Cele 12 mai tari lucruri despre Aeroportul Changi din Singapore

Posted on

 Cele 12 mai tari lucruri despre Aeroportul Changi din Singapore
Când cei mai mulți călători aud cuvântul aeroport, acestea sunt umplute cu groază. Aeroporturile nu sunt, de obicei, un loc de călători doresc să-și petreacă o mulțime de timp, unele pot fi aglomerate, locuri de stres pe care doriți să le obțineți în și în afara cât mai repede posibil.

Dar există unele aeroporturi cu atât de multe facilități pe care nu doriți să plece. Una dintre acestea este Aeroportul Changi din Singapore. Aeroportul a câștigat numeroase premii la nivel mondial pentru caracteristici care țin de călători fericit. Printre acestea se numără Airports Council International aeroport serviciu premii de calitate și la Premiile Mondiale Skytrax de aeroport pentru al cincilea an consecutiv. Changi lui Crowne Plaza Changi Airport a fost numit , de asemenea , cel mai bun Airport Hotel din lume pentru al doilea an consecutiv în premii Skytrax. Mai jos sunt 12 motive pentru care ați putea dori să lucreze efectiv Aeroportul Changi în planurile de călătorie.

Hoteluri

Pentru cei care doresc să ia timp să se odihnească pe o escală lungă, Aeroportul Changi are Aerotel Airport Hotel Transit în Terminalul 1 și Transit Ambassador Hotel în terminalele 2 și 3. Ambele hoteluri pot fi rezervate de ziua sau ora. Aerotel, situat la nivelul 3 aproape de Poarta D41, are un centru de fitness, o piscină și un jacuzzi. Ambasadorul are opțiuni și în bugetul pentru călătorii, cu locații la nivelul 3 de mai sus Orchid Garden în Terminalul 2 și la nivelul 3 de lângă teatru film în Terminalul 3.

Pay Saloanele

Nu fiecare pasager are statut care le permite accesul liber la saloanele unei companii aeriene. Pentru cei care nu fac, Aeroportul Changi a plătit saloane în fiecare dintre terminalele sale. 7000-picior pătrat Plaza Premium Lounge, situat în terminalul 1 la nivelul 3 de mai sus Poarta C-1, oferă mese plină cu delicatese locale , cum ar fi Singapore celebru pui Rice. Există, de asemenea , trei apartamente private de odihnă, șase camere de duș complet aprovizionat, două camere VIP, servicii de masaj și de îngrijire a unghiilor, o multime de scaune confortabile, Wi-Fi gratuit și stații de încărcare. Ambassador Transit Lounge , situat în Terminalul 2 de mai sus Orchid Garden, oferă facilități cum ar fi servicii de afaceri, săli de întâlnire, o sală de gimnastică, facilități de duș care includ facilități, servicii de înfrumusețare și masaj și apartamente pui de somn. Același lounge -ul este , de asemenea , situat în terminalul 3 la nivelul 3 de lângă sala de cinema.

Vizite ghidate gratuite

Pentru călătorii cu cel puțin o escala de cinci ore, Changi Airport oferă două tururi ghidate gratuite din Singapore. Pentru a vă alătura unul, înregistra un permis de trecere pașaport și îmbarcare la Singapore excursii gratuite cabine cu cel puțin o oră înainte de a începe tur. Heritage Tour prezinta de pe trecutul arhitectural Singapore și prezent în vizite la cartierele coloniale și culturale, inclusiv Chinatown, Little India, Kampong Glam, și Merlion Park. The City Puncte de atractie Tour se oprește la Merlion Park, Singapore Flyer, Marina Bay Sands, Esplanade, și grădini de golf, acasă la Supertrees faimoase orașului acoperite cu mai mult de 162,900 de plante.

Piscina

Călători la Terminalul Changi lui 1 pot merge la înot în piscina de pe acoperiș situat la Aerotel Airport Hotel Transit pentru o taxă. Dacă nu simt ca înot, există un jacuzzi relaxant, un bar la piscină și facilități de duș. Piscina este situat la nivelul 3 în zona de tranzit în apropierea D Gates.

Butterfly Garden

Aeroportul Changi este acasa, la prima grădină fluture pe bază de aeroport din lume. Acest habitat fluture tropical are plante cu flori, verdeață luxuriantă, și 6 metri grotă-cascadă. Vizitatorii pot vedea aproape 1000 de fluturi tropicale de la 40 de specii și urmăriți creșterea și hrănirea fluturi de aproape. Gradina este situat la plecarea de tranzit Lounge pe nivelurile 2 și 3 în Terminalul 3.

Cinema

Călătorii pot captura filme globale gratuit, la teatre situate în terminalele 2 și 3. Unul este situat la ieșirea de tranzit Lounge, în apropiere de floarea-soarelui Garden la nivelul 3 la Terminalul 2. Cealaltă este situată la ieșirea de tranzit Lounge Nord în apropiere de Ambassador Transit Lounge la nivelul 3 în Terminalul 3.

Divertisment Deck

Adult și copii deopotrivă se vor bucura de această zonă de joacă situat în Terminal 2. Check-out Xbox Kinect Sport și juca jocuri interactive, inclusiv tenis de masă, volei pe plaja, evenimente atletism, bowling, box sau fotbal. Urmăriți videoclipuri muzicale în cabina MTV sau juca jocurile preferate pe Xbox 360 sau PlayStation 3 console de jocuri. Puntea este situat la plecarea Tranzit Lounge lângă floarea-soarelui grădină la nivelul 3.

Serviți ceai

Relaxați – vă înainte de zborul de la Casa de ceai TungLok în zona de tranzit Terminalul 2 lui. Călătorii pot avea ceaiuri tradiționale, împreună cu mâncăruri tradiționale chinezești dim sum într – o sală de mese cu mobilier Peranakan în stil și decor perioadă.

Grădinile

Changi Airport oferă multe spații verzi în terminalele sale, inclusiv Cactus, cu nuferi, orhidee, floarea-soarelui și grădini. Situat în Terminalul 1 lângă Plecare Tranzit Lounge la nivelul 3, pe bază de acoperiș Cactus Garden este acasa, la mai mult de 100 de specii de cactuși și plante aride din întreaga lume.

De asemenea, în Terminalul 1 la nivelul 2 este Lily Gradina de apă, ca o formă de frunză crin de apă. Acesta dispune de pasarele, care sunt acasa, la o varietate de crini cu gresie. Situat în Terminalul 2 la plecarea Tranzit Lounge la nivelul 2, călătorii pot vedea mai mult de 700 de orhidee la Orchid Garden. Floarea-soarelui Garden, situat în Terminalul 2 la plecare Tranzit Lounge la nivelul 3, caracteristici diferite soiuri de flori cultivate în propria pepinieră aeroportului. Este, de asemenea, un loc minunat de a face unele spotting avionul.

Slide @ T3

Terminalul Changi Airport 3 este acasa, la Slide @ T3, cea mai inalta glisiera din țară și cel mai înalt glisiera din lume situat într-un aeroport. Culisa, care este de patru etaje, permite utilizatorilor să atingă viteze de până la 6 metri pe secundă. Este situat la sala de sosire la nivelul 1 în zona publică.

Artă

Aeroportul Changi este acasa, la instalațiile de artă din toate cele patru terminale. Un aspect important este cele două sculpturi 3-D Kinetic ploaie în Terminalul 1 de plecare Check-in Hall. Sculpturile pot forma în 16 forme diferite, care arată, de asemenea, mișcarea de zbor prin mișcări lente, fluide. Situat în centrul orașului Terminalul 4, sculptura cinetică Petalclouds atârnă deasupra Galleria Central, în cazul în care mișcarea sa este sincronizat cu iluminare animat și muzică. Și călătorii pot crea propria lor artă în Terminalele 1, 2 și 3 prin a face frectii amprenta icoanelor din Singapore.

Airport Wellness Oasis

Situat în Terminalul 1 la nivelul 2 în apropierea D Gates a aeroportului, acest spa oferă servicii, inclusiv un masaj, o manichiură, un duș fierbinte, sau o masă de cafenea spa-ului. Acesta oferă, de asemenea, o pedichiură cu garra rufa pește, care mananca departe pielea moarta de la picioare.