Când ar trebui să-mi cumpăr Bilete de tren pentru Italia?

Posted on

 Când ar trebui să-mi cumpăr Bilete de tren pentru Italia?

Călători în Italia cere de multe ori de ce nu pot cumpăra bilete de tren lor italiene de șase luni în avans, sau dacă trebuie să le cumpere înainte de data de călătorie cu trenul. Răspunsul este diferit pentru bilete de pe fiecare tip de tren italian.

Iată ce trebuie să știți despre când să cumpere bilete de tren din Italia, pentru fiecare tip de tren:

Frecce (Eurostar) Bilete

Bilete pentru Frecce trenuri, trenuri de mare viteză care se execută între marile orașe din Italia, de obicei , pot fi cumpărate în termen de patru luni de la data dvs. de călătorie.

Reducerile sunt adesea disponibile pe trenuri rapide pentru achiziții în avans, aceeași rentabilitate zi, sau pentru grupuri de trei sau mai multe , dar rețineți că unele actualizate și bilete în avans poate fi nerambursabil sau non-modificabile , astfel verificați cu atenție înainte de a cumpăra. Frecce biletele pot fi cumpărate de la orice stație de tren Biglietteria în Italia. Online bilete electronice , inclusiv rezervări scaun pot fi cumpărate prin intermediul Rail Europe.

Important : Rezervarile de siguranță sunt obligatorii pe Frecce trenuri. E-bilete sau bilete care au rezervare de locuri pe bilet nu trebuie să fie validate , dar dacă aveți un bilet și o rezervare loc separat ar trebui să valideze biletul.

Bilete Intercity

Intercity si Intercity, plus bilete de tren în prezent pot fi cumpărate numai în termen de patru luni de la data dvs. de călătorie. Există, uneori, reduceri disponibile pentru achiziții de la o lună până la o zi înainte de data calatoriei sau pentru deplasări în grup, dar rețineți că unele bilete cu preț redus poate fi nerambursabil și non-schimbătoare.

bilete de tren intercity pot fi cumpărate de la un Biglietteria în orice stație de tren în Italia sau online prin intermediul Rail Europe.

Important : Rezervarile de siguranță sunt obligatorii pe Intercity , plus trenuri și pe cele mai multe trenuri Intercity. Asigurați – vă că pentru a valida biletul înainte de a urca în tren în cazul în care biletul nu este pentru o anumită dată și oră.

În cazul în care atribuirea scaunului, ora și data sunt imprimate direct pe bilet nu trebuie să valideze, dar dacă nu sunteți sigur că cel mai bine este să o facă sau să ceri.

Bilete regionale

Bilete pentru trenuri regionale, trenuri mai lente care opresc multe locuri de-a lungul traseului, de obicei, într-o regiune, pot fi cumpărate în termen de patru luni de la data dvs. de călătorie. Rareori orice reducere pentru a cumpăra un bilet de tren regional în avans.

Un bilet de tren regional nu are o dată sau de timp, este valabil timp de două luni de la data cumpărării pentru ruta trenului. Excepție: Dacă vă cumpărați biletul de la o mașină de bilet la stația, acesta poate avea o data și ora ștampilate pe ea. Trenurile regionale nu au alocat locuri, deci, dacă sunteți în deplasare în perioadele de vârf naveta poate doriți să cumpere un bilet de primă clasă pentru a avea o șansă mai bună de a găsi un loc. Puteți cumpăra biletul de tren regional la o Biglietteria în orice stație de tren în Italia sau o mașină de bilet la stația de plecare până la ora de plecare.

Important: trebuie să validați biletul de tren înainte de a urca în tren sau poate fi amendat. Aparatul poate arata ca una din fotografiile de pe aceasta pagina.

Bilete Italo

Biletele pentru linia privată Italo Rail, care servește unele dintre cele mai importante orașe pot fi cumpărate de un pic mai departe în avans, uneori până la cinci luni înainte, cu reduceri de obicei disponibile pentru rezervările în avans.

Biletele pot fi cumpărate de la cabine speciale în stațiile de tren deservite de Italo sau achiziționate prin intermediul Rail Europe.

Eurail Italia Trece

Italia trece de cale ferată trebuie să fie achiziționate înainte de a ajunge în Europa, în termen de șase luni de la data în care intenționați să-l valideze. Verificați prețurile sau să cumpere un Eurail Italia trece prin Rail Europe.

Important: Trebuie să aveți permisul feroviar validat în termen de șase luni de la cumpărare de către un funcționar de cale ferată , la o stație de tren. Rezervări și suplimente care nu sunt incluse în trecere și trebuie să fie achiziționate separat.