Cel mai bun timp pentru a vizita Italia

Posted on

Cel mai bun timp pentru a vizita Italia
Aproape orice moment al anului poate fi un moment bun pentru a vizita Italia. Nu fiecare țară are aceste motive de laudă! In timp ce Italia oferă mult să se bucure în timpul orice anotimp, cel mai bun timp pentru a vizita Italia este în toamna, din septembrie până în noiembrie, atunci când hoteluri și biletele de avion sunt mai puțin costisitoare și mulțimile de vară au diminuat la atracții turistice populare cum ar fi Coliseum și Vatican.

Ori de câte ori vă decideți să mergeți, citiți mai departe pentru a afla mai multe despre starea vremii din Italia, și pentru a descoperi care vacanțe, produse alimentare și festivaluri sunt disponibile pe tot parcursul anului.

Evenimente populare și Festivaluri

Stelele de Anul Nou cu un bang în Italia, în calitate de italieni, la fel ca mulți alți europeni, sărbătoresc Boboteaza, data magii livrate cadouri. În luna februarie, festivitățile continua ca italienii sărbătoresc Carnevale, un eveniment cu parade si bile, cum ar fi o pre-Postului Mare Mardi Gras, care este sărbătorită ca parte finală înainte de Ash miercuri. Primăvara, în special, este plin de multe evenimente din țară, care gravitează în mare parte în jurul sărbătorii de Paști. În timpul verii, țara găzduiește festivaluri și evenimente în aer liber, cum ar fi cursa anuală de cai Palio, a avut loc în fiecare an în Siena.

În toamna, este vorba despre produse alimentare ca recompense cum ar fi trufe și ciuperci sălbatice sunt celebrate. Și, în sfârșit, decembrie se învârte în jurul valorii de Crăciun, atunci când italienii sărbătoresc Ziua Sărbătoarea Neprihănitei Zămisliri, Mos Day Lucia, Ajunul Crăciunului și în ziua de Crăciun, Ziua Sfântului Ștefan și în zilele de sărbătoare alte câteva sfinți.

Vremea în Italia

clima din Italia variază foarte mult în funcție de unde vizitați. Nordul țării, în apropiere de Alpi, are un climat aspru, cu ierni reci și veri calde, umede, în timp ce centrul Italiei are o clima blanda pe tot parcursul anului. In sudul Italiei, veți găsi temperaturi calde pe tot parcursul anului.

De exemplu, temperaturile din Milano poate varia pornind de la 28 de grade Celsius în timpul iernii la fel de mare ca 85 de grade Celsius în luna iulie. Roma este mult mai blândă, cu temperaturi scazute de obicei, în anii ’40 și maximele de vară în anii ’80.

Sezonul de vârf în Italia

sezonul de vârf în Italia este, de obicei la mijlocul lunii mai până în luna august, atunci când vizitatorii se înghesuie în țară din întreaga lume. În timp ce mulți italieni merg pe propriile lor vacanțe în luna august, vizitatorii din alte părți, dar tot face pentru ea, trimiterea biletele de avion și tarife hoteliere la cele mai inalte. Vara este o mare de timp pentru a vizita, datorită vremii frumoase din Italia, dar să fie pregătite pentru mai multe mulțimi la atracții majore decât alte perioade ale anului.

ianuarie

Ianuarie poate fi o mare de timp pentru a vizita Italia, pentru cei care nu deranjează frigul. În timpul iernii, opera, simfonie, și sezoane de teatru sunt în plină desfășurare. Pentru amatorii de sporturi de iarna, munții Italia oferă o mulțime de oportunități.

Evenimente pentru a verifica

 • Boboteaza, sosirea a trei regi, este sărbătorită în fiecare an, la data de 6 ianuarie și este cel mai important festival italian sărbătorit în luna ianuarie.
 • San Antonio Abate este sărbătorită la 17 ianuarie, în multe părți ale Italiei. Foc de tabără imense sunt aprinse și acolo de multe ori, de asemenea, muzică, dans, și o mulțime de vin.

februarie

Februarie poate obține un rap rău, dar este o mare de timp pentru a vizita pentru călătorii buget conștient ca biletul de avion și cazare sunt mult un preț mai rezonabil decât în ​​alte luni. Vremea poate fi rece și umedă, astfel încât înfofolesc!

Evenimente pentru a verifica

 • Carnevale , așa cum se numește în limba italiană, se mută în fiecare an , conform calendarului liturgic, se mută în fiecare an, dar există o șansă bună unele dintre cele mai bune evenimente vor avea loc în cursul lunii februarie.
 • oficial perioada de vânzare de iarnă Italia începe în februarie, așa că, dacă sunteți în căutarea de a face unele cumpărături, nu există nici un moment mai bun.

Martie

Martie poate începe rece și umed, la fel ca februarie, dar până la sfârșitul lunii, este posibil ca soarele strălucește și un număr de flori salbatice, flori de copaci și grădini sunt în floare în Italia atunci. Multimile sunt încă scăzut, făcând martie o mare de timp pentru a vizita.

Evenimente pentru a verifica

 • Maratonul Roma are loc în a treia duminică din martie. Cursa începe la Forumul Roman.
 • Paștele cade uneori la sfârșitul lunii martie, cu evenimente în timpul săptămânii care duce până la Duminica Paștelui și este o mare sărbătoare în întreaga țară.

Aprilie

 Fiind unul dintre Italia „sezoane umăr“, puteți găsi o mare meteo si preturi mari, dacă se întâmplă să viziteze în cursul lunii aprilie. Paștele cade, de obicei, în această lună, așa că, dacă se întâmplă să viziteze în timpul Paștelui, știu că sărbătoarea se observă mai fidel decât este în Statele Unite, ceea ce înseamnă că se poate întâlni mai multe magazine închise, restaurante și puncte turistice în acest timp decât ați face în America. Pe de alta parte, vizita la Pastele este o mare de timp pentru a vedea procesiuni Săptămâna Sfântă.

Evenimente pentru a verifica

 • Italiană săptămână de Paști sărbători începe în timpul săptămânii, înainte de Paști și de a continua prin doua zi de Paște, La Pasquetta, o sărbătoare națională.
 • ziua de naștere din Roma (753 î.Hr.!) este sărbătorită în fiecare an la 21 aprilie.

Mai

În luna mai, temperaturile sunt încălzirea și mulțimile sunt în creștere. Vei avea, de asemenea, mai multe ore de lumină naturală, care pot face luna de mare pentru a explora sau lovit de plajă.

Evenimente pentru a verifica

 • 1 Mai este o sărbătoare publică în toată Italia. Este sărbătorită în mod similar cu Ziua Muncii Americii, cu câteva parade diferite și festivaluri pentru a sărbători.
 • Mai semnifică, de asemenea, Kickoff a Giro d’Italia, echivalentul a țării la Tour de France.

iunie

Multimile lor sunt la vârf în luna iunie, dar vremea este mare, deoarece temperaturile nu au fost încă atins punctul culminant. În timp ce prețurile ar putea fi mai mare, daca visati vacanta italian îmbibată de soare, luna iunie este luna pentru tine.

Evenimente pentru a verifica

 • 02 iunie este Festa della Repubblica, o sărbătoare națională care celebrează fondarea Italiei ca republică unificată. Există de obicei parade mari si afiseaza focuri de artificii în întreaga țară.

iulie

O excursie de vară în Italia înseamnă că veți bucura de o mulțime de soare luminos și poate scădea cu plajele sale minunate. Mergând în țara mediteraneană în iulie înseamnă, de asemenea partaking vara la festivaluri fantastice din Italia, participarea la concerte în aer liber și piese de teatru, și relaxare în afara în timpul orelor de seară. Iulie este o lună ocupat pentru turism, astfel încât se așteaptă să plătească prețuri mai mari pentru cazare și bilete de avion.

Evenimente pentru a verifica

 • Palio, faimoasa cursa Siena PREZERVATIV cal în jurul valorii de piața centrală, Piazza del Campo, are loc pe 02 iulie.
 • În a treia duminică din luna iulie, unul dintre cele mai mari festivaluri din Veneția, Festa del Redentore, sau Festivalul Răscumpărătorului, marchează sfârșitul unei epidemii de ciuma mare în 1576. Astăzi, este sărbătorită cu focuri de artificii și o regată gondolă.

August

Italienii iau propriile vacante în luna august, dar țara este încă abuzz cu turiști. Vremea va fi probabil la cald (umed și, în cele mai multe părți!) Și mulțimile se umfla la atracții turistice populare, variind de la Ultima Cina la Colosseum. În timp ce orașele mai mari vor avea in continuare o multime de activitate, feriți – vă că orașele și satele mai mici vor fi mult mai liniștită.

Evenimente pentru a verifica

 • Ferragosto (Ziua Adormirii), este o sărbătoare națională care marchează de vârf a sezonului vacanța de vară. Este a avut loc la 15 august.
 • La FUGA del Bove (Escape Boului), este un festival de trei săptămâni de-a lungul în orașul toscan Montefalco. Acesta include produse alimentare mare, costume istorice, și muzică.

Septembrie

Cea mai tare vreme de vară a diminuat, mulțimile de vară au subțiat, iar italienii sunt înapoi de vacante lor. Italia în toamna este printre cel mai bun timp pentru a vizita. Vă puteți bucura cădea alimente, cum ar fi trufe și ciuperci sălbatice, participa la festivaluri de toamna si evenimente culturale, și de a obține locuri în jurul diferite, fără căldura verii.

Evenimente pentru a verifica

 • Povestiri Regatta, cursa istoric barca Veneția are loc în prima duminică din septembrie, cu patru categorii de curse.
 • Festivalul Madonna Marea este sărbătorită a doua duminică a lunii septembrie în Sicilia, în satul Patti.

octombrie

Octombrie marchează adevăratul începutul sezonului de umăr din Italia atunci când prețurile sunt de obicei mult mai mici decât veți găsi în alte momente ale anului. Există încă multe de făcut, deși, după cum întreaga țară este plin de festivaluri de recoltare sarbatoresc vin, ciuperci, trufe, și multe altele.

Evenimente pentru a verifica

 • Festivalul faimosul trufe albe Alba are loc la sfârșit de săptămână în luna octombrie, în regiunea Piemont din Italia.
 • În Trieste, The Barcolana Regatta este cea mai mare adunare de bărci în Marea Mediterană.

noiembrie

Noiembrie aduce biletul de avion redus (uneori cât mai puțin de 500 $ dus-întors din SUA) și frunzele toamna incredibil. Camerele hotelului sunt adesea mai puțin costisitoare, de asemenea, ceea ce face luna o mare de timp pentru a vizita.

Evenimente pentru a verifica

 • Trufe Târgul Alb în orașul medieval toscan deal San Miniato are loc pe a doua, a treia, a patra și week-end în noiembrie
 • Sărbătoarea Sfintei Fecioare de sănătate bună este a avut loc la Veneția, la 21 noiembrie, la Madonna della Salute Biserica pentru a comemora eliberarea din Veneția de ciuma din 1621.

decembrie

meteo din decembrie, uneori, nu este ideal-temperaturile au început să scadă și zăpadă este comună în multe părți ale țării. Turismul, în mod surprinzător, încetinește în prima parte a lunii, dar manifesta din nou în jurul valorii de timp de Crăciun. Pentru mulți, petrecerea de Crăciun de la Vatican este un vis pe tot parcursul vieții.

Evenimente pentru a verifica

 • In timp ce italienii petrec de obicei ziua de Crăciun cu familiile lor, in mai multe catedrale dețin Crăciun în masă.
 • Orașul medieval toscan Suvereto gazdele lor festival de mistreț (Suvereto Sagra del Cinghiale) la sfârșitul lunii decembrie. Evenimentul va culmina cu un festin uriaș.