Ce este un Piazza și În cazul în care sunt cele mai bune pentru a vedea în Italia?

Posted on

Ce este un Piazza și În cazul în care sunt cele mai bune pentru a vedea în Italia?
O piazza este o piață publică deschisă , în Italia, de obicei , înconjurat de clădiri. Piazza italian este centrul vieții publice. Veți găsi de multe ori un bar sau cafenea și o sală de biserică sau oraș de pe piazza principală. Multe dintre orașe din Italia au frumoase piețe principale cu statui decorative sau fântâni.

Ce este într-un cuvânt?

În timp ce cuvântul piazza poate fi echivalent cu un „pătrat public“ în limba engleză, nu trebuie să fie pătrată sau dreptunghiulară , chiar în formă. În Lucca, Piazza dell’Anfiteatro este un spațiu deschis într – un fost amfiteatru si ia forma ovala.

Una dintre bucuriile de turism Italia este să -și petreacă timpul nu face nimic ( far niente ) , la o cafenea situată într – o piazza istorică, doar pentru cei care se uită, dar să fie conștienți de faptul că pătrate infamele ca Veneția Piazza San Marco, la o masă de băutura poate fi foarte costisitoare. Dacă decideți să luați o masă într – un pătrat principal, veți dori , probabil , să -și petreacă ceva timp bucurându -se de scenă; nu este nevoie să se simtă presat să părăsească masa dumneavoastră după ce ați cumpărat o băutură.

In timp ce cele mai multe baruri și cafenele nu sunt, de obicei la fel de scumpe ca și cele din Piața San Marco, există adesea o taxa de serviciu pentru tabele în interiorul și o taxa de serviciu mai mare pentru cei în aer liber. Dacă există muzică live sau alte activități de divertisment, pot exista, de asemenea, o taxă suplimentară adăugată pentru asta.

Evenimentele pot avea loc în mai mare Piazze , precum și piețele săptămânal sau zilnic. Piazza delle Erbe indică o piazza utilizată pentru o piață de legume (poate fi istoric, și nu utilizarea curentă a piazza).

O piazza poate fi setat cu mese pentru o Sagra , sau în cazul în care produsele alimentare festival vor fi servite, preparate de localnici , cu o pasiune pentru gătit. În timpul verii , concerte de muzică în aer liber sunt de multe ori a avut loc într – un piazza, de obicei , în mod gratuit, și merge la una este o modalitate foarte bună de a lua parte la viața și cultura italiană.

5 Top Piazze (pluralul de la Piazza), pentru a se vedea, în Italia

  • Piazza Navona din Roma, o dată pe un stadion roman, este acasa, la trei fântâni baroce celebre. Este, de asemenea, un loc bun pentru a încerca Tartufo inghetata desert.
  • Piazza della Signoria din Florența este cea mai faimoasă piață din oraș, unde veți vedea Palazzo Vecchio, primăria.
  • Piazza del Campo din Siena, Toscana, este un alt ciudat în formă de „pătrat“, acesta lățește ca un ventilator. Este setarea unuia dintre cele mai renumite festivaluri din Italia, cursa de cai pentru Palio din Siena.
  • Piazza del Popolo în orașul medieval Ascoli Piceno se spune de mulți italieni să fie cea mai frumoasa piazza din Italia.
  •  Prato della Valle în nordul orașului italian Padova, o altă piazza ovală , care a fost un stadion roman, este cea mai mare piazza din Italia.

Piazza Pronunție:

pi AH TZA

pluralul de piazza: Piazze