Skip to main content

Cele 18 cele mai luxoase hoteluri din Bali

Bali este o insula de top, cu cozoroc cazare

Indonezia insula tropicala din Bali este o destinație de cupă-listă care nu este la fel de magic ca vizitatori speranță. Un hindus insula într-o țară musulmană în mare parte, Bali are un aer de liniște și respect. Călători se pot cufunda în natură pe plaje curate și munți cețoasă. sau bucurați-vă de arte balineze, piețe și viața de noapte fierbinte insulei.

Și în cazul în care ar trebui un călător de lux Bali legat rămână? La toate acestea, deoarece rang hoteluri de lux Bali-cele mai bune cele mai bune-de-aici, în ordine alfabetică, la fel de mare.

Amandari Bali

Amandari este o stațiune uluitoare, senin cocoțat pe dealurile înverzite din Bali podisuri central-nordică în apropiere de centrul artelor Ubud. Oaspetii sai de lux, mai ales cupluri prospere, vin pentru frumusețea pură a stațiunii și liniște remarcabilă.

Amandari este conceput ca un sat tradițional balinez, cu alei din piatră care reunește 31 individuale, vile și apartamente cu acoperiș de vârf. Aceste unitati de cazare sunt complet privat, cu caracteristici cum ar fi piscine, pavilioane ensuite de luat masa în aer liber și grădini luxuriante. Amandari oferă un meniu local, organic restaurant, un balinez ritual de purificare spa, o piscină infinită 105-picior și un altar hindus în vârstă de 1.400 de ani, păzită de un tigru de piatră. Sunteți adânc în Bali aici.

verificați rata la agoda »

Amankila în Bali


Amankila este un sanctuar de lux amplasat pe versanți tropicale de Est Bali. Acesta este amplasat pe o stâncă, care duce până la o plajă pitorească a cărei ape blânde sunt ideale pentru înot și snorkeling. On-proprietate, oaspeții se pot relaxa lângă răsfățate trei piscine infinite cu șiruri de piatră care par să cascadă în mare. facilități Amankila lui – aventuri de mese, spa și insulare – sunt la fel de excepție.

34 apartamente de sine statatoare Amankila sunt proiectate ca case plaja din Bali, fiecare cu terase private. Incredibil, acestea sunt stabilite pe picioroange în mijlocul vârfurile copacilor de nucă de cocos palmier. Punctul de vedere este de plaja privată a stațiunii tăiate strâmtoarea Lombok.

În cealaltă direcție, fundal dramatic al complexului este Mt. Agung, vârful vulcanic care a erupt în 2017, câștigând hotelul nou de mai jos bine-toc înalt vulcan privitori.

verificați rata la agoda »

Anantara Seminyak Bali Resort


Nu toți cei care caută vacanțe în Bali un hotel retras, de tip boutique mic. Unii doresc un hotel mare într-o zonă de plajă plină de viață similară cu South Beach din Miami sau Waikiki din Honolulu. Aceste vizitatori sunt adesea atrași de Anantara Seminyak Bali Resort. Este o stațiune Surfside, situat în orașul plaja se întâmplă din Seminyak Beach. Un alt bonus: hub-ul de noapte Kuta este la doar câteva mile pe plajă.

Camerele Anantara sunt mansardă ca și imens, cu vedere la plajă și fabulos apus de soare din Oceanul Indian. Restaurantul său set-penthouse Moonlite de bucătărie este un refugiu de bucătărie grătar, în timp ce Wild Orchid finesses Spicing din Asia. Hotelul oferă, de asemenea, un spa balineze, yoga și lecții de surf pe unele dintre cele mai bune pauze din Asia de Sud-Est.

verificați rata la agoda »

Belmond Jimbaran Puri


Pe o insulă mare ca Bali, o stațiune liniștită, la doar 20 minute de aeroport este în cerere. Aceasta este Bali Belmond Jimbaran Puri, situat pe un golf adăpostit cu ape blânde, nuanțată-turcoaz.

Stațiunii 64 de cazare sunt extrem de cabane private sau vile realizate în stil tradițional balinez, cu podele de marmură și strălucitor mobilier din lemn de tec. Unele au piscine private. Două restaurante plaja vedere se specializează în fructe de mare tocmai a prins și mâncăruri indoneziene condimentate ușor.

Acest complex full-service oferă, de asemenea, un centru spa balinez plajă, numeroase piscine și aventuri cum ar fi surfing, caiac, sau ciclism montan – deși mulți oaspeți sunt cel mai fericit lenevesc vila lor sau la piscină sau la plajă.

verificați rata la agoda »

Bulgari Resort Bali


Design balinez gratios angrenează cu mare stil italian, la liniștit plin de farmec Bulgari Resort Bali. Acest complex rafinat, deschis de brațul hotel de design casei Bulgari, este somptuos, elegant și se potrivește perfect în sincronizare cu respect natura liniștită Bali. Dramatically stabilit pe varful unei stanci de aproape 500 de picioare deasupra Oceanului Indian, Bulgari Resort Bali reușește să fie atât ultra-exclusivă și cu inima caldă.

Cele mai multe dintre 59 de unitati de cazare private ale complexului sunt minunate cu un dormitor cu vedere la ocean vile de aproape 1.000 de picioare pătrate, cu o grădină cu piscină și să se afunde cu pereți. Oaspeții pot savura un restaurant grill, o bucătărie balineze și Il Ristorante, condusă de italian Luca celeb Chef Fantin. Mai mult pentru a experimenta: top East Bali surfing, un spa superb și Templul Uluwatu renumit, la o plimbare frumoasă departe.

verificați rata la agoda »

Capella Ubud, Bali


Și acum pentru ceva complet diferit: Capella Ubud, Bali este o „tabără de corturi.“ Ultra-luxos 22-un dormitor vile Tented sunt stabilite adânc în flora și fauna junglă – dar oferă în fiecare tech comoditate acolo este situat într-o înverzită. pădurile tropicale, stațiunea se află la numai 20 minute de la hub-ul creativ Bali, Ubud.

Capella Ubud oferă o gamă completă de experiențe de imersiune culturale cu artizani balineze, bucătari și vindecători. Oaspeții activi pot experimenta antrenamente junglă tabără de boot, biciclete de munte tur creasta, și mai mult. La fața locului, oaspeții se bucură de o piscină unic rezervor, o sală de sport într-un cort depozit de arme și un centru spa balinez, Jiwa Asian Food Street Gratar gătește până out-of-the-ordinare de mese.

verificați rata la agoda »

COMO Shambhala Estate


COMO Shambhala Estate este o stațiune liniștită de wellness în cazul în care ritmul este lent și presiunea este inexistentă, iar abordarea este holistică – și la 360 de grade, atingând fiecare aspect al vietii tale. Oaspeții vin să vă relaxați, pentru a consolida corpul și mintea și pentru a absorbi liniștea inegalabilă de la Bali.

Complexul este situat în apropiere mistic Ubud în mijlocul junglei tropicale, care este mărginită de sacru râul Ayung din apropiere. 36 din camere minunate, apartamente și vile de lux furnizează subtil și o coloană sonoră de birdsong și apă rostogolea.

verificați rata la agoda »

COMO Uma Canggu


focalizare dublă COMO Uma Canggu lui delicii de două ori oaspeții. Sarbatoreste plaja și marea de coasta de sud Bali și, de asemenea, cultura balineze satului local al Canggu, cu altare sale hinduse și magazine familiale.

119, aerisite, camere liniștite luminoase ale stațiunii și apartamentele sunt contemporane, cu accente asiatice grațioase. Mulți clienți vin pentru surfing de lux COMO Uma Canggu lui, cu unele dintre cele mai bune pauze de surf Bali dreapta afară pe ușă și îndrumarea din TropicSurf. Oaspeții interesați de wellness găsi la proprietate on-COMO Shambhala Retreat și energizare COMO Shambhala Bucătărie meniuri Resort. Restaurantul principal, la sociale COMO Beach Club, gătește mâncăruri globale, cu accent pe grill-ul sănătos.

verificați rata la agoda »

COMO Uma Ubud


COMO Uma Ubud este situat într-una dintre cele mai captivante orașe de artă din lume. Și în timp ce doar fiind în Ubud este palpitant, COMO Uma Ubud perfecționează experiența (și oferă transfer gratuit în oraș).

Stațiunii 46 camere pline de lumină și suite oferă grădini private și piscine. Accentul stațiunii este pe experiențe în aer liber și întâlniri culturale, de la drumeții de orez nedecorticat la vizite templu, concepute pentru a îmbogăți și să inspire. Este delicios, de asemenea, datorită bucătari adept la mâncăruri italiene, din Asia de Sud-Est și sănătoase COMO Shambala. Stațiunii COMO Shambhala Retreat furnizează indulgențe de spa și programe de wellness.

verificați rata la agoda »

Fairmont Sanur Beach Bali


Fairmont Sanur Beach Bali este o expresie pură de viață balinez. Un altar hindus stă în centrul unei lagune cu șiruri de piatră care ruleaza lungimea de proprietate. Suitele sunt decorate în breathtakingly balinez tek și mătase brocart, cu trântit, băi spa cum ar fi.

Prin standardele Bali, 120 apartamente și vile Fairmont facem acest lucru este un hotel mai mare, cu toate facilitățile te-ai aștepta de la un complex full-service, inclusiv un club pentru copii, mai multe restaurante, o plaja virgina (cu WiFi!) Și un bazin de 164 de picioare orbitor. serviciu de majordom privat este la cheremul clienților și de apel și staffers ajunge la ușa de mai multe ori pe zi, care poartă gustări indoneziene și tratează de baie. Asta e viata.

verificați rata la agoda »

Four Seasons Resort Bali la Jimbaran Bay


Four Seasons este un brand de lux care călătorii iubesc, și cele două stațiuni sale Bali – plajă și junglă – să demonstreze de ce. Ele sunt atât perfecte în felul lor.

Spanning 35 de acri tropicale, orientate spre plaja Four Seasons Resort Bali la Jimbaran Bay este format din 147 de vile balineze cu acoperiș de stuf, toate cu piscine private, au fost renovate în 2017. gorgeously Vilele cascadă până la un golf retras de pe trei mile Jimbaran Beach, renumit pentru apusurile sale, ape blânde și fructe de mare cafenele. On-proprietate, oaspeții se pot răsfăța în bucătăria modernă asiatică (și lecții de gătit), spa și yoga, o piscină infinită 106-picior și Clubul Jimba pentru copii. Gata pentru scufundare balinez? Centrul Cultural Ganesha face semn cu lucrări de artă locale și eterat muzica gamelan indoneziană.

verificați rata la agoda »

Four Seasons Resort Bali la Sayan


Dotting pe dealurile înverzite din jurul capitala artelor Bali, Ubud, Four Seasons Resort Bali la Sayan înhățat locul # 29 in Top 100 Hoteluri Travel + Leisure în World 2017. interconectată de pasarele suspendate, statiunea pare să plutească deasupra copacilor, mobilier vederi primordiali, briză insulare și o evadare de ansamblu de neuitat.

Oaspeții savura o Skytop piscină 106-picior, yoga gratuit și meditație, cursuri de dans balinez și spectacole gamelan și servicii de transfer la Ubud.

verificați rata la agoda »

HOSHINOYA Bali


Acest gratioase stinghii Resort din dealuri verzi in apropiere de Ubud artistice în munți nord-centrul Bali. În loc de o setare plaja, HOSHINOYA Bali este construit pe un labirint de piscine private, care la rândul său, urmează un flux care se varsă în râul sfânt Pakerisan.

Acest complex este de la marca HOSHINOYA, primele hoteluri boutique din Japonia. HOSHINOYA Bali atrage vizitatori japonezi și alți turiști internaționali care vor aprecia stilul rafinat al complexului Bali-întâlnește-Japonia de proiectare și bucătărie. O caracteristică knock-out este Café Gazebo, un pavilion de luat masa în aer liber, care pare să plutească în aer. Guest facilități includ un centru spa plin de har, experiențe de artă balineze, drumeții prin junglă, și faunei sălbatice privitul.

verificați rata la agoda »

Mandapa, o rezervă Ritz-Carlton


Ritz-Carlton Reserve este ultra-high-end eticheta de hotel de tip boutique Ritz-Carlton și Mandapa este o stațiune rafinat în pădurile sacre din jur Ubud. Stațiunea are un aer spiritual și oaspeții ajunge să sape adânc în cultura din Bali și relaxare.

Șaizeci de cazare de una, două sau trei dormitoare începe de la un uimitor 4.630 de picioare pătrate, cu zone de locuit interior-exterior. Cele 25 de vile piscină revendicati piscine private vaste. Stațiunii nouvelle cuisine restaurant, Kubu, este unul dintre cele mai romantice Bali și spa și yoga aici sunt atât de memorabil că stațiunea a câștigat Afar Călători Cel mai bun Spa și Wellness de atribuire. Mandapa se concentrează pe îmbogățirea minte, trup si suflet si chiar copii ajunge pentru a absorbi cultura din Bali la mandapa Camp. La acest complex, servicii personale semnătură Ritz-Carlton este dus la înălțimi mai mari.

verificați rata la agoda »

Mulia


Mulia este o mare statiune ideala pentru vizitatorii Bali care iubesc o mulțime de opțiuni de luat masa și de activitate. Condé Nast cititori travellers a votat # 1 Beach Resort în lume în 2014. Mulia se află pe malul mării, pe plaja virgina Nusa Dua. Ar închide la clifftop templu piatră Pura Geger, golf cu 18 găuri și aeroport (numai 20 de minute).

Mulia este compus din trei stațiuni distincte: Mulia, 111 apartamente cu jacuzzi și majordomi private; Mulia Resort, cu 526 camere și apartamente însorite și Mulia Vile, cu 108 vile, care sunt cele mai mari Bali. Acest complex plin de farmec de dolari trendul minimalist. Acesta este somptuos proiectat în stil grecesc neoclasic, cu sculpturi monumentale de zeițe stabilite în vârful coloane de piatră. Service, mese, spa, piscine și sală de gimnastică sunt ieșit din comun, de asemenea.

verificați rata la agoda »

Oberoi, Bali


Oberoi, Bali este un refugiu Surfside care oferă liniște, plus apropierea de plaja Seminyak plină de viață și de surfing de top-notch, snorkeling și scufundări. Complexul este conceput ca un sat balinez, cu 60 de camere Lanai de stuf-acoperiș și 14 vile de lux situat în mijlocul unor grădini tropicale și alei din piatră. Cazare se disting prin curți cu piatră pereți, mobilier, balineze aerisite frumos și piscine private.

staffers genteel aduce confort creatură și renumita bucătărie pan-asiatice Oberoi la oaspeții care doresc să leneviți pe plajă sau în apropierea camera lor.

verificați rata la agoda »

The Ritz-Carlton, Bali


Cu camere 313 stil balinez, apartamente, vile repartizate pe 30 de acri clifftop, The Ritz-Carlton, Bali este un complex mare de standardele locale, cu o gamă amețitoare de opțiuni de luat masa și activitate pentru ambele cupluri și familii. (Premiile Mondiale Sony Hotel de lux numit de hotel „Cel mai bun de familie Luxury Beach Resort.“)

Un lift de sticla whooshes oaspeții de proprietate pe nisip, la capătul sudic Bali, Nusa Dua. Complexul oferă o vacanță relaxantă pe plajă profund distins prin fiecare cele mai recente amenitate tech și servicii de ospitalitate legendara Ritz-Carlton.

verificați rata la agoda »

St. Regis Bali Resort


Situat pe plaja panoramică Nusa Dua, St. Regis Bali Resort întruchipează conceptul de „eleganță desculț.“ Este în același timp sofisticat, dar relaxat. Fiecare dintre 123 frumoase suitelor stil balinez și Beach Villas oferă un majordom adept la perfecționarea oaspetele.

Dining variază de la Haute indonezian la un brunch Champagne celebru. Oaspeții savura St. Regis Bali Remède Spa, yoga plajă și Cabanas, piscină și lagună complexul, și Centrul de învățare pentru copii sale concentrându-se asupra artelor.

verificați rata la agoda »