Catedrala Informatii vizitatori St Paul

Posted on

Catedrala Informatii vizitatori St Paul
A existat o catedrala de pe acest site timp de 1400 de ani, iar actuala catedrala – o mare capodopera lui Sir Christopher Wren – ajunge la 300 de ani de consacrare în 2010.

St Paul Catedrala Dome celebră în întreaga lume este o caracteristică iconic la orizontul Londrei, dar merg în interior, așa cum există atât de mult pentru a vedea. Strălucitoare mozaicuri și sculpturi deosebite de piatră dau un factor decisiv „uau“ Sf . Paul. Și asta fără a urca până la celebra galerie Whispering sau mai mare încă la Galeria Piatra sau Galeria de Aur pentru vederi uimitoare. Aflați mai multe despre Galeriile catedrala St. Paul .

Catedrala Vizitați St. Paul gratuit

Catedrala St Paul vinde bilete pentru vizitatori , dar există modalități de a vizita Catedrala Sf . Paul gratuit. Dacă sunteți pe scurt timp sau bani, pentru a afla cum puteți vizita Catedrala Sf . Paul gratuit .

Bilete: Adulți: Peste £ 10

  • Verificați site – ul oficial pentru cele mai recente preturi.
  • Puteți rezerva, de asemenea, bilete la VisitBritain Shop (Cumpara Direct).
  • Puteți rezerva bilete Catedrala St Paul cu un ceai tradițional după-amiaza prin Viator.

Cum se ajunge acolo la St. Paul

Adresa:  Churchyard St Paul, Londra EC4

Cel mai apropiat stații de metrou: St. Paul / Mansion Casa / Blackfriars

Tel principal: 020 7236 4128 (luni – vineri , 09.00-17.00)
Informație înregistrată Linia: 020 7246 8348
Web: www.stpauls.co.uk

Utilizați Journey Planner sau aplicația Citymapper pentru a planifica traseul cu transportul public.

Ore de vizitatori 

Vizitatorii sunt binevenite 7 zile pe săptămână. Catedrala este deschisa turisti luni – Sat 08.30-16.00 (ultimul bilet vândut). Galeriile superioare sunt deschise pentru turisti de la 09.30 și ultima admitere este la 16.15.
Duminică catedrala este deschisă numai cult, și nu există nici un obiectiv turistic. Există servicii în fiecare zi în Catedrala și toate sunt bineveniți să participe. Aflați mai multe despre serviciile de zi cu zi , la Catedrala Sf . Paul.

Notă: La fiecare oră, pe oră, există câteva minute de rugăciune.

Guided Tour sau Multimedia Tour?

Catedrala Sf . Paul a ghidat excursii și tururi multimedia disponibile și ambele sunt incluse în prețul de admitere. Este demn de a lua un tur al Catedralei Sf . Paul sau se poate bucura de vizita dumneavoastră fără un ghid? Aflați mai multe argumente pro și contra fiecărei opțiuni: Tours Cathedral St. Paul .

Fotografia în St. Paul

 Filmarea și fotografie nu este permisă în interiorul Catedralei. Cu toate acestea, dacă luați Guided Tour puteți face fotografii în unele areas.You ar trebui să aducă, de asemenea, camera foto, în orice caz, după cum puteți obține vederi excelente din Galeria Stone si Galeria de Aur, precum și platforma de vizualizare care arată în afara la Podul Millennium și Tate Modern.

Mai multe despre Catedrala Sf. Paul

Sf. Paul este o biserică anglicană, și este de fapt biserica oamenilor ca ceremonii regale au loc mai ales la Westminster Abbey.

Catedrala St. Paul, putem vedea astăzi este de fapt a cincea care urmează să fie construit pe acest site. Acesta a fost proiectat de Sir Christopher Wren și construit între 1675 și 1710 după ce predecesorul său a fost distrusă în Marele incendiu din Londra.

Statuia regală în afara frontului de vest este de fapt de Queen Anne și nu Regina Victoria cât mai multe presupun, ca regina Anne a fost monarhul de guvernământ, atunci când Catedrala Sf. Paul a fost finalizat.

Regina Victoria a crezut Catedrala Sf. Paul a fost „întunecat și murdar“, și de fapt, a refuzat să meargă în interior pentru o celebrare a jubileului ei de diamant (60 de ani de domnie), în 1887, astfel încât serviciul a avut loc pe treptele catedralei și a rămas în trăsură. Pentru a încerca pentru a lumina locul, victorieni a adăugat mozaicurile sclipici în jurul absida, in interiorul domului.

St Paul a fost prima catedrala care urmează să fie construită după Reformă în 1534, și Wren planificate St. Paul, fără decor plin de culoare. El a fost, se pare, nu a impresionat cu picturile Sir James Thornhill in absida, sub cupola, deși au fost adăugate în timpul său.

Ați putea fi surprins să vadă că cele mai multe ferestre au sticlă transparentă; singurul vitraliul este in American Memorial Capela din spatele altarul.

Și corul altarul poate arata vechi, dar acestea au fost de fapt distruse în al doilea război mondial, dar apoi reconstruit în 1960 pentru design original Wren.

Cafe de la St Paul

Orar: Luni-Sambata orele 9 la 17 / Duminica 12 la amiază la 16.

Preț-Ei bine, este servit de sezon, produse pe plan local din surse britanice proaspete. Meniul se schimbă în mod regulat , dar puteți găsi întotdeauna capsele de sandwich – uri, salate și prăjituri proaspăt coapte și produse de patiserie. Există tort de fructe chiar St Paul disponibile.
Există , de asemenea, restaurantul de la St Paul în Cripta, care servește masa de prânz și după – amiază de ceai.

Acces pentru persoane cu handicap

scaune cu rotile și vizitatorii cu probleme de mobilitate ar trebui să intre prin intermediul cimitirului de Sud. Pentru mai multe detalii sunati la: 020 7236 4128.

Nivelul Crypt are rampe permanente astfel încât este complet accesibilă (Crypt, magazine și cafenele și grupuri sanitare). La Catedrala podea, singura zonă inaccesibilă este Capela americană.

Nu există nici un lift de acces la galeriile, dar afișajul Oculus în Crypt oferă un tur virtual 270 grade, care te face sa te simti ca daca esti acolo sus, fără a urca atât de mulți pași.