Skip to main content

Carols Iz Kraljeva – A Cambridge božično tradicijo odprti za vse

Carols Iz Kraljeva - A Cambridge božično tradicijo odprti za vse
Carols iz Kraljeva, storitve božični večer Carol univerze Cambridge, je eden izmed najbolj znanih storitve Carol na svetu. In kdo s potrpežljivostjo, da stojijo v vrsti more iti za brezplačno.

Toda preden se odpravite na Kings College Chapel v Cambridge, Anglija, poskrbite, da boste vedeli, katere storitve nameravate udeležiti. Obstajata dva priljubljena oddaja Carol storitve iz Kraljeva. Samo ena res odvija na božični večer in samo eden je odprt za javnost.

Carols Od King je

Znani televizijski carol storitev s svojimi oblečeni pevci in pevke in sveč, ki je prikazana na božični večer, ki ga BBC2 in po svetu, na BBC televizijskih prodajnih mest, ki je dejansko zabeležena v začetku decembra z povabil občinstvo. Oni že to počne na tak način, precej, za približno 60 let

To je popolnoma drugačna storitev od The Festival devet lekcij in Carols oddaja v živo na BBC Radio 4 v 3PM GMT (10. uri EST in 7h PST) na božični večer, in po vsem svetu na milijone poslušalcev skozi počitniški sezoni. To je tista, ki jo lahko udeležijo – z malo potrpljenja in topel plašč.

Storitev, ki je prilagojen od enega ustanovljen leta 1880, je bila prvič potekala na King je na božični večer leta 1918, malo več kot mesec dni po koncu prve svetovne vojne je bila prva oddaja BBC v 1928. Danes, vsaj 450 radijskih postaje, vključno z ameriško medijih omrežja, izvedbo oddaje. Ker je bilo približno za skoraj 90 let, odkar je na tisoče cerkva je sprejel njegovo obliko, obstaja velika verjetnost, da ste odraščali poslušal.

Tukaj je Kako se udeleži

Kraljeva College Chapel festival devet izkušnjah in Carols je brezplačno za vsakogar, ki želi, da se udeležijo, vendar je zelo priljubljen, tako da boste potrebovali potrpljenje in moraš biti pripravljen, da line up zelo zgodaj in se potegujte sedeža:

  • Ljudje začeli podloga ki gre gor ob 7:30 zjutraj, ko so prvi člani javnosti priznal, da zaradi Kings College.
  • Vstop je le skozi glavna vrata na Kraljevi Parade. Vsa druga vrata v kolegiju so zaklenjena.
  • Kolegij nosači štetje števila ljudi, ki povezuje črto. Ko obstaja kar vrstijo, kot je mest na voljo v kapeli, vratarji povedati novih prišlekov, da si verjetno ne bo sedel.
  • Na splošno, bo kdo v vrsti, ki jih 9.30 verjetno dobil sedež, vendar pa to ni zagotovljeno.
  • Obleko gor toplo in menijo, prinaša nekaj prenosni – kot zložljivo palico sedež -, da bi sedel na, ker so vrata v kapeli ne odpre do 1:30 ure. Storitev se začne ob 3h popoldne in konča ob približno 04:30 uri.
  • Ko si notri razlogov kolidž, WC objekti so na voljo, in kavarna kolegij je odprta in služijo osvežilno pijačo.
  • Vi ne more prinesti torbe, pakete ali vaš zložljiva sedeža v kapeli, vendar pa lahko pustite vse to z nosači na določenem območju.

Posebna Sprejem za invalide

Omejeno število vnaprej vstopnice so na voljo za ljudi, ki ne morejo stati v vrsti zaradi invalidnosti ali bolezni. Povpraševanje po teh vstopnic je visoka, če boste morali tistega, ki ga je treba uporabiti po pošti. Leta 2018, se zdi, da so obriti cel mesec off obdobju mail uporabe; zdaj se konča 30. septembra, namesto do konca oktobra, kot je v vsakem prejšnjem letu. Torej, če ste v tem letu ne uporablja za vstopnice, ste od sreče. Samo dobil svojo poštno aplikacijo, takoj ko odpre rok za vložitev zahtevka, May 18, za boljšo srečo v naslednjem letu.

Pošlji aplikacije na VO za dekana, Kings College, Cambridge, CB2 1ST Združenem kraljestvu.

Kako najti Kings College Chapel, Cambridge

Kings College Chapel je v podlagi Kings College na Kraljevi ponosa v središču mesta. Javni prevoz na božični večer se konča prej kot običajno in je običajno zelo zaposlen, vendar če ste načrt naprej bi morali imeti možnost, da bi dosegli Kings College Chapel razmeroma enostavno.

Z vlakom

Redni direktni vlaki pustite Cross postaje London King za Cambridgeu od zelo zgodaj zjutraj. Vožnja traja približno eno uro in 20 minut. Obstajajo tudi pogoste vlaki iz Street postaje London Liverpool , preko letališča Stansted. Ta vlak traja približno eno uro an 40 minut. Načrt o odhodu v London, najpozneje do okoli 06:15 ure (to je pravica, 6:15 zjutraj), če hočeš priti dovolj zgodaj za storitve vrsti Carol.

Najcenejša, napredovanje povratno vozovnico (v letu 2018), je približno 36 £, vendar vlaki med Londonom in Cambridge se načrtuje, da bo motena v decembru, tako da boste morda želeli razmisliti vožnjo, ob trenerja ali celo ostal več. Storitve konec vrniti prej kot običajno, na božični večer, tako se prepričajte, da rezervirate svoje vstopnice tudi vnaprej. Preverite National Rail vprašanja seznamih in rezervirajte svoj vlak – prej ko rezervirate cenejši bo.

Železniška postaja je približno 1,3 kilometrov od centra mesta. Če ni na voljo taksiji, sprejme avtobusi 1 ali 7  Cambridge Emmanuel Street. Oba storitve delujejo na božični večer.

Od trenerja

Storitve med Victoria Coach Station v Londonu in Cambridge center mesta traja od približno uro in 45 minut do tri ure na božični večer. Povratni let vozovnice, kupljene kot dveh enosmerne vozovnice, je okoli £ 15. Pravzaprav ne priporočamo potovanje z avtobusom na tem potovanju. Da pride v času, da v čakalno vrsto za Carol je na Kraljevi bi si moral ujeti avtobus ob 4:20 uri in potovanja vračanja, od približno 5 pm naprej traja do 3 ure. Preverite National Express Trenerji na času in vozovnic.

Z avtom

Cambridge je majhno mesto, ki je v veliki meri za pešce v središču. To bo preobremenjeno z zadnjem trenutku kupci na božični večer. Če nameravate voziti iz Londona, načrtujejo omogoča dovolj časa. To je lahko le 63 kilometrov stran, vendar to ni najlažji 63 kilometrov na kateri koli dan, kaj šele božični večer.

Najbolje je, da izberete na mestnih Parkiraj in se pelji parkirišča, kjer lahko parkirate na obrobju mesta in sprejmejo razumno ceno lokalnim avtobusom (običajno za en park-and-ride fare) do centra mesta. Madingley Road Park & ​​Ride je najbližje King je. Parkirišče je £ 1 do 18 ur in stane avtobus 3 £ vsak način. Na božični večer 2016 je običajna sobota storitev, vendar je prvi avtobus zapusti parkirišče ob 8h.

City center parkirišče je na voljo, vendar, ko sešteti, koliko časa jih lahko čaka v skladu plus čas za same storitve, bi lahko na koncu porabi abouat 30 £ parkirati. Najbližja center mesta parkiranje je parkirišče Grand Arcade na Corn Exchange Street, Cambridge CB2 3QF.

You may also like