Cele mai bune feluri de mâncare thailandeză Street alimentare pentru a încerca în Bangkok

Posted on

 Cele mai bune feluri de mâncare thailandeză Street alimentare pentru a încerca în Bangkok

Street produse alimentare este peste tot în Thailanda. Vânzătorii înființat tarabe în cazul în care puteți obține ceva pentru a merge sau vă puteți opri să se bucure de o masă la mese și scaune din apropiere. Dacă nu știi ce alimente stradă pentru a comanda, acesta poate fi un pic copleșitoare. Nu vă fie teamă de a fi aventuros, deși – pe care tocmai s-ar putea găsi un nou fel de mâncare favorit pentru a face din nou acasă. Iată câteva mâncăruri populare thailandeze alimentare de stradă pentru a căuta în timpul călătoriei.

1. Som Tam

Somtam, o,, salata dulce acru picant, sărat facut din papaia mărunțită verzi, roșii, usturoi, creveți, arahide și ardei iute este una dintre cele mai populare alimente de stradă în Thailanda. Îl puteți găsi în aproape orice zonă cu alimente stradă. Combinația de aromă s-ar putea să nu fie familiarizați, dar este delicios, revigorant și sănătos. Cele mai multe Thais place lor picant som tam, astfel încât atunci când comanda, asigurați-vă că pentru a cere o versiune mai ușoară, dacă este necesar.

2. Supă Fidea

Guay Teow, sau supa de tăiței, este cel mai popular stradă Thai fel de mâncare alimente. Ea vine din China (de unde și numele chinezesc), dar a devenit unic Thai-a lungul anilor. Supa se face dintr-un stoc de pui, carne de porc sau de vită, iar taiteii sunt fie fidea de orez sau fidea de ou (te pentru a alege). Cei mai mulți furnizori arunca în unele legume și fie felii de carne, chiftele sau wontons. Deci, cum este unic Thai? Se adaugă condimente, cum ar fi ardei iute uscate, zahăr, suc de lămâie și sosul de pește.

3. Pad Thai

Toată lumea știe Thai pad, celebru prajit-se amestecă fel de mâncare tăiței țării cu creveți, tofu și un indiciu de tamarind. Pad Thai nu este la fel de popular în Thailanda, așa cum este în străinătate, dar cele mai multe vânzătorii de produse alimentare din stradă, care fac cartofi se amestecă oferă, de asemenea vas.

4. Pad Vezi Ew

Ca pad Thai, pad vedea ew este o alegere sigură. De asemenea, nu că picant și de fapt, are un pic de dulceață ea. fidea de orez larg sunt amestecați-prăjit, apoi se adaugă ouă, broccoli chinezesc sau varză și sos de soia întuneric. Cele mai comune tipuri de carne sunt folosite de carne de vită, carne de porc sau de pui. Uneori uscate fulgi de chili, oțet sau sunt adăugate ambele.

5. Kai Jeow

Kai jeow este unul dintre elementele cele mai comune și mai ieftine de la Thai vânzătorii de alimente stradă. Este o omleta servit peste orez, cu un interior pufos și crocantă afara, care este o opțiune excelentă pentru micul dejun. sos de pește, sos de chili, ardei iute și se adaugă la acesta.

6. Carne la grătar

Moo ping, sau frigarui de porc la gratar, este un alt extrem de popular alimente de stradă, dar nu este doar frigarui de carne de porc veți găsi fiind la grătar pe stradă. Există, de asemenea, carnea de pui la gratar si bivol, chiar, uneori, la gratar. Fiecare furnizor de produse alimentare din stradă are propria lui sau ei reteta pentru marinata, dar este de obicei dulce și usturoi.

7. Poh Pia Tod

Un alimente este posibil să fi încercat din nou acasă sunt rulouri de primăvară. Vânzătorii taie de obicei, le în bucăți mai mici, ceea ce le face mai ușor să mănânce în timpul deplasărilor. În funcție de vânzător, diferite ingrediente utilizate includ carne, tăiței de orez sau legume. rulouri de primăvară proaspete (pa PIA SOD) sunt, de asemenea, delicioase, dar mult mai sanatoase, deoarece ei nu sunt prăjit.

8. Deserturi Thai

Thai alimente stradă este convenabil, dar poate fi indulgenți, de asemenea. Vei găsi o mulțime de dulciuri și deserturi vândute alături de tăiței și carne la grătar. Mango orez lipicios este disponibil numai în zone aglomerate, dar puteți găsi întotdeauna fructe proaspete, banane prăjite și dulciuri thailandeze.