Canalul Saint-Martin cartier din Paris

Posted on

Canalul Saint-Martin cartier din Paris

În primăvara și vara, localnicii vin în masă la malurile Saint-Martin Canal la picnic, Strum chitare Țărm, și se încălzi în serile lungi de leneș ca înserează peste zona fotogenic. Cafenele si buticuri excentrice flancheaza podetelor de apă și de fier. În zilele de duminică, două străzi care rulează în paralel cu canalul, Quai de Valmy si Quai de Jemmapes, sunt rezervate pentru pietoni și bicicliști perfectă pentru închirierea unei biciclete și a vedea orașul dintr-un unghi proaspăt.

O altă posibilitate este de a face un tur al canalului cu barca. Pe scurt, există ceva pentru aproape toată lumea de pe malurile sale fermecătoare.

Orientare și Transport

Cartierul Canal Saint-Martin este amplasat între Gare du Nord și République în nord-estul Parisului, în arondismentul 10. Canalul se încarcă în râul Sena, în sud și Bassin de la Villette și l’Ourq Canal de la nord.

Principalele străzi din jurul canalului: Quai de Valmy, Quai de Jemmapes, Rue Beaurepaire, Rue Bichat.

In apropiere: République, Belleville.

Noțiuni de bază Există și stațiile de metrou

  • Gare de l’Est (Liniile 4 & 7)
  • Republique (Liniile 3, 5, 8, 9 și 11)
  • Goncourt (linia 11)
  • Jacques-Bonsergent (linia 5).

Istoria zonei, pe scurt

Napoléon Am comandat construirea Canalului Saint-Martin în 1802. Acesta a fost inițial construit pentru a lega la Canal de l’Ourq, mai în nord, pentru alimentarea cu apă proaspătă în oraș.

În secolul al 19-lea, zona a fost cea mai mare parte ocupată de muncitori din clasa muncitoare.

Doar recent a început să atragă bine-to-do profesioniști dornici să aibă reședința în apartamente cu vedere la canal. Ca urmare, sa ajuns să fie cunoscut ca o zonă frecventat de bohos; restaurante noi, cafenele și buticuri de modă răsar continuu în cartier.

Canalul și împrejurimile sale au fost reconstruite în întregime pe platoul de filmare pentru filmul 1938 Marcel Carné lui, Hôtel du Nord .

 Un restaurant și un bar cu același nume sta la 102 Quai de Jemmapes (vezi mai jos pentru detalii).

Tururi cu barca de Canalelor Navigabile și

Luați în considerare a lua o croazieră de Canalul Saint-Martin și cursuri de apă subterane din Paris pentru o experiență de neuitat. Deosebit de interesante sunt sisteme de blocare al Canalului, care umplu anumite porțiuni ale canalului cu apă, la viteze record, pentru a permite trecerea de bărci prin zone altfel prea mici.

Mâncatul, băutul și cumpărături în jurul valorii de Canalul Saint-Martin

Hôtel du Nord
102 Quai de Jemmapes
Telefon: +33 (0) 140 407 878

Cineastul Marcel Carné imortalizat Hôtel du Nord prin reproducerea fațada sa pentru 1938 filmul cu același nume. Construit inițial în 1885 ca un hotel de servire muncitori în mare parte manual, Hôtel du Nord este acum un bar și un restaurant.

Ambianță: O bară de zinc, perdele de catifea, lumina lampii scăzută, și o bibliotecă la etaj extinsă dau fostul hotel un șarm distinct 1930.

Repere: Puteți alăpta o băutură pe terasa de grădină, joacă șah, răsfoiți biblioteca, sau se pot bucura de o masă simplă preparate cu ingrediente proaspete și conceput de celebrul bucătar Pascal Brebant. Nostalgie garantat.

Pranz: în jurul valorii de 15-25 de euro (aproximativ $ 16-26.).
Cina: Intre 18-30 Euro (aprox.

$ 19- $ 32).

Chez Prune
71 Quai de Valmy
Telefon: +33 (0) 142 413 047

Ambianță: Chez Prune este în cazul în care la modă tineri parizieni du – te pentru a vedea și a fi văzut. Acest bar vesel de culoare prune și restaurant este în mod constant abuzz cu palavrageala și muzică. Deco aiurit include obiecte realizate din deșeuri reciclate. O terasă mare oferă vederi în afara top-notch ale canalului în timpul primăvara și vara.

Pentru a mânca: tarif stil bistro Chez Prune lui, în cazul în care un pic cam scump, este întotdeauna gustos și include salate, quiche, viclean farfurii, brânză și Plats du Jour.

Băuturi: (aprox . $ 4 $ 11) 4-10 Euro
Prânz: jur de 15-20 de euro pe persoană (aproximativ $ 16- $ . 22).

Pink Flamingo
67 rue Bichat
Tel .: +33 (0) 142 023 170

Complacă într-o trata favorit cartier: obține pizza livrate canalside! Un cuplu franco-american co-deține Pink Flamingo, o îmbinare elegant, în cazul în care pizza amintește de unele dintre cele mai bune felii de stil New York.

Bonusul: Puteți comanda plăcinta să meargă, să ia un balon roz ca dovadă a achiziției, și să se relaxeze pe malul canalului. Persoana de livrare va găsi prin balon.

Preturi: Aproximativ 10-15 euro (aproximativ $ 11- 16 $.) Per persoană.

Antoine et Lili
95 Quai de Valmy
Tel .: +33 (0) 142 374 155

Acest quirky de tip boutique de moda a lui luminos fațadă galben și roz este acum o pictogramă. Nu rata Antoine et Lili pentru cele mai recente în moda urban kitschy și campy fire „etnice“. „Satul“ include, de asemenea, un restaurant, brutărie, și ceainărie.

Vă rugăm să rețineți că prețurile și descrierile citate aici au fost corecte la momentul acestui articol a fost publicat și actualizat, dar se poate schimba în orice moment.