Catacombele și Mumiile în Italia – Locuri în Italia pentru a descoperi catacombe și mumii

Posted on

Catacombele și Mumiile în Italia - Locuri în Italia pentru a descoperi catacombe și mumii

Catacombele sunt interesante și adesea sinistre locuri de inmormantare in Italia, iar unele dintre cele mai bune sunt la Roma și Sicilia. Morminte au fost interzise în interiorul zidurilor Romei încă din secolul al cincilea î.Hr., astfel labirinturi de tunele subterane în afara centrului orașului au fost folosite pentru a îngropa mii de corpuri înapoi în vechile și epoci creștine timpurii. Astăzi, unele dintre ele sunt deschise publicului pentru tururi.

În timp ce acestea pot fi un pic mai intens pentru copiii mai mici, catacombe și mumii Italia oferă o privire fascinantă în istoria țării. Ele sunt, de obicei deosebit de populare cu copiii de la aproximativ 10 de ani și în sus.

Roman Îngroparea Place pe strada Via Appia Antica

Roma  Via Appia Antica , Old Appia, în afara zidurilor Romei, a fost folosit ca loc de înmormântare pentru primii creștini cât și păgânii. La toate catacombe -a lungul drumului Appian, oasele morților au fost eliminate în zone adânci în tunele, departe de ochii publicului. Ce vedeți acum sunt fagurii de nișe funerare , care a avut loc o dată oase și , în unele cazuri, urne cu cenușă.

  • Catacombele Sf . Calixt , Catacombe di San Callisto : SfCalixt, cel mai mare și cel mai popular din catacombe, are o rețea de galerii aproximativ 19 km lungime și 20metri adâncime. Repere ale catacombe includ cripta nouă papi și timpurii fresce creștine, picturi și sculpturi.
  • Catacombele Sf . Domitilla , Catacombe di San Domitilla : St. Domitilla are cele mai vechi catacombe, cu intrare printro biserică4-lea. Grupuriturismla St. Domitilla tind să fie mai mici, dar unul dintre celeimportante este o fresca2-lea al Cina ceaTaină.
  • Catacombele Sf . Sebastian , Catacombe di San Sebastiano : SfSebastian are aproximativ 11 km de tuneluridar tur este limitată la o zonă foarte mică. Repere ale acestor catacombe includ mozaicuri creștine timpurii și graffiti.

Catacombele romane de la Via Salaria

Catacombele Sf Priscilei, Catacombe di Priscila , sunt printre cele mai vechi de la Roma, care datează de la sfârșitul secolului al 2 – lea AD. Sunt chiar în afara centrului de pe Via Salaria, un alt drumuri al Romei antice care părăsesc Roma la poarta Salaria, Porta Salaria , și spre est la Marea Adriatică.

Capucinilor Cripta din Roma

Una dintre cele mai impresionante și neobișnuite site – uri de înmormântare în Italia și , probabil , spookiest loc la Roma este Capucinilor Cripta de sub Biserica Capuchin Neprihănitei Zămisliri, construită în 1645. Cripta contine oasele de mai mult de 4.000 de călugări, multe , dispuse în modele sau chiar și formarea de obiecte , cum ar fi un ceas sau candelabre. Vei găsi biserica, cripta, și un muzeu de pe Via Veneto în apropiere Barberini Square.

Catacombele din Siracuza, Sicilia

Catacombele Siracuza se găsesc mai jos  Chiesa di San Giovanni , Biserica Sf . Ioan, în  Piazza San Giovanni , la est de zona arheologică. Biserica Sf . Ioan a fost înființată în secolul al treilea și Cripta Sf . Marcianus se află sub ceea ce se crede a fi prima catedrală ridicată în Sicilia.

Palermo Catacombe

Catacombele din Palermo se găsesc în Mănăstirea Capucinilor din  Piazza Cappuccini , la periferia orașului Palermo. În timp ce catacombe găsite în orașul sicilian Siracuza sunt similare cu cele găsite la Roma, catacombe din Palermo sunt foarte neobișnuit: catacombele Palermo conținea un conservant care a ajutat la mumificarea trupurile celor morți.

Catacombele conțin corpuri mumificate, multe intr-o forma buna, care inca arata realiste, iar unele chiar au părul și hainele rămase. Sicilienii din toate clasele au fost îngropate aici, în secolul al 19-lea. Ultima înmormântare aici, cea a unei fete tinere, a avut loc în 1920. Inutil să mai spunem, aceste catacombe, deci mai mult decât unele dintre celelalte în jurul valorii de Italia, nu sunt recomandate pentru cei cu stomacul sensibil sau pentru copii.

Alte Mumiile din Italia


Similar cu mumii din Palermo, există mumii în Italia regiunile centrale Le Marche și Umbria, care au fost conservate în mod natural. Iată unde să meargă pentru a le vedea:

  • Biserica de morți, Urbania Mumiile Cimitirul : Biserica Morților,  Chiesa dei Morti , este o biserică mică în orașul Le Marche din Urbania care deține un ecran interesant și ușor macabru. Cimitirul mumii,  Cimitero delle mummie , este într – o capelă mică. Un ghid te duce în capelă și vă spune despre mumii de pe ecran. Ia – vizita detalii in Urbania Mumii Cemetery.
  • Mumii Muzeul : Micul oras Ferentillo din sudul Umbria deține o surpriză interesantă sub Biserica Santo Stefano. Corpurile îngropate au fost conservate de o ciupercă de micro rare , care au atacat cadavrele și le -au transformat în mumii. Unele dintre mumii cele mai bine conservate sunt expuse în ceea ce este acum muzeu mumie în partea de jos a bisericii.