Skip to main content

Ce să aducă și ce nu pentru a aduce la Wimbledon

Ce să aducă și ce să nu aducă la Wimbledon- tenis cele mai faimoase Fortnight
Bine, deci ai avut noroc și a marcat bilete la Wimbledon la tragerea la sorți de vot publice. Sau v-ați decis să curajos vremea britanic nesigur la tabără și stau la coadă pentru bilete de ultim minut la celebrul turneu mondial de tenis de Grand Slam.

Înainte de a vă capul afară pentru ziua ta de la All England Lawn Tennis Club, iată o listă de lucruri pe care nu doriți să uitați să aducă – și câteva pe care doriți să vă amintiți să plece acasă.

Aduc Sun Cream

Da, știu, e greu de crezut după ani de vizionarea unui Wimbledon plouat-out, dar soarele nu strălucește pe Londra, în timpul de două săptămâni de tenis. Numai Center Court este acoperit peste, iar acoperișul este închis numai atunci când plouă. Ei vin în tot felul de formulări – spray-uri, creme, loțiuni – și versiuni separate pentru adulți și copii, până la SPF 30. Nu poate fi nici o tantari la clubul de tenis, dar această caracteristică ar putea fi la îndemână atunci când sunteți de camping pentru ultimul minut bilete sau se bucură de un pub Riverside mai târziu.

Voi aduce un soare pălărie

Uita – te pentru o pălărie de soare , care va sta până la o ploaie marunta. Dar lăsați numărul mare cu borul floppy la domiciliu – pălării cu boruri mari sunt un Wimbledon Nu . O pălărie pânză găleată, o pălărie Outback sau o șapcă de baseball ar funcționa bine. Și pălării Panama au fost observate în tribune – doar asigurați – vă că paiele va rezista dacă plouă. Doar lucru pentru a vă proteja pentru toate evenimentele din spectator vară în aer liber, mai ales o zi lungă uitam de tenis de la Wimbledon pe un teren deschis.

Nu Adu-o sticlă de apă

În cazul în care vremea este destul de bun pentru tenis ar putea fi o zi fierbinte și uscată. Băuturi – inclusiv bevvies alcoolice – sunt vândute la Wimbledon, dar ultimul lucru pe care doriți să faceți în mijlocul unui meci tensionat este sări de pe scaun dumneavoastră să stea într-o coadă de sete inactivare. Tuck câteva sticle mici de apă în geantă. Și asigurați-vă că sunt vase din plastic sau metal. Recipientele din sticlă sunt un nu-nu în tribune.

Nu Adu-o cutie de ploaie Poncho

Un poncho de ploaie impermeabila va veni la îndemână pentru deploile bruște – deoarece numai Center Court are un acoperiș. Cred că un poncho ușor, pliabil, suficient de mare pentru tine si lucrurile acoperi, este mai util și grijuliu pentru alții decât o umbrelă în motivele și standuri aglomerate. În plus, în cazul în care vremea reușește, îl puteți folosi ca o cârpă sol în timp ce întinde pentru a viziona marele ecran de la picnic Terasa – unul cunoscut sub numele de Henman Hill și în aceste zile mai frecvent numit Murray Mound.

Nu Adu Camera dvs.

Văzând un meci de la Wimbledon este o dată într-un eveniment de viață pentru cei mai mulți oameni, astfel încât veți dori cu siguranță câteva fotografii pentru a arăta pe cei de acasă că ai fost acolo. Vi se permite să facă fotografii pentru uz personal. Camere foto, camere de luat vederi, și de înregistrare video sunt toate permise atâta timp cât acestea nu interferează cu concurenții sau oricine altcineva și, atâta timp cât imaginile dvs. / filme / video sunt pentru uz personal, non-comerciale. Du-te pentru ceva compact și liniștit. Nikon Coolpix S700 este un compact inteligent care împachetează 16 megapixeli și un 4.5 -90mm Nikkor 20x zoom optic de lentile și de mișcare tehnologie de detectare in camera suficient de mici pentru a pop într-un buzunar. Este activat Wi-Fi, astfel încât să puteți începe trimiterea la snaps prietenii de pe smartphone-ul imediat și este disponibil pentru mai puțin de 200 $.

Aduc Munchies

Alimente și băuturi sunt disponibile de la mai multe unități de alimentație publică diferite. Dar poate fi costisitoare.

Puteți aduce propriul picnic sau furnizarea de mici gustări, precum și o sticlă de vin pe persoană sau două cutii de bere. Dar nu vă așteptați să consume băuturi alcoolice, sau ceva mai substanțiale decât alimente gustare în tribune. Pentru mese de picnic corespunzătoare, există terasa de picnic, cu mese și scaune de gazon dacă ai noroc, cameră să se răspândească un picnic pe iarba, dacă nu ești.

Aduc Căști

Dacă vă place să urmeze acțiunea pe mai mult de o instanță, sau să urmeze un alt joc sau de sport în timp ce urmăriți un meci de la Wimbledon, poate doriți să aducă radio de-a lungul. Asta e bine, dar asigurați-vă că pentru a aduce de-a lungul unele căști reducând astfel încât să puteți asculta fără a deranja toți ceilalți în tribune zgomot. Și, în timp ce sunteți la el, nu uitați să opriți telefonul mobil în timp ce în tribune.

Și nu aduc …

  • Niciodată nu doresc să fie bețe de autoportrete în spatele timp, Wimbledon a interzis. Lasă ta acasă sau vei pierde.
  • Orice lucru care ar putea fi luate pentru o armă – cutite de bucatarie mare, tirbușor mari, spray cu piper.
  • Noisemakers, sunatoare, și claxoane
  • Semne mai mari decât pătrat 2′
  • Băuturi alcoolice în tribune
  • Telefoanele mobile active în tribune
  • „Publicitate ambuscadă“ marfa. Asta pălării gratuite, poncho, creme de soare, umbrele și alte bunătăți este posibil să fi fost date în timp ce așteaptă în coada de așteptare la Wimbledon. Aruncati o privire atentă și veți observa că acestea sunt puternic de marcă în scopul de a obține o expunere gratuit la televizor în interiorul motive. În mod normal, produsele alimentare de marcă și de îmbrăcăminte pe care le-ați achiziționat pentru tine sunt permise. Dar, în cazul în care articolele pe care le transportă au publicitate neobișnuit de mare și flagrantă ele pot fi considerate a fi parte dintr-o campanie de ambuscadă. În acest caz, acestea pot fi confiscate temporar. Dacă refuză să renunțe la ele până când nu părăsi clubul (când se poate obține, de obicei, aceste freebees înapoi) s-ar putea fi refuzată intrarea. Deci, de la darul liber încântătoare la Bummer grave în aproximativ 30 de secunde.

You may also like