Ce nu să poarte pe călătoria către Thailanda

Posted on

Ce nu să poarte pe călătoria către Thailanda
Thailanda este un loc foarte relaxat, și având în vedere imaginea de turiști bikini-îmbrăcat zbenguială pe plajele și excursioniști în pantaloni scurți și sandale explorarea orașe, s-ar putea crede că ceva merge în termeni de îmbrăcăminte.

Ceea ce porti în Thailanda conteaza foarte mult, deși, și poate face diferența între a fi tratate bine și fiind practic ignorate atunci când face cu oricine din industria de servicii. Când ești în explorarea țară, imbraca-te corespunzator va face, de asemenea, oamenii din jurul vă simțiți mai confortabil, ceea ce le va face mult mai probabil să se conecteze cu tine.

Dar, cu excepția cazului în care locuiți într-o țară tropicală, dressing „corespunzător“ înseamnă, probabil, ceva cu totul diferit în Thailanda decât o face acasă. Mai jos sunt cateva reguli de urmat, dacă doriți să se amestece în. Nu există nici o poliție de moda care rulează în jurul valorii de Thailanda, astfel încât să puteți simți liber să încalce regulile, de asemenea, dacă nu-mi pasă, sau dacă este prea cald pentru a contempla purtarea pantaloni lungi. E bine, totuși, să știe ce se așteaptă de la tine.

Păstrați cald

Amintiți-vă că orice ai alege să poarte, dacă vă aflați într-un birou, cinematograf, supermarket, mall, un 7-Eleven, sau chiar pe Skytrain în Bangkok, veți fi sablat cu gheață aer condiționat rece. Dacă ai de gând să fie în interiorul pentru perioade lungi de timp, să zicem, dacă te duci la film, aduce un pulover sau purta ceva un pic mai cald decât de obicei pe măsură ce va îngheța dacă nu.

Nu purta pantaloni scurti 

Pentru barbati, nu purta pantaloni scurți, cu excepția pentru sport sau evenimente foarte casual. Dacă vă aflați într-un centru comercial thailandez, teatru film sau alt loc public casual, să ia un moment si uita-te în jur și veți vedea că foarte puțini oameni poartă pantaloni scurți. Chiar dacă este peste 90 de grade afara (care, probabil, este din moment ce acest lucru este Thailanda după toate), cei mai mulți oameni vor purta pantaloni lungi sau blugi. Pentru femei, regula este laxe. Dacă purtați pantaloni scurți „frumos“, puteți obține departe cu ei în cele mai multe medii, deși ar fi considerată o încălcare a normelor sociale de a purta pantaloni scurți într-un mediu corporativ sau în orice clădire guvernamentală.

Dacă sunteți, de exemplu, poziția la departamentul de imigrare pentru a obține o prelungire de viză, a pus niște pantaloni lungi.

Evitați scurt fuste

În ciuda faptului că fiecare campus colegiu din Thailanda este plin de femei care poartă fuste scurte strânse, în cele mai multe alte medii nu se consideră necesar să poarte o fusta foarte scurta (da, ironia este palpabilă). Deci, dacă nu vrei să te îmbraci într-o uniformă de școală Thai, esti mai bine purtand ceva un pic mai mult. Deasupra genunchiului este considerată total bine, dar la jumătatea coapsei ar fi prea scurt.

Plaja îmbrăcăminte este pentru plaja 

Nimic pentru a adăuga altele decât că, dacă puteți înota în ea, nu este potrivit pentru a explora oraș mare sau chiar un mic oraș din țară.

Sandale sunt OK în anumite situații

Există câteva reguli dificile pentru a naviga atunci când încearcă să decidă ce să pună pe picioare. Femeile pot să scape cu aproape orice tip de încălțăminte deschisă, chiar și într-un mediu de birou, atât timp cât se pare elegant și nu sportiv. Barete, deget de la picior deschis, pantofi cu toc înalt sunt total bine în aproape orice mediu, dar, la fel de nedrept ca ar putea părea, Birkenstocks confortabile nu sunt. Desi unele femei vor purta chilot cu sandale lor (Hopa!), Cele mai multe femei nu și de a fi goale picioare nu este considerat ofensator. Barbatii nu ar trebui să poarte sandale oriunde altundeva decât plajă.

Acoperiți umerii

Tank, curele blaturi spaghete, și căpăstru nu sunt considerate adecvate dacă nu sunteți pe plajă, într-un club de noapte, sau la un eveniment negru-cravată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *