Ce să vezi în Forumul Roman – Visiting Forumul Antică din Roma

Posted on

Ce să vezi în Forumul Roman - Visiting Forumul Antică din Roma

Top Obiective turistice la Forumul Roman

Forumul Roman este unul dintre cele mai importante atracții ale Romei. Dar este o amestecatura de fragmente de marmură, arcuri de triumf, ruine templu, și diverse alte elemente arhitecturale antice din diferite perioade de timp. Acest run-jos a unora dintre cele mai importante atracții ale Forumului se execută de la est la vest, începând de la Colosseum. A se vedea această hartă a Forumului Roman , pentru a obține o idee despre structura ruinelor.

Arcul lui Constantin – Arcul de Triumf Acest masiv se află pe Piazza del Colosseo chiar în afara de amfiteatru antic. Arcul a fost dedicat lui Constantin în 315 d.Hr. pentru a comemora victoria sa asupra co-împărat Maxențiu la Podul Milvian în anul 312 d.Hr.

Via Sacra – Multe dintre clădirile Forumului sunt dispuse de-a lungul Via Sacra, vechiul drum triumfal „sacru“.

Templul lui Venus și Roma – cel mai mare templu din Roma, dedicat patrupe lui Venus și Roma, a fost construit de împăratul Hadrian în 135 d.Hr. Se asaza pe un deal înalt aproape de intrarea Forumului și este inaccesibil turiștilor. Cele mai bune vederi ale ruinelor templului sunt din interiorul Colosseum.

Arcul lui Titus – Construit în 82 d.Hr. pentru a comemora victoria lui Titus asupra Ierusalimului în anul 70 d.Hr., arcul conține reprezentări ale prăzile de cucerire din Roma, inclusiv un menorah și altar. Arcul de asemenea , a fost restaurată în 1821 de Giuseppe Valadier; Valadier a inclus o inscripție care detaliază această restaurare precum și mai inchisa marmura travertin pentru a diferenția între vechi și moderne părți ale arcului.

Bazilica Maxențiu – Bazilica dată gigantic este în mare parte o carapace, din care doar culoarul nordic rămâne. Împăratul Maxențiu a început construcția bazilicii, dar a fost Constantin care a văzut finalizarea Bazilicii. Astfel, această clădire este , de asemenea , cunoscut sub numele de Bazilica lui Constantin. Aici este locul unde statuia lui Constantin gigant, acum în Muzeele Capitoline, a stat inițial. Imensul exteriorul bazilicii face parte dintr – un zid de -a lungul Via dei Fori Imperiali. Pe ea sunt hărți care prezintă expansiunea Imperiului Roman.

Templul Vestei – Un mic altar zeiței Vesta, construită în secolul al 4 – lea AD și parțial restaurat în secolul al 20 – lea. În interiorul altar a fost o flacără veșnică zeiței vatra, Vesta, și a fost avut tendința de Fecioarele Vestale care au trăit alături.

Casa Fecioarelor Vestale – Acest spațiu conține rămășițele casei preotesele care au avut tendința de a flăcării în Templul Vestei. În jurul unui cuplu de iazuri dreptunghiulare sunt aproximativ o duzină de statui, multe dintre ele fără cap, care descriu unele dintre preotesele ridicate ale cultului Vestal.

Templul lui Castor și Pollux – Fiii gemene ale zeului Jupiter erau adorate dintr – un templu în acest loc din secolul al 5 – lea î.Hr. Ruinele care rămân astăzi de la 6 AD

Templul lui Iulius Caesar – Câteva ruine rămân acestui templu, care a fost construit de Augustus pentru a comemora locul unde a fost incinerat trupul Marii unchiului său.

Basilica Julia – Unele scări, coloane și postamente rămân de mare bazilica Julius Caesar, care a fost construit la documente de drept casă.

Basilica Aemiia – Această clădire se află chiar în interiorul unuia dintre intrările Forum, la intersecția Via dei Fori Imperiali și Largo Romolo e Remo. Bazilica a fost construită în 179 î.Hr. și a fost utilizat pentru creditare bani și ca un loc de întâlnire pentru politicieni și colectorii de taxe. Acesta a fost distrus de ostrogoți în timpul jefuirii Romei în 410 d.Hr.

Curia – Senatorii din Roma sa întâlnit în Curia, una dintre cele mai vechi clădiri construite în Forum. Curia original a fost distrus si reconstruit de mai multe ori, iar cea în picioare astăzi este o replică a unuia construit de Domițian în secolul 3 d.Hr.

Rostra – Mark Antony a făcut discursul care a început „Prieteni, Romani, conationali“ din acest vechi estradă după asasinarea lui Iulius Cezar în 44 î.Hr.

Arcul lui Septimius Severus – Acest arc de triumf frapant la capătul vestic al Forumului a fost construit în 203 AD pentru a comemora împăratului Septimius Severus 10 ani la putere.

Templul lui Saturn – Opt coloane supraviețuiesc din acest mare templu zeului Saturn, care este situat în apropiere de partea Dealul Capitoliului a Forumului. Arheologii cred că un altar zeului a existat în acest spațiu , deoarece secolul al 5 – lea î.Hr., dar aceste ruine emblematice datează din secolul 4 d.Hr. Setul de trei coloane , care , practic , pluti lângă Templul lui Saturn sunt din Templul lui Vespasian.

Coloana de Foca – Ridicată în 608 d.Hr. , în onoarea împăratului bizantin Focas, această singură coloană este una dintre ultimele monumente care urmează să fie plasate în