Ce trebuie să știți despre Reglementări vamale franceze

Posted on

 Ce trebuie să știți despre Reglementări vamale franceze
Noi călătorii în Franța cere de multe ori cum să afle despre cerințele vamale pentru țară, inclusiv detalii cu privire la ceea ce li se permite să aducă și sumele permise. De asemenea, este important să fie conștienți de reglementările vamale pentru atunci când vă întoarceți în țara de origine.

Duty Free Articole: Ce pot să aducă și să Din Franța

SUA și cetățenii canadieni pot aduce bunuri în sau din Franța și restul Uniunii Europene până la o anumită valoare înainte de a trebui să plătească taxe vamale, accize sau TVA (Taxa pe valoarea adăugată). Păstrați următoarele în minte:

cetățeni din SUA și Canada în vârstă de 15 ani și peste și care călătoresc pe calea aerului sau pe mare poate aduce articole în valoare totală de 430 de euro (aproximativ 498 $) în Franța taxe și fără taxe. Terenuri și interioare de călători pe căi navigabile pot aduce bunuri scutite de taxe vamale în valoare de 300 de euro (aproximativ $ 347), în bagajele lor personale.

Persoanele peste 17 pot, de asemenea cumpere și să importe anumite produse cu duty-free din Franța până la o anumită limită. Aceasta include tutun și băuturi alcoolice, carburant și medicamente. Arome, cafea și ceai pot fi acum importate în UE fără nici o restricție privind sumele, atâta timp cât valoarea nu depășește limitele monetare enumerate mai sus. Limite pentru alte elemente sunt:

 • Țigări: 200 unități
 • Cigarillos: 100 unități (max. 3 grame fiecare)
 • Trabucuri: 50 unități
 • Vinuri ușoare: 4 litri
 • Bere: 16 litri
 • Spirits peste volumul 22 grade: 1 litru
 • Vinuri alcoolizate, 22 de grade volum sau mai puțin: 2 litri
 • Medicamente: medicamente de uz personal pot fi importate în cantități suficiente pentru un tratament de 3 luni fără prescripție medicală (sau mai mult de 3 luni, cu prescripție medicală), cu condiția ca acestea să fie transportate în bagajul.
 • Combustibil Motor: Când introduceți Franța, carburantul din rezervorul standard al autovehiculului cu motor privat și într – un combustibil de rezervă poate , cu o capacitate maximă de 10 litri este scutit de taxe și impozite.

Vă rugăm să rețineți că alocațiile pentru țigări și alcool nu sunt făcute pentru călătorii cu vârsta mai mică de 17; acești pasageri nu au voie să aducă orice cantitate de aceste bunuri în Franța.

De serviciu și de scutiri de impozite sunt strict individuale. Nu le pot combina.

Elementele în valoare de mai mult decât suma maximă scutită vor fi supuse drepturilor și taxelor.

Puteți aduce obiecte personale, cum ar fi chitare sau biciclete în Franța și nu se percep taxe sau comisioane, atâta timp cât elementele sunt în mod clar pentru uz personal. Nu puteți vinde sau de a dispune de acestea în timp ce în Franța. Toate elementele personale declarate la vamă la intrarea în Franța, trebuie să fie transportat înapoi cu tine.

Bani si valuta

Dacă veniți din afara UE și transportă o sumă de bani egală sau mai mare de 10.000 € (sau valoarea echivalentă în alte valute), trebuie să declare acest lucru în vamă la sosirea sau plecarea din Franța. În special, trebuie să fie declarat următoarele: numerar (bancnote).

Articole ilegale

Este strict interzis importul, exportul sau posedă anumite bunuri, inclusiv narcotice și droguri psihotrope ( cu excepția atunci când sunt însoțite de o anumită documentație ), câinii de atac ( cu excepția cazului însoțite de documentația necesară ), mărfurile contrafăcute, anumite plante și produse vegetale considerate a fi dăunătoare plante europene. (Pentru mai multe informații, consultați site – ul web al UE ).

Aducerea animalele de companie pentru Franța

Vizitatorii pot aduce, de asemenea animale de companie (până la cinci pentru fiecare familie). Fiecare pisică sau de câine trebuie să aibă vârsta de cel puțin trei luni sau care călătoresc cu mama sa. Animalul de companie trebuie să aibă un microcip de identificare sau un tatuaj și trebuie să fie însoțite de un certificat valabil de vaccinare antirabică și un certificat de sănătate veterinar datat mai puțin de 10 zile înainte de sosirea în Franța. Un test care indică prezența anticorpului rabiei va fi necesar, de asemenea.

Rețineți, cu toate acestea, trebuie să verificați reglementările pentru aducerea animalelor înapoi acasă. În SUA, de exemplu, puteți cere în carantină animalelor de companie din alte țări pentru săptămâni.

Reglementări vamale atunci când părăsesc Franța

Când vă întoarceți în țara de origine, vor exista reglementări vamale acolo. Asigurați-vă că pentru a verifica cu guvernul dumneavoastră înainte de a pleca. Pentru SUA, scoate în evidență de reglementările vamale pentru cei care se întorc în țară se numără:

 • Majoritatea oamenilor pot importa până în valoare de articole duty-free la $ 800, atât timp cât aceste elemente pe care le însoțesc. Elementele trebuie să fie pentru uz personal, călătoria dvs. trebuie să fi durat cel puțin 48 de ore și nu poate fi folosit scutirea în ultimele 30 de zile.
 • Puteți aduce până la 200 de țigarete și până la 100 de trabucuri, deși vă poate aduce doar trabucuri cubaneze în SUA, dacă le-ați cumpărat în Cuba.
 • Un litru de alcool este permisă dacă sunteți cel puțin 21, este pentru uz personal sau un cadou, și nu este interzisă în starea dumneavoastră.

Mai multe informații detaliate sunt furnizate pe site – ul US Customs and Border Patrol .

Mai multe informații și sfaturi vamale

Pentru mai multe informații cu privire la reglementările vamale franceze și cum să contacteze autoritățile cu întrebări, consultați publicația franceză Ambasada Vămilor și site – ul vamal francez .

În timp ce călătoresc în Europa, salvați toate chitanțele. Nu numai ca este de ajutor pentru a face cu funcționarii vamali când te întorci acasă, dar s-ar putea avea dreptul la o rambursare a taxelor petrecute în Franța, la întoarcerea ta.

Puteți să completați dvs. formularul vamale din SUA on – line , înainte de a reveni pentru a economisi timp.