Campo Dei Fiori Piața și Viața de noapte în Roma, Italia

Posted on

 Campo Dei Fiori Piața și Viața de noapte în Roma, Italia
Campo dei Fiori, o piazza în centrul istoric al Romei, este una dintre piețele de top din Roma. Până în ziua, piața este site-ul de piață în aer liber cel mai bine cunoscut de dimineață a orașului, care funcționează din anul 1869. Dacă sunteți cazat într-un apartament de vacanță sau în căutarea unui suvenir legate de alimente sau de cadou, cap la Campo dei Fiori piaţă.

Seara, după ce vânzătorii de fructe și legume, pescării, și vânzătorii de flori au impachetat standurile, Campo dei Fiori devine un hub viață de noapte. Numeroase restaurante, baruri de vin, și pub-uri în jurul valorii de mulțimea piazza, făcându-l un punct ideal de întâlnire pentru localnici și turiști deopotrivă și un loc minunat pentru a sta pentru o apertivo cafea dimineața sau seara și să ia în acțiune.

În timp ce cifrele în țesătura vieții moderne, Campo dei Fiori, la fel ca aproape toate locurile din Roma, are un trecut etaje. Aici este locul unde a fost construit Teatrul lui Pompei în primul ien De fapt, arhitectura de unele dintre clădirile pătratului urmează curbura fundație teatrul antic și rămâne de teatru poate fi văzut în unele restaurante și magazine.

Prin Evul Mediu, această zonă de la Roma a fost în mare parte abandonată și ruinele teatrului antic preluat de natura. În cazul în care zona a fost relocați în secolul al 15 – lea, a fost numit Campo dei Fiori, sau „câmp de flori“ , chiar dacă a fost pavat cu promptitudine peste pentru a face loc pentru resedinte generoase , cum ar fi în apropiere Palazzo dell Cancelleria , prima Renaștere palazzo la Roma, iar Palazzo Farnese , care găzduiește acum Ambasada Franței și stă pe mai liniștită Piazza Farnese. Dacă doriți să stați în zonă, vă recomandăm Hotelul Residenza în Farnese.

Ocolind Campo dei Fiori Via del Pellegrino, „drumul Pelerinului“, unde primii turiști creștini ar putea să găsească hrană și adăpost înainte de a călători spre Bazilica Sfântul Petru.

În timpul Inchiziției romane, care a avut loc la sfârșitul secolului 17 și începutul anilor 16, execuțiile publice au fost efectuate în Campo dei Fiori. În centrul piazza este o statuie solemnă a filozofului Giordano Bruno, care este un memento de acele zile întunecate. Statuia unui Bruno camuflată se află la fața locului, în piața unde a fost ars de viu în 1600.