langs, regen of zonneschijn.
  5. Als je in de rij, zult u krijgt een Queue Card die is gedateerd en genummerd om uw plaats in de wachtrij te laten zien. Vast te houden, het zal worden gecontroleerd wanneer u het terrein betreden.
  6. U zult ook worden aangeboden polsbandjes gekenmerkt door de rechtbank, met een afneembare rechtbank tally, als je vroeg genoeg om een van de 1.500 Hof Tickets scoren komen. Als je het in te leveren bij de kassa, dan heb je een ticket voor de rechtbank vermeld op de tally te krijgen. Maak je geen zorgen als je niet beschikt over een polsbandje en tally krijgen – je zou nog steeds in staat zijn om een van de duizenden Grounds toegangskaarten krijgen.
  7. Kamperen in de Wimbledon wachtrij In het verleden, als je wilde een nachtrust te krijgen in het ticket wachtrij Wimbledon, moest je je risico’s te nemen en zet je tent in of in de buurt van de wachtrij. In 2008, het proces werd gemakkelijker. Queuers kan nu kamp in Wimbledon Park, vlakbij Parking Lot 10, waar de wachtrij begint. Om ongeveer 06:00 zullen vrijwilligers stewards je wakker wordt, vragen u om uw kampeeruitrusting ontmantelen, beweeg je auto’s naar de parkeergarages en close-up in een strakkere formatie om ruimte te maken voor degenen die toetreden tot de wachtrij op de dag. Om 7:30 a.m. Sportcommissarissen zal uitdelen aan de 1.500 rechter-specifieke polsbandjes vanaf de voorzijde van de wachtrij.
  8. Toiletten Maak je geen zorgen, faciliteiten in Church Road en Wimbledon Park Road zijn geopend voor 24 uur per dag.
  9. Beperkte mobiliteit bezoekers met een handicap kunnen bezoekers dichter wachten om het terrein, maar de toegang tot het terrein zal nog steeds in de wachtrij kaartnummer orde. Stel een steward om hulp en voor een routebeschrijving naar het einde van de dichtstbijzijnde wachtrij. Gehandicapte bezoekers met mobiliteitsproblemen die van plan zijn om kaartjes te kopen op de dag van het spel moet de Ticket Office telefonisch op +44 (0) 20 8971 2473, voor verdere instructies over de aanwezige faciliteiten en een parkeerplaats.
  10. De beste manier om Wimbledon te bereiken is met het openbaar vervoer. Treinen vertrekken vanaf Waterloo Station naar Wimbledon Station elke 4 minuten en er is regelmatig District Line-service op de Londense metro bij het station ook. Een frequente shuttle bus reist naar de All England Lawn Tennis Club van het station. Er is ook busdienst, van Marble Arch in het centrum van Londen, om de 30 minutes.Whatever je ook doet, probeer niet te rijden naar Wimbledon. Verkeer tijdens het toernooi is onmogelijk en je zult nergens vinden om te parkeren.

Het kopen Tickets Online

Enkele honderden tickets voor Centre Court en Court No. 3 worden online verkocht via Ticketmaster.co.uk de dag voordat het spel. Geen enkele andere sales online ticket een vergunning hebben of gehonoreerd dus niet verleiden door aanbiedingen die er te mooi om waar te zijn. Je zult waarschijnlijk worden geweerd bij de poorten.

Om zijn waarin een kans, moet u zich registreren op My Wimbledon en meld je aan voor de gratis nieuwsbrief  om meldingen en volledige informatie krijgen over de online kaartverkoop. Zoals elke online verkocht populaire tickets, als je eenmaal een melding bent, moet je snel handelen, want ze gaan in een paar seconden.

Obligaties

Als u een zeer diepe zakken, zou je kunnen proberen om je handen te krijgen op een aantal obligatie tickets. En dan bedoel ik diep – vorig jaar een paar centre court tickets voor de finales van Wimbledon werden naar verluidt verkocht voor £ 83.000, en een prijs van £ 15,000 een paar is vrij gemiddeld.

Obligaties om grote sportevenementen of locaties zijn als aandelen in een bedrijf. In ruil voor een investering die – in het geval van Wimbledon – gaat naar de grond onderhoud en de instandhouding – de houder van de obligatie krijgt een vast aantal specifieke plaatsen voor een vaste periode van tijd. De obligatielening houder kan dan verkopen de zetels dat ze niet van plan om te gebruiken. Er zijn makelaars en marktplaatsen waar de obligaties worden gekocht en verkocht. Obligaties zijn de enige Wimbledon tickets die verkocht kunnen worden aan derden.

Kamperen op Wimbledon en de wachtrij voor tickets. Het is veel meer plezier – en een stuk goedkoper.

You may also like