Capitala franceză antic din L’Isle-sur-la-Sorgue în Provence

Posted on

Capitala franceză antic din L'Isle-sur-la-Sorgue în Provence

Un Sud atractiv Franței Orașul

L’Isle-sur-la-Sorgue, un oraș încântător, în Vaucluse în Provence, este cel mai bine cunoscut pentru magazinele sale antice, piețe și târguri. Situat pe malurile râului Sorgue, este un oraș istoric în cazul în care antichități umple magazinele mici situate în foste clădiri industriale. Se face o zi minunata sau un week-end pauză de la sudul orașelor Franța Avignon, Orange, Marsilia și Aix-en-Provence din apropiere.

Informatii generale

 • În Departamentul Vaucluse
 • în Provence
 • Populația 18100

Tourist Office
Place de la Liberté
Tel .: 00 33 (0) 4 90 38 04 78
Site – ul

Antichități

Acesta este principalul motiv pentru care cei mai mulți oameni vizitează L’Isle-sur-la-Sorgue. Biroul de turism are o listă de magazine de antichități. Dar dacă nu aveți un magazin special sau dealer în minte, cel mai bun lucru este doar să rătăcească pe străzi, vizitând cele care ia fantezie dumneavoastră.

Există , de asemenea , o serie întreagă de sate antice de-a lungul drumului principal în mori vechi și fabrici. Le Village des Antiquaires de la Gare (2 bis av. De l’égalité, tel .: 33 00 (0) 4 90 38 04 57) este una dintre cele mai mari. Acesta găzduiește în jurul valorii de 110 dealeri într – o fabrică de țesut vechi și este deschis sâmbătă până luni.

Târguri antice

Cele două importante târguri de antichități pe an, una peste week-end de Paste, iar al doilea la mijlocul lunii august, sunt renumite atât în ​​Franța, și în mare parte din restul Europei. Există, de asemenea, într-o duminică de piață regulat antichități și două piețe Brocante sâmbătă și duminică.

Istoria L’Isle-sur-la-Sorgue

L’Isle-sur-la-Sorgue a fost dezvoltat în secolul al 12-lea oraș ca un pescar. Construit pe picioroange deasupra unei mlastini, apa a jucat un rol major în ceea ce a fost în mod inevitabil, numit „Veneția Provence“. Până în secolul al 18-lea, 70 waterwheels uriașe căptușite canale, alimentează industriile majore de hârtie și de luare de mătase.

atracţii

Este un oraș pentru o plimbare, oameni-vizionarea, și, desigur, pentru cumpărături antic. Există unele muzee mici, cum ar fi  Muzeul Santon  ( Santons  sunt argilă figuri de Crăciun, realizate în Provence), și unelte vechi (Saint-Antoine, tel .: 00 33 (0) 6 63 00 87 27), și  Muzeul de păpuşile și jucării , o colecție de păpuși 1880-1920 (26 rue Carnot, tel .: 33 00 (0) 4 90 20 97 31).

Biserica  Notre-Dames-des-Anges a  fost reconstruită în secolul al 17 – lea; nu pierde ceasul arată ora, data și fazele lunii și interiorul său ornat. 18-lea  Hôpital  (pl des Freres Brun, tel .: 33 00 (0) 4 90 21 34 00), are o scara mare, capela si farmacie , plus o grădină încântătoare cu o fântână veche. Adresați – vă pentru a vedea la recepție.

În cazul în care pentru a rămâne

 • La Prévôté
  41 Rue JJ Rousseau
  Tel .: 00 33 (0) 4 90 38 57 29
  Ascunsă în spatele bisericii, acest restaurant cu camere este într – un prettily restaurat casa provensal. Camerele sunt o dimensiune bună, pur și simplu decorate cu inundații lumina prin ferestre. La primul și al doilea etaj (fără lift), toate camerele au o vedere bună. Micul dejun este de la produse regionale locale.
 • Best Western Domaine de la Petite Isle
  Route d’Apt
  Tel .: 00 33 (0) 4 90 38 40 00
  Amplasat în teren spațios, acest hotel are destul de bine decât camerele medii, toate cu aer condiționat și toate accente moderne , inclusiv Wi – Fi gratuit. Paturi confortabile și vederi bune.
 • La Prévôté
  41 Rue JJ Rousseau
  Tel .: 00 33 (0) 4 90 38 57 29
  Site – ul
  cu ziduri de piatră, o terasă și mâncare bună, acesta este cel mai bun loc pentru o masă pe îndelete. Folosind ingrediente locale de sezon și regionale, feluri de mâncare , cum ar fi carne de miel-cruste plante medicinale, sau preparate din pește , cum ar fi scoici la grătar în unt scorțișoară. Există o listă bună de vinuri și meniuri de funcționare de la 26 la 44 de euro. Barul de vinuri are unele vinuri serioase și un meniu ușor bun de gustări.
 • Jardin du Quai
  91 av Julien-Guigue
  Tel .: 00 33 (0) 4 90 20 14 98
  Mănâncă , fie într – o cameră destul de plin de mobilier antic și aretefacts, sau în grădina încântătoare. Încercați ocheană cu spanac copilul, friptură de miel și tartă de ciocolată. Coacerea este excelent și pivniță are vinuri bune locale. Meniurile rula de la 35 la 43 de euro.
 • Le Vivier
  800 Cours Fernande-Peyre
  Tel .: 00 (0) 4 90 38 52 80
  Site – ul
  În cazul în care este contemporan gust, carte aici. Un decor modern este decorul pentru clasice cu o nouă atingere ușoară. Foie gras vine într – o terină cu țiparul afumat și un sos de sherry; friptură de vițel cu măduvă osoasă, pătrunjel și usturoi. Lista de vinuri este gravă; serviciul fermecător.
 • Le Carré d’Herbes
  13 Quatre Întreruperile AVE
  Tel .: 00 33 (0) 4 90 38 23 97
  Site – ul
  mânca pe terasa în acest restaurant situat între satele antice. Produse locale și Provencale de gătit produc feluri de mâncare , cum ar fi magret de rață și deserturi irezistibile. Există un excelent zilnic meniu de prânz cu trei feluri de mâncare la sub 20 de euro.

Cum să ajungem acolo

L’Isle-sur-la-Sorgue este de aproximativ 800 km (498 mile) de la Paris, la 250 km (155 mile) de la Lyon, 80 km (50 mile) de la Marsilia, 61 km (38 mile) de la Aix-en-Provence , și 23 km (14 mile) de la Avignon.
Rutier
la Lyon sau Marseille:  Ia autosrăzii A7 (Autoroute du Soleil) , apoi de ieșire 23. Urmați D6 de Sud , apoi ia N100 la L’Isle-sur-la-Sorgue De
la Avignon:  Ia N100 semnalizate la L’Isle- sur-la-Sorgue De
la Aix-en-Provence:  ia D7 nord la Avignon semnalizate, apoi se alăture A7 la ieșirea 26 pentru a ieși 23. Urmați D6 de sud , apoi ia N100 la L’Isle-sur-la-Sorgue

Cu trenul:  De mare viteză TGV rulează până la stația de cale ferată TGV Avignon, 19 km (13 mile).
De la stația de Avignon sunt în jur de 10  autobuze  pe zi pe Ligne 6 în oraș. călătoria durează aproximativ o oră și costă 2 euro. Există un serviciu de rar în zilele de duminică.
Pentru transferuri de la Avignon sau  aeroport Marseille Provence  merg la  Transferuri Sun.

Pe calea aerului:  Cel mai apropiat aeroport este Avignon. Aeroportul Marseille Provence  este de 70 km (43 mile).
CityJet  zboară de la London City Airport direct la Avignon. Alte companii aeriene programate merg de la principalele aeroporturi din Marea Britanie.