Cele 9 cele mai multe insule populare pentru a vizita în Thailanda

Posted on

Cele 9 cele mai multe insule populare pentru a vizita în Thailanda

Fie că în căutare de petreceri pe plajă sau de pace și liniște cu cartea în mână, veți găsi atât pe insulele din Thailanda. Insulele thailandeze pot fi savurate pentru o fracțiune din prețul de alte destinații, cum ar fi Hawaii sau Caraibe, astfel încât veți avea mai multe opțiuni portofel prietenos pentru a alege.


Precariously aproape de Phuket, dar cu mult mai liniștită și mai puțin dezvoltate, lung insula Koh Lanta este un favorit de aproape tuturor celor care vizitează. Localnicii prietenoși nu au devenit apatică de turismul excesiv, deoarece acestea au în alte locuri.

Long Beach este cea mai buna plaja de pe Koh Lanta; o fâșie lungă de plajă și nisip moale dropping off în apă adâncă face înot superbe. Deși veți întâlni cu siguranță oameni în timpul sezonului de ocupat, Koh Lanta nu este cu adevărat o destinație de petrecere – în apropiere Koh Phi Phi și Phuket umple această nevoie.

2. Koh Lipe

Pronunțate „Koh-Lee plata,“ mic Koh Lipe este definiția perfectă a insulei de la distanță pentru mulți oameni. Nu există mașini și motociclete foarte puține perturbe liniștea. Clar, calm, și apă puțin adâncă cea mai mare parte a face înot mare pentru familii.

Koh Lipe este pe Andaman sau partea de vest a Thailandei, o mică insulă vizibilă din Koh Lanta. Popularitatea insulei a crescut foarte mult în ultimii ani, iar infrastructura nu se îmbunătățește.

Nu veți găsi mai mult de o petrecere pe insula Koh Lipe, dar frumusețea și romantismul locului au distrus mai mult de un itinerar de călătorie.

De asemenea, pe coasta Andaman aproape de Phuket și o dată devastat de tsunami-ul din 2004, Koh Phi Phi a fost reconstruit și este mai ocupată ca niciodată. peisaj frumos în formă de junglă verde și pietre colțuroase adauga la vibe exotice. Insula este de ajuns într-un singur loc îngust pentru a vedea apa de pe ambele părți de unde stai.

A făcut chiar mai celebru cu excursioniști după filmul  The Beach a  fost filmat acolo, Koh Phi Phi este un amestec ciudat de călătorii buget petreceri și turiști care trăiesc în stațiune. Forma insulei oferă mai multe plaje frumoase, dar schimbările de maree extreme de multe ori a crea apă caldă, puțin adâncă pentru înot.

Odată ce atragerea de cele mai multe ori doar scafandrilor și excursioniști, Koh Tao pe coasta de est a transformat în ultimii ani, ca o destinație populară insulă din Golful Thailandei. Mult mai mici și mai ieftin decât Koh Samui, Koh Tao atrage încă o mulțime de călătorii de buget, cu toate că mai multe locuri de lux au apărut în partea de sud.

Cu o mare parte din mulțimea de partid Koh Pha Ngan luând barca de două ore peste, petreceri pe plajă nocturne pot fi găsite în Sairee-o destinație populară pe insulă.

Cu zeci de magazine se arunca cu capul oferind personal și echipament excelent, Koh Tao este în continuare cel mai popular loc din lume pentru a obține un certificat PADI pentru simulare. excursii de snorkel sunt disponibile la mai multe recife pentru non-scafandri.

5. Koh Samui

Marea insula Koh Samui pe coasta de est este Golful versiune mai liniștită din Phuket din Thailanda. stațiuni mari, un aeroport, cluburi de noapte, și plaje aglomerate păstrează Koh Samui ocupat, cu toate acestea, insula este suficient de mare pentru a scăpa de la pete pașnice.

Cu o multime de partide, Chaweng si Lamai sunt cele mai aglomerate două plaje pe insula Koh Samui. Prețurile tind să atragă o mai orientate spre familie sau pe termen scurt călător mulțimea.

6. Koh Phangan

Pronunțate „Pion Koh Gone“, Koh Phangan a fost anunțat ca Rege al insulei favorit din Thailanda. Ironic, deoarece Koh Phangan este, de asemenea, insula infama partid backpacker din Thailanda. Hendonismul cunoaște câteva limite în timpul lunar Partidul Luna Plina de pe plaja, unde, uneori, mai mult de 15.000 de oameni se adună pentru a dansa. Acum, Half Moon părți în junglă și o lungă listă de alte părți păstrează insula uriaș.

Din fericire, partidul este cea mai mare parte a conținut la Haad Rin-o mica peninsula din sud. Restul insulei are golfuri frumoase, statiuni de lux, locuri ascunse, și o mulțime de a explora prin intermediul drumurile accidentate sau cu barca de taxi.

Deși Koh Chang este a doua cea mai mare insulă din Thailanda și cea mai mare insulă thailandeză de pe partea din Golf, veți găsi încă o multime de plaje cu nisip fin, alb. Relativ aproape de Bangkok, un amestec de călători cu buget și vizitatori pe termen scurt se îngrămădesc spre insula să se relaxeze, fie, petrecere sau așteptați zborurilor la sfârșitul călătoriilor lor.

Cel mai aproape de Bangkok de toate insulele din Thailanda, mici Koh Samet este extrem de dezvoltat si atrage un amestec de weekenders, localnici și turiști din oraș. În ciuda dezvoltării, interiorul Koh Samet este încă cea mai mare parte junglă și include un mic parc național.

9. Phuket

Pronunțate corect ca „poo-KET,“ Phuket este cea mai aglomerata insula turistică din Thailanda. Cu poduri care leagă insula pe continent și de un aeroport aglomerat, Phuket este ușor accesibil și atrage mulțimile. În cazul în cluburi de noapte, luna de miere, cumpărături, activități orientate spre turistice, si umbrele pe plaja sunt dvs. de lucru , atunci Phuket este locul.

Majoritatea locurilor de cazare în Phuket este mid-range pentru lux; prețurile avânta în timpul sezonului de vârf.