Cele mai bune 10 plaje din Nisa

Posted on

 Cele mai bune 10 plaje din Nisa
Întinzându-se pe patru mile de-a lungul Baie des Anges, Promenade des Anglais găzduiește majoritatea plajelor pline de pietriș din Nisa. Cincisprezece private și 20 de plaje publice îmbrățișează golf, deschiderea de restaurante, sporturi de apă, și șezlonguri acoperite cu umbrelă de soare. În timp ce locurile private de sport facilități mai luxoase (cred camere, prosoape, șezlonguri și schimbarea), aceste plaje sunt sezoniere și pop-up numai din aprilie până în octombrie. Fie că sunteți în căutarea unui loc de joacă cu salvamari sau un birt la malul mării, unde puteți merge de la bar la un pat de plajă, aici sunt 10 dintre plajele de top din Nisa pentru a alege.

Opéra Plage

Cunoscut anterior sub numele Opéra Pavillion, Opéra Plage este cea mai veche plajă privată din Nisa, debutând inițial în 1889. alerga pentru generațiile de familia Maiffret, Michel și soția sa, Chantal, au luat domniile și a transformat plaja privată într – una dintre cele mai populare în Nisa, în cazul în care dorința ta este comanda personalului. Ați uitat bikini? Asistentul de vânzări va aluneca peste și vă va oferi o privire de colectare ei. Dreaming unui masaj pe litoral? Un maseur poate fi trimis direct la pat plaja, care se află în mod convenabil vizavi de orașul vechi pe Promenade des Anglais. Terasa pe malul apei servește , de asemenea , produse alimentare de la prânz până la 5 pm de zi cu zi, oferind plăci reci , care pot fi consumate la malul mării , într – una din cele 400 de scaune noi punte, disponibile spre inchiriere de la 9 am la 06:30

Le Galet

Una dintre cele mai noi plaje private la debutul pe malul din Nisa, Le Galet , numit după Galets pe Coasta de Azur lui, sau pietricele, este simbol al Riviera chic. Gândiți – zen-cum ar fi obloane din lemn, paturi de plajă și umbrele de soare, bleumarin elegant alb care se extinde până la mare. Deschis oficial în sezon (aprilie-octombrie), restaurant și bar pe plajă bun venit mulțimea de prânz, de îndată ce vremea se încălzește, ceea ce se întâmplă destul de repede la Nisa. Situat în inima orașului vizavi de orașul vechi și Albert 1er grădini, această plajă oferă până una dintre cele mai bune vederi ale paradei în timpul sezonului de carnaval , în februarie. Locatia este o remiza, dar mancarea este cu siguranta merita vizita singur. Alegei de mâncăruri de inspirație italiană , de la pizza depasit-trufa cremos felii de mozzarella Buffalo, și asigurați – vă că pentru a salva o cameră pentru o lingura de inghetata de casa depasit-Chantilly.

Castel Plage

Deschis de la ora 10 până la miezul nopții din aprilie până în septembrie, privat Castel Plage , care se află la capătul îndepărtat al Promenade des Anglais sub Castle Hill, este o alegere de top pentru cei care doresc să -și petreacă o zi întreagă pelerin de apă, oprindu -se pentru masa de prânz între goluri în mare. Paturi de plajă pot fi închiriate pentru o jumătate (17 euro) sau zile libere (20 de euro), dar dacă doriți să vă asigurați că veți avea un pat gata și de așteptare atunci când ajunge, suna si rezerva o zi înainte (specificându de rândul“ vrea). Acesta este genul de la fața locului , care este perfect pentru lungite în zilele de duminică în timpul verii, savurând rosé provensale timp ce iau masa în meniul Niçois- a inspirat restaurantului (care poate fi comandat de pe litoral) , cu ingrediente trase chiar de pe piața locală.

Ruhl Plage

Administrat de o familie Ruhl Plage a debutat în 1920 de-a lungul Promenade des Anglais în apropiere de Théâtre de Verdure și Albert 1er grădini. Plaja privată Old World-inspirat oferă o piscină cu apă sărată pentru copii (cu un salvamar de serviciu) și 80 de cabine private , dotate cu dușuri. Plaja se deschide zilnic de la 9 am la 0:30 și paturi sunt disponibile pentru inchiriat (22 €) , de la 9 la 19 Lounge -ul ascuns-distanță oferă un meniu de tarif plaja de lux (cred că salată niçoise și pizza- au depasit burrata) de la prânz până la 04:30, transformarea într – un bar de tapas la 6 pm Diners pot găsi , de asemenea , o listă de vinuri grele extinse la favorite franceze locale ca rosé infamul Château Minuty lui.

Beau Rivage

Deschis in sezonul din mai până în septembrie, Beau Rivage este o plajă privată cu două fețe foarte diferite: o deschidere zen restaurant în aer liber până la șezlonguri și zona de lounge plină de viață , cu un nou meniu tapas și DJ filare nopți tematice. Așezat la poalele orașului vechi , pe Promenade des Anglais, Beau Rivage (care este deschis de la ora 10 până la miezul nopții) atrage o mulțime de localnici și turiști , datorită locație excelentă și șezlonguri meniu prin amabilitatea sa din nou bistro pe litoral, The Beachstraw. Seara, plaja are o atmosfera St Tropez cu serate pe litoral , oferind petreceri tematice și muzică live.

blue Beach

Fanii de sporturi nautice pot obține stabili lor parasailing, wakeboarding, și waterskiing la Glisse Evasion , care se află chiar lângă privată Blue Beach pe Promenade des Anglais. Blue Beach se oferă , de asemenea , sporturi de apă și este unul dintre puținele locuri private deschise pe tot parcursul anului, cu paturi de plajă, o piscină pentru copii și un restaurant pe litoral. În timpul verii, plaja este deschis de la 8 dimineața până la miezul nopții, iar restaurantul este deschis pentru prânz și cină. Restul anului plaja se oprește de 19

Bains Militaires

Situat în apropiere de terminalul de feribot Corsica în apropiere de port, Bains Militaires este mai mult un secret local, deoarece este într-o parte rezidențială a orașului departe de aglomerata Promenade des Anglais. Fostul militar plaja privată este acum deschis pentru public, dar nu veți găsi nici facilități (cu excepția unui duș) ca și pe alte plaje din oraș. Mica banda de plaja îmbrățișări Club Nautique, care oferă lecții de navigație și masa de prânz de-a lungul terasa la malul mării. În timp ce plaja este lipsită de restaurante proprii, veți găsi câteva restaurante stau la o scurtă plimbare de-a lungul portului.

Le Voilier Plage

Cea mai apropiată plajă la AC Hotel Nice, Voilier este considerat unul dintre plaje largi de-a lungul Baie des Anges, cu atât spațiul public și cel privat pentru plajă, precum și un loc de joacă pentru copii. Plaja este deschisă sezonier 9:30 – 18, dar călătorii pot vizita restaurantul pe tot parcursul anului pentru masa de prânz, mese pe italo și mâncăruri de inspirație mediteraneană , cum ar fi tagliata infam. Seara , în timpul verii, clubul de pe plajă se deschide pentru serate care persista până la 10 pm

Carras Beach

Carras Beach, amplasat aproape de aeroport pe partea de vest a Promenade des Anglais, este singura plaja oficială și animalele de companie, precum și unul dintre Plages numai handicap prietenos cu accesibilitate pentru scaune cu rotile. Din mai până în septembrie, Jet Evasion oferă jetskiing (ceea ce face este doar în Nisa pentru a prezenta acest sport de apă). Plaja publică nu dispune de bai si un restaurant, dar există un salvamar de serviciu de zi cu zi în timpul verii și două locuri de parcare publică gratuită în apropiere de port și plaja La Lanterne.

Villefranche-sur-Mer

Conduce la est spre Monaco, iar primul oras va veni peste este Villefranche-sur-Mer, a cărui formă de semilună plaja este un favorit pentru localnici , deoarece pietricele sunt pe partea mai mici, care seamănă cu nisip mai mult de pietre. De la gara principală din Nisa, cursa este la doar 15 minute de plajă, Plage des Mariniers. Malul este presărat cu un snack bar standuri și câteva restaurante de pe litoral , cum ar fi Palm , dar merita te aventurezi până la orașul vechi la unul dintre restaurantele stand-out , cum ar fi Les Garcons . Plaja din Villefranche este mare pentru înot (și snorkeling) , deoarece este ușor pentru a obține și în afară de apă puțin adâncă, dar nu veți găsi facilități cum ar fi băi sau salvamari.