Catedrala Notre Dame Informatii vizitatori

Posted on

Catedrala Notre Dame Informatii vizitatori

Se poate argumenta că catedrala gotica cea mai uimitoare din lume, Catedrala Notre Dame din Paris’ este, fără îndoială, cel mai faimos. Conceput în secolul al 12-lea și finalizat în 14, catedrala acum iconică a fost foarte bătăile inimii medievale de la Paris. După o perioadă de neglijare, ea a recucerit imaginația populară atunci când scriitor al 19-lea Victor Hugo-l imortalizat în „Cocoșatul de la Notre Dame“.

Notre Dame lui dramatică turnuri, Spire, vitralii, și statuare sunt aproape garantate pentru a lua respiratia.

Dig mai adânc în istoria monumentului fascinant prin vizitarea criptei arheologice de mai jos-sol. Alpinism turnul de nord pentru a obține o perspectivă gargui de la Paris este o necesitate, de asemenea.

Localizare și informații de contact

Catedrala este situat central , pe Ile de la Cité, zona de la Paris , care împarte dreptul orașului și băncile din stânga. Ile de la Cite este înconjurat de râul Sena. Puncte de atractie includ  al doilea război mondial Deportation Memorial , Sainte-Chapelle capelă, Cartierul Latin, Marais de vecinătate și excursii cu barca Paris.

Adresa: Place du Parvis de la Notre Dame, 4 arondisment
Metro: Cité sau Saint-Michel (linia 4)
RER: Saint-Michel (linia C)
Bus: Linii 21, 38, 47, sau 85
Telefon: +33 (0) 142 345 610

Cel mai bun Times pentru a vizita

Se recomandă, în general, pentru a vizita Notre Dame din afara sezonului (în general, octombrie-martie): veți avea mai multe șanse de a evita mulțimile masive și linii lungi.

 În plus, dimineața și seara în timpul săptămânii sunt în general mult mai liniștită decât după-amiaza și în weekend. Amintiți-vă, totuși, că vizitele de seară la catedrală nu va fi optim pentru vizualizarea vitralii frumoase Notre Dame.

În cele din urmă, vizita la apus de soare va oferă vederi uimitoare din vitralii catedralei, în special, cele trei ferestre a crescut.

Tours Cathedral

tururi ghidate gratuite de sala de exterior si principal al catedralei sunt disponibile în limba engleză, la cerere. Apelați biroul de informații pentru mai multe detalii: +33 (0) 142 345 610.

Tururi ale turnurilor catedralei începe de la poalele Turnului de Nord și implică alpinism un total de 402 pași. Zona de observație de clopot 13 tone caterdralei este în Turnul de Sud. 20 vizitatori sunt admise la turnuri la fiecare 10 minute, iar ultima admitere este de la 06:45

Magazin de cadouri și Muzeul

Magazinul cadou este situat în sala principală a catedralei și vinde bijuterii tematice-Notre-Dame, tricouri și alte cadouri.

Dame Muzeul Notre este situat la 10, rue du Cloitre-Notre-Dame (în jurul valorii de colț de catedrală) și originile și istoria Notre Dame.

Accesibilitate

Notre Dame este accesibil pentru vizitatorii cu mobilitate limitată. Apelați biroul de informații pentru mai multe detalii.

Fapte istorice cheie și Date

  • Un templu galo-roman dedicat lui Jupiter și două biserici medievale timpurii a stat o dată pe fundații Notre Dame.
  • Construcția catedralei a început în 1163. Sute de muncitori și artizani trudit timp de aproape 200 de ani pentru a finaliza capodopera de arhitectura gotica timpurie.
  • Notre Dame a fost jefuită și grav avariată în timpul Revoluției Franceze de la sfârșitul secolului al 18 – lea-. Restaurări 19-lea conduse de Viollet-le-Duc replicată o mare parte din sticlă deteriorate pata, statuar, iar turla catedralei distinctiv.
  • În timpul Revoluției Franceze , Notre Dame a fost transformat temporar într – o „Templul rațiunii“.

Detalii pentru a privi afară de

Notre Dame este plin de ochi-prinderea detalii, somptuoase, dar chiar și mai sunt subtile și trec neobservate.

Interesat de săpat mai adânc în istoria acestui site remarcabil? De asemenea, gândiți-vă de a vizita cripta arheologice de la Notre Dame, pentru o privire fascinantă în fundații ale orașului galo-romane și evoluțiile sale ulterioare.