Skip to main content

Cel mai bun timp pentru a vizita Singapore

 Cel mai bun timp pentru a vizita Singapore
Decide cu cel mai bun timp pentru a vizita Singapore, depinde dacă doriți să evitați perioadele aglomerate în timpul festivalurilor sau îmbrățișeze mulțimile și să se alăture în distracție. Dacă doriți să maximizați vreme uscată, cel mai bun timp pentru a vizita Singapore este în timpul lunilor de vară din iunie, iulie și august.

Singapore este un vas de topire serios pentru diferite religii și grupuri etnice, în special din China, malaysiană, și indian. În plus, națiunea insula mica, care este un oraș-stat, are una dintre cele mai mari procente de lucrători străini în lume. Cu atât de multe naționalități într-un singur loc, există întotdeauna ceva pentru a sărbători! Puteți găsi în mod neașteptat-vă în mijlocul unui festival sau stradă procesiunea masivă nu a știut că vine.

Vremea în Singapore

Singapore este situat foarte aproape de Ecuator. Este doar 85 mile la sud a orașului. Nu vei fi rece în Singapore, dacă nu este pentru că aerul condiționat este mereu cotite la interior maxim al multor mall-uri. Muzeele și cinematografe film sunt chiar mai rău să ia o jachetă! Temperaturile rămân coerente pe tot parcursul anului, cu maxime de 88 de grade Celsius, iar cele minime la mijlocul anilor ’70.

Mulți turiști pentru prima oară la Singapore sunt surprinși să vadă atât de mult spațiu verde și abundența de trasee de mers pe jos. Ei așteptau un oraș futurist în cazul în care beton fără suflet și trotuare în mișcare au înlocuit toate verdeață. Dar insula rămâne verde pentru un motiv: Singapore devine o mulțime de thundershowers. Spre deosebire de restul Asiei de Sud-Est în cazul în care nu există nici un pic de ploaie în timpul sezonului uscat vârf, dusuri neașteptate pop-up de multe ori în Singapore. Din fericire, ei de obicei nu dureaza mult, iar soarele se întoarce pentru a ridica umiditatea.

Umiditatea medie în Singapore este întotdeauna peste 80 la suta.

Precipitațiile este cea mai mare parte consistentă pe tot parcursul anului, cu excepția ploaie suplimentare în noiembrie, decembrie și ianuarie. Singapore experiențele cele mai umede luni în timpul sezonului musonic între noiembrie și ianuarie.

Ce să faci atunci când plouă în Singapore

Medii Singapore 178 de zile ploioase pe an, care este aproape unul din cele două zile pe an , cu un pic de ploaie! Împreună cu o matrice interconectată de mall – uri, terenuri de produse alimentare, de interior și piețele locale, există o mulțime de clasă mondială muzee din Singapore să se bucure de timpul dusuri trecere.

Fum și Haze Din Sumatra

Singapore primește ceață și fum previzibil anual de la slash-și-arde incendiile agricole care furie de sub control în apropiere de Sumatra, Indonezia, doar la vest. Poluarea creată de aceste incendii este doar un exemplu al modului de palmier nesustenabilă plantațiile de petrol au devenit un dezastru ecologic. In ciuda unui protest din partea guvernului, incendiile încep de obicei în jurul valorii de mai și poate continua pe parcursul lunilor de vară uscate.

Modificări în direcția vântului, uneori, transporta ceata departe la fel de repede cum a venit, așa că nu ar trebui să evite vizita excepția cazului în care deja suferă de probleme respiratorii. In zilele in care nivelurile de particule solide cresc prea mare, aerul poate irita ochii și provoca sufocare. Localnicii adesea opta să poarte măști de protecție atunci când vine ceata; puteți obține a ta în orice farmacie.

La câțiva ani, nivelurile de particule solide în creștere a aerului peste pragurile „sigure“, forțând unele închideri de întreprinderi. Călători cu probleme respiratorii ar trebui să verifice ceata site – ul Singapore , creat de către Agenția Națională de Mediu pentru a vedea dacă ceață este o amenințare gravă. La câteva zile foarte tulbure în trecut, locuitorii au fost sfătuiți să reducă la minimum timpul în aer liber și să rămână în interior.

Sărbătorile publice din Singapore

Locuitorii din Singapore se bucură de 11 sărbători legale pe an pentru a găzdui cele patru grupuri religioase majore (budiste, musulmane, hinduse și creștine). De asemenea, sunt observate unele sărbători seculare, cum ar fi ziua de Anul Nou (1 ianuarie), care nu sunt asociate cu anumite grupuri.

Unele festivaluri, cum ar fi Anul Nou Lunar se întind mult mai mult decât o singură zi, iar localnicii cere timp de vacanță înainte sau după, pentru a maximiza timp liber. Întreprinderile deținute de grupuri etnice specifice pot fi în continuare închise în respectarea, și de călătorie pot fi afectate.

În cazul în care o sarbatoare cade duminica, întreprinderile vor închide luni în loc. Ministerul Manpower stabilește datele de sărbători legale în Singapore în fiecare an. Verificați calendarul lor, dacă timpul în Singapore este scurt.

Multe festivaluri și sărbători din Singapore se bazează pe calendare lunisolar, astfel încât datele de la an la an.

Sărbătorile diferă între grupuri etnice. Sărbătorile publice regulate pentru Singapore includ:

 • Ziua de Anul Nou (1 ianuarie)
 • Anul Nou Chinezesc (două zile de sărbătorit ori în ianuarie sau februarie)
 • Vinerea Mare (martie sau aprilie, datele variază)
 • Ziua Muncii (1 mai)
 • Vesak Ziua (datele variază, de obicei, în mai)
 • Hari Raya Puasa (datele pot varia în funcție de Ramadan)
 • Ziua Națională (9 august)
 • Hari Raya Haji (date diferă)
 • Diwali (Deepavali) (datele variază, de obicei, octombrie sau noiembrie)
 • Ziua de Crăciun (25 decembrie)
 • Votare și cele electorale prezidențiale Ziua generale zile sunt sărbători legale

Sezonul de vârf în Singapore

Ca de obicei, care călătoresc în timpul sărbătorilor publice mari ar putea fi distractiv, dar se așteaptă prețuri mai mari pentru cazare. Hoteluri umfla de multe ori ratele pentru creșterea cererii, în special în timpul Anul Nou Lunar.

Festivaluri și evenimente din Singapore

Scenariul cel mai rău caz pentru a vizita Singapore este de a transforma în sus doar o zi sau două după un festival important. Cu calendarul săraci, vei face cu mulțimile și prețuri mai mari fără să se bucure de festival în sine. Cele mai mari festivaluri care afectează transportul și cazarea în Singapore sunt de Crăciun (da, cel pe 25 decembrie), Anul Nou Lunar, în ianuarie sau februarie, Ramadan, și Ziua Națională. Veți găsi mai multe evenimente mai mici, parade, și sărbători să se bucure de alte festivaluri din Asia.

Primăvară

De primăvară în Singapore începe uscat sezon al țării, făcându-l un timp plăcut pentru a vizita cea mai mare parte. Temperaturile sunt de obicei în jur de 76 de grade Fahrenheit.

Evenimente pentru a verifica:

 • Singapore International Film Festival este cel mai longeviv eveniment cultural independent al țării. Este a avut loc in fiecare luna aprilie.
 • În luna mai, Singapore Airlines Singapore Airlines sponsorizează Cupa International. Cu un premiu de 3 milioane $, este unul dintre cele mai bogate evenimente de curse de cai din Asia, atragerea de hoarde la gazon Club.

Vară

Vara este sezonul dryest Singapore si una dintre cele mai populare în rândul vizitatorilor, dar ar trebui să ia în considerare calitatea aerului atunci când vizitați. În ciuda o mulțime de efort pentru a reduce slash-și-arde practicile agricole din țara vecină, Sumatra, ei continuă, iar fumul și ceața creează aer slabă calitate, care inductoare de până localnici și turiști în fiecare vară.

Evenimente pentru a verifica:

 • Singapore Food Festival este o celebrare de o lună de produse alimentare.
 • Marea Singapore Vânzarea este raiul pentru cumpărători. Din mai pana in iulie Departamentul de magazine, mall-uri, și buticuri individuale oferă reduceri incredibile si gazdui evenimente de cumpărături noaptea târziu.

cădea

toamna devreme vede o pauză în traficul turistic care plăgi de vară. Dacă vii destul de devreme, de asemenea, pot face cumpărături la sfârșitul Marii Singapore vânzare.

Evenimente pentru a verifica:

 • Singapore Grand Prix-ul face parte din Formula One Campionatul Mondial. Se desfasoara in fiecare toamna, la Marina Bay Street Circuit.

Iarnă

Chiar și februarie, de multe ori mai secetoasă lună în Singapore, în continuare la aproximativ opt zile de ploaie. Vei vedea o mulțime de rezidenți care transportă umbrele în orice moment; acestea sunt utile atât soarele fierbinte și ploaie neașteptată.

Evenimente pentru a verifica:

 • Chingay Parade este o parada strada anual care are loc în luna februarie. Ceremonia de colorat celebrează zilele de naștere ale zeități chinezești.
 • ZoukOut, una dintre cele mai mari festivaluri de muzica dance din Asia, are loc în fiecare an, în luna decembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *