Skip to main content

Cele 9 Cele mai bune hoteluri din Bali din 2019


Cu facilitățile unui complex de lux, servicii personalizate unui hotel de tip boutique și intimitatea unui refugiu, această proprietate mic, rafinat ofera vizitatorilor o experiență de neuitat și cu adevărat Balian. Ascunsă în munții din afara Ubud, Amori Villas oferă șapte vile individuale decorate în stil tradițional balinez și dotate cu facilități moderne. Fiecare vilă oferă aer condiționat, pillowtop paturi king size, băi de marmură interior-exterior (pentru a alege una cu o baie terrazzo pentru final în Bathtime de lux), precum și un serviciu de majordom individuale.

mese Gourmet sunt preparate pe site-ul, și includ ambele opțiuni de meniu de Vest și locale. Se umple ziua cu clase private de yoga, tratamente la spa full-service, demonstrații de gătit, la o plimbare într-un sat tradițional din apropiere, o baie în piscina infinită superba, o sesiune de meditație pe o terasă, o pasăre sau fluture plimbare cu ghid, sau o excursie în plin de viață Ubud pentru cumpărături, muzee și vizitarea obiectivelor turistice. În timp ce serviciile oferite sunt extinse și de cea mai bună calitate, cele mai fine oferind Amori Villas’ este în personalul său, ceea ce face ca fiecare oaspete simt ca o parte pretuita din familie, și oferă vizitatorilor un gust real ospitalitatea și prietenia pe care a făcut Bali celebru în întreaga lume.

a se vedea rata la agoda »


Legong Keraton Beach Hotel oferă cazare simple, curate, surprinzător de șic chiar pe Canggu Beach, una dintre cele mai frumoase plaje de Nord Kuta. Camerele sunt mari și slab mobilate într-un stil modern, astfel încât există o mulțime de spațiu pentru a întinde (și camera pentru stivuirea o placă de surf). Aproape toate camerele oferă vedere la mare. În cazul în care plaja nu face apel pentru înot, să ia o baie în piscină mare și frumoasă a hotelului.

Un mic dejun cald simplu este inclus în cameră, și un restaurant oferă mâncăruri pe tot parcursul zilei, dar amplasarea hotelului într-o întindere plină de viață de restaurante, spa-uri, temple și magazine înseamnă că veți avea aproape sigur mai distractiv explorarea unele dintre ofertele off-site-ul pentru produse alimentare și de divertisment.

a se vedea rata la agoda »


Pleacă de toate la acest complex de tip boutique plin de farmec amplasat în întinderi de orezării la doar cinci minute de la Ubud. Alegeți o mansardă, suită sau vila cu mai multe camere, toate cu vedere expansiv copacilor tropicale din jur, câmpurile dincolo (câmpurile de orez sunt surprinzător de superba), precum și munți verzi în depărtare. Camerele sunt numiți în mod individual, cu mobilier din lemn de culoare închisă, aparate de elegant și de artă locale viu colorate, atât tradiționale și contemporane.

Fiecare cameră are o baie stil spa, cu articole de toaletă organice făcute la nivel local și o cadă suficient de adânc pentru două, și facilități includ, de asemenea, dușuri private în aer liber, paturi acoperite-pernă tip king size de lux cu 450-thread-count foi de bumbac jacquard, ca precum și tehnologii moderne, cum ar fi de mare viteză, Wi-Fi, televizoare cu LED-uri și sisteme stereo Bluetooth. Camerele sunt mari și suficient de confortabil că este ușor să profite de stațiunii à la carte privat în cameră servicii de spa, lecții de yoga și sesiuni de terapie de sunet.

Amendă de mese este un punct culminant la Luxe, cu un restaurant renumit pe site-ul care oferă masa de prânz, cină și un mic dejun cald gratuit extinse. High tea este servit în fiecare după-amiază, și veți găsi un bol de fructe proaspete în camera dvs. de zi cu zi. Iubitorii de vin, să ia notă: lista de vinuri Luxe este foarte mare și divers; una dintre cele mai bune le veți găsi în regiune.

a se vedea rata la agoda »

https://trkur.com/ag/16163
Novotel este cunoscut ca un lanț de familie, dar Novotel Bali Nusa Dua este o tăietură mai sus de restul. Atunci când nu bălăceală în jurul valorii în bazine masive, copil-friendly pe site-ul, copiii se pot bucura de activități, cum ar fi lecții de snorkeling, costum balineze și rochie de până parade, ceea ce face zmeu și cursuri de zbor și de gătit în clubul copiilor desemnate. În timp ce acestea sunt în afara având o explozie în grija profesioniștilor instruiți, părinții se pot destinde pe plajă, răsfățați-vă în tratamente la centrul spa cu servicii complete, luați masa la oricare din cele patru restaurante ale complexului sau pot juca o partidă de golf la adiacente 18 Bali National Golf gaura Club.

Novotel Bali Nusa Dua este un complex mare, cu mai multe dimensiuni si stiluri de camere disponibile, dar familiile ar trebui să ia în considerare suitele vesele, pline de soare cu două dormitoare, care vin cu atât o chicinetă pentru comoditate și o piscină privată pentru răcire off. Gigantici căzi în baie complet moderne fac baie timp aproape la fel de distractiv ca timp liber, iar dimineața, un mic dejun tip bufet amplu devine toată lumea alimentat până totul face din nou.

a se vedea rata la agoda »

Luna de miere va leșina pentru acest complex ultra-romantic în stil vilă, cu paturi sale swathed-lenjerie cu baldachin, piscine private, grupuri sanitare complet private, interior-exterior complet cu cazi pentru doua (umplute cu petale de flori la sosire), decadent plin spa -Serviciul și o plajă privată (accesibil cu transfer gratuit). Mai degrabă decât un restaurant central Jamahal servește preparate gastronomice, preparate organice, din surse locale în camera timp de trei mese pe zi, așa că, dacă alegeți, tu și iubite poate bloca doar vă departe de lumea exterioară și se bucură de paradis împreună.

a se vedea rata la agoda »


Mandapa oferă oaspeților un refugiu adevărat lux, cu design impecabil și de servicii pe care marca Ritz-Carlton a fost mult timp faimos pentru. Ia-confortabil într-o vilă masivă, 2000 de metri pătrați, complet cu o grădină balinez privată, o piscină, o baie completă de marmură cu o cadă și duș cu efect de ploaie, zone de living și decorate într-un stil balinez de lux plin de farmec de dormit, precum și toate tech ai putea avea nevoie, eventual.

Opțiunile de luat masa includ atât casual de restaurante tip cafenea, precum și Kubu, un restaurant rafinat care combină balineze și bucătăria europeană. Centrul spa din incintă oferă nu numai un meniu de opțiuni de masaj amănunțită și tratament a pielii, dar terapii alternative, cum ar fi Reiki, precum și tradiții locale unice, cum ar fi foc binecuvântare ceremonii și sesiuni cu astrologi vedice. Deși Mandapa este full-service, oaspeții vor dori aproape sigur să ia naveta în Ubud fascinant de a face un pic de explorare.

a se vedea rata la agoda »

Hard Rock Hotel Bali este o alegere excelentă statiune pentru toate tipurile de călători, de la afaceri de familie și dincolo, dar este o alegere deosebit de mare pentru turiști mai tineri care se bucura de muzica și viața de noapte, ca muzica live este un eveniment de zi cu zi aici, iar decorul este în mare parte muzică concentrat. Nu numai ca este muzica live disponibile la stațiune în sine, Hard Rock Hotel Bali este situat în Kuta, orașul partid favorit Bali, astfel încât viața de noapte fantastică este la îndemână.

Camerele de la Hard Rock Hotel Bali sunt spațioase și decorate într-un stil contemporan complet (dacă sunteți în căutarea pentru tradițional balinez, acest lucru nu este locul pentru a merge), și facilități extinse sunt disponibile pe site-ul, inclusiv un full-service spa, mai multe opțiuni de luat masa, un complex imens bazin, un perete alpinism, o sală de gimnastică mare, și, desigur, un celebru magazin Hard Rock.

a se vedea rata la agoda »

Fiecare aspect al Fivelements este atent conceput pentru relaxare perfectă și vindecare fizică și spirituală. S-ar putea începe ziua cu un mic dejun vegan, decadent, dar hrănitoare, apoi mergeți la spa pentru un masaj profund țesut și o realiniere chakra. După un prânz sănătos, vă puteți îndrepta spre o sesiune de meditație ghidată și apoi o clasă de yoga privată.

Ia un pui de somn rapid în suita decadent privată, împodobită cu textile songket balineze și obiecte de artă și antichități locale, apoi se bucură de o cină pe bază de plante , în sala de mese cu acoperiș de stuf Sakti, urmată de o demonstrație de dans balinez seara. Încheiați seara cu o baie în cada de baie în aer liber, de la un bolovan cioplită din piatră gigant, ascultând ciripitul păsărilor și uruitul sacru râului Ayung, apoi se retrage în pat confortabil să se odihnească pentru o altă zi de vindecare activă. Bali este cunoscut ca un loc de vindecare, și Fivelements este nevoie la un nivel cu totul nou.
a se vedea rata la agoda »


Este ușor să-și petreacă o avere aproape de ședere într-una din proprietățile decadente din Bali, dar este, de asemenea, destul de posibil pentru a vizita această insulă frumoasă pe bugetul backpacker lui. Ferma este situat chiar în afara Canggu, printre câmpurile de orez și copaci de banane. Este o bicicletă sau scuter plimbare rapid în oraș, dar, de asemenea, vizitatorii se pot bucura pur și simplu întemeiere în cadru confortabil, cum ar fi-retragere.

Femeie numai și mixte căminelor sunt disponibile, toate cu aer condiționat, paturi confortabile, cu lumini de lectură private și puncte de vânzare internaționale dedicate, precum și baie proprie. dusuri in aer liber private sunt surprinzător de lux, și cu două piscine, zone de lounge, terenuri amenajate și o cafenea, există o mulțime de locuri de relaxare și de a face noi prieteni.

a se vedea rata la agoda »