Cele mai bune 10 cartiere pentru a explora în Londra

Posted on

 Cele mai bune 10 cartiere pentru a explora în Londra
Londra este format din cartiere distincte, fiecare cu propriul lor caracter și stil. Există motive pentru a vizita fiecare colț al orașului, dar ne-am concentrat pe 10 dintre cele mai bune zone pentru a explora, dacă sunteți în căutarea pentru pub-uri drăguț, magazine elegante, sau plimbările pe malul râului.

Între sistemul feroviar de metrou din Londra, tubul, sistemul de autobuz, și o călătorie cu taxiul ocazional, ar trebui să fie destul de ușor pentru a ajunge la cartierele.

Mayfair

Această zonă afluent se află între Hyde Park și West End strălucitoare. Mayfair găzduiește cea mai mare concentrare a orașului de hoteluri de cinci stele, iar unele dintre cele mai mari chirii din Londra.

Până în ziua puteți magazin pentru costume croite pe Savile Row, uneltele de designer de pe Bond Street, sau arta in multe dintre galerii de artă independente din zonă. Noaptea, este cluburile tuturor membrilor, baruri de vin și cluburi elegante.

Cel mai bun pentru: Designer buticuri, restaurante elegante și artă

Repere Cartier: Academia Regală de Arte, Bond Street, Claridge, Grosvenor Square, Savile Row

Shoreditch

hotă Acest Buzzy East London“este plin de cafenele, baruri hipster rece, și magazine de epocă și piețe. Este presărat cu arta stradală și multe dintre fostele sale depozite industriale sunt acum restaurante și cluburi. Old Street este cunoscut sub numele de Silicon sens giratoriu pentru concentrația sa de start-up-tech și atrage Iubitorii de tehnică din întreaga lume. Spitalfields Market, cu tarabele de vânzare haine, artă și produse alimentare, atrage mulțimi mari în week-end.

Cel mai bun pentru: artă Street, baruri rece, și fire de epocă

Repere Cartier: Spitalfields Market, Brick Lane, Hoxton Square, Columbia Flower Market Road, Boxpark, Geffrye Museum, Rough Trade

Chelsea

Acest bine-vest îmbrățișări cartier toc Londra malul de nord al râului Tamisa și găzduiește piețe frumoase, flancate de resedintele multe milioane de lire. artera principală Zona este Drumul Regelui, care este căptușită cu magazine high-end, cafenele și restaurante. Este bookended de Saatchi Gallery, un centru de artă contemporană și Stamford Bridge, Chelsea acasă teren de fotbal Club. Acesta joacă gazdă la Chelsea Flower Show în fiecare lună mai.

Cel mai bun pentru: cumpărături, fotbal, și flori

Repere Cartier: Piața Sloane, Saatchi Gallery, Stamford Bridge, Road regelui, Teatrul Royal Court, Cadogan Hall, Chelsea Physic Garden

Greenwich

Acest cartier cu frunze din sud-estul Londrei se simte ca o evadare reală din oraș. Greenwich are un patrimoniu maritim bogat și găzduiește Observatorul Regal, unde puteți circumscrie două emisfere la Primul Meridian (Longitudine Zero). Fiecare loc de pe Pământ se măsoară în funcție de unghiul său la est sau la vest de această linie.

Centrul său istoric este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și destul de Greenwich Park a servit ca fostul teren de vânătoare lui Henry VIII. Cap până la partea de sus a dealului pentru vederi dramatice la orizontul Londrei.

Piața acoperită este ambalat cu standuri de vânzare antichități, artă, artizanat și produse alimentare.

Cel mai bun pentru: vederi la oraș, distracție Riverside, și găsește pe piață vicleni

Repere Cartier: Observatorul Regal, Muzeul Maritim National, Greenwich Market, Greenwich Park, Cutty Sark, O2, Reginei Casa

Southwark

Acest cartier istoric pe malul sudic al Tamisei este plin de pietre culturale, inclusiv Tate Modern (muzeu de artă) și Teatrul Globe Shakespeare lui.

Borough Market atrage gurmanzi din întreaga lume și Maltby Market Street, cu tarabele alimentare stabilite în arcade de cale ferată, este un hit cu localnici. Catedrala Southwark se află în umbra ciobul futurist, cea mai înaltă clădire din Londra.

Tîrgul este acasa, la enclave hipster Bermondsey, Camberwell, și Peckham.

Cel mai bun pentru: mușcături gustoase pe piață, plimbări Riverside, și pietre culturale

Repere Cartier: Borough Market, Catedrala Southwark, Bermondsey Street, Tate Modern, Teatrul Globe lui Shakespeare, ciobul, Tower Bridge.

Brixton

Această zonă dinamică și diversă cultural din sudul Londrei atrage gurmanzi din întreaga oraș pe piața sale istorice acoperite căptușite cu tarabe produse alimentare, buticuri excentrice și restaurante ce servesc preparate din bucătăria fiecare globală vă puteți gândi.

În altă parte în Brixton, veți găsi un cinematograf Arthouse rece, una din Londra cele mai bune locuri de muzică și de tone de baruri se răcească și restaurante.

Cel mai bun pentru: bucătăria globală, muzică live și arta stradală

Repere Cartier: Ritzy Cinema, O2 Academy Brixton, Brixton Village, Arhivele culturale negre

Notting Hill

Părți din Notting Hill se uite direct dintr-un film. Și asta pentru că, probabil, cartier este sinonim cu Brit scutura cu același nume 1999.

străzile pitorești din zonă sunt căptușite cu case colorate și piața faimosul (Portobello Road) este flancat de standuri de vânzare antichități, brelocuri și haine de epocă. Străzile vin în viață în fiecare august, când zona de joacă gazdă la al doilea cel mai mare carnaval din lume (după Rio).

Cel mai bun pentru: Shopping pentru antichități, locații de film, și cafenele independente

Repere Cartier: Carnavalul Notting Hill, Portobello Road Market, Electric Cinema

Camden

Colorat Camden este una dintre cele mai bune locuri din Londra, pentru a vedea muzică live. Din iconic Roundhouse, un convertit de reparații motor cu aburi vărsat, pentru a se arunca cu capul nenumărate baruri, care gazduiesc trupe mici indie, acest cartier roci.

piețele sale de stradă vinde totul, de la bijuterii la opera de arta si haine pentru mobilier de epocă. Plimbați-vă de-a lungul Canalului Regent la parcul cu același nume, pe lângă grădina zoologică. Sau de a lua un autobuz de apă de la Camden Lock la Little Venice.

Cel mai bun pentru: muzică live, plimbările pe malul canalului, și standuri excentrice

Repere Cartier: Canal Regent, Roundhouse, Camden Markets, Camden Lock

Soho

Străzile luminate de neon din Soho sunt căptușite cu magazine de discuri, cafenele, baruri șold și restaurante care servesc produse alimentare din întreaga lume. hub-ul de divertisment din Londra, zi și noapte zumzet, face parte din West End strălucitoare. teatre Soho arată blockbuster joacă și musicaluri.

Veți găsi nenumărate pub-uri pline cu profesioniștii media care lucrează în zonă și o scena LGBT înfloritoare în jurul Old Compton Street.

Cel mai bun pentru: spectacole de teatru blockbuster, magazine de discuri și restaurante la nivel mondial

Repere Cartier: teatrele din West End, Old Compton Street, Soho Square, Chinatown, Oxford Street

Kensington

Acest cartier bogat din vestul Londrei este acasa, la trei dintre cele mai cunoscute muzee ale orașului: Muzeul de Știință, Muzeul de Istorie Naturală și Muzeul Victoria & Albert. Este bookended de spații verzi frumoase, Hyde Park și Holland Park, și are o strada de mare, flancat de magazine pentru cumpărători de toate bugetele.

Factor în Palatul Kensington, o resedinta regala inca din secolul al 17-lea, și există o mulțime de motive pentru a petrece o cantitate semnificativă de timp a explora acest cartier decadent.

Cel mai bun pentru: muzee nume mari, pub – uri elegante, si plimbari parc

Repere Cartier: Muzeul de Știință, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Victoria & Albert, Muzeul de Design, Hyde Park, Holland Park, Palatul Kensington, Kensington Gardens, Royal Albert Hall, Kensington High Street