Cele mai bune locuri pentru Hot Chocolate din Paris

Posted on

Cele mai bune locuri pentru Hot Chocolate din Paris
Când este înghețat, rece și interzicând afară, s-ar putea lua în considerare trasati unele dintre cele mai bune ciocolata calda din Paris are de oferit. Din păcate, colț de cafenea nu este întotdeauna recomandabil: este comună pentru a fi servit apă caldă abia-cu bucati de nedizolvat bobbing pudră de cacao industriale în jurul valorii de la partea de sus. Pentru a adăuga insultă la prejudiciu, s -ar putea sfârși prin a plăti patru sau cinci euro un pop pentru acest om sărac lui chaud Chocolat .

Din fericire, artizanali fabricanții de ciocolată fierbinte menționate mai jos sunt afacere reale. Ei folosesc cocoas de înaltă calitate și ciocolată bar, lapte reale (gasp!), Și sunt adesea inventivi cu arome, cheotoare băuturile bogate de ciocolată cu note, cum ar fi ghimbir picant și cardamom sau menta dulce și portocaliu. Fără alte formalități, aici sunt ponturi noastre pentru cazul în care să se încălzească și îngăduitoare în capitala franceză. Doar nu uitați să ștergeți spuma lăptos de pe partea de sus a buzei înainte de a merge înapoi la gonind, sau magazin!

Angelina

Probabil cel mai râvnit loc pentru ciocolata calda din Paris, și mereu inundat cu turisti, acest Viena stil Belle Epoque ceainărie circa 1903 este renumit pentru ultra-bogat, sa strict tradițional chaud Chocolat . Nu e preferata mea (Mi se pare a fi un pic prea dulce și gros) , dar pentru mulți oameni ciocolată caldă Angelina este standardul de aur. Întotdeauna rezervă înainte, mai ales în lunile mai reci și la sfârșit de săptămână, atunci când linii lungi de așteptare pentru turisti mese pe Rue șarpe de Rivoli. Dacă preferați ceai, Angelina , de asemenea , unul dintre ponturi noastre pentru cele mai bune ceainarii din Paris.

 • Adresa: 226 rue de Rivoli, primul arondisment
 • Metro: Tuileries, Concorde
 • Telefon: +33 (0) 1 42 60 82 00

Chocolaterie Jacques Genin

N – am gustat încă ciocolata fierbinte la buticul Marais deschis recent a, ciocolata maestru autointitulat autodidact Jacques Genin. Genin lui chaud Chocolat este relatărilor , unele dintre cele mai bune din oraș și a servit cu căldură și har. Ca baton de ciocolată Hevin lui, ambianța este ultramodernă aici, așa că rezerva ceva timp pentru un salon aici după buiestru în jurul sau la cumpărături în cartierul Marais.

 • Adresa: 133 rue de Turenne, arondismentul 3
 • Metro: Filles de Calvaire
 • Telefon: +33 (0) 1 45 77 29 01

Maison du Chocolat

Acest prestigiu franceză oferte gastronomice casa, nu în mod surprinzător, un excelent ciocolată caldă la unele dintre locațiile sale. Dacă favoarea o, mai bogat, mai puțin soi dulce grosieră de chaud Chocolat , această versiune ar trebui să satisfacă pofta. Și dacă nu aveți timp să stea, puteți cumpăra întotdeauna un sac de „mărgele“ pure de ciocolată (disponibil în două „puncte forte“ diferite – în imagine) pentru a face propria acasă.

 • Adresa: 52, rue Francois 1er, arondisment 8
 • Metro: Franklin D. Roosevelt
 • Telefon: +33 (0) 1 47 23 38 25

Jean-Paul Hevin

Jean-Paul Hevin este deja bine cunoscut ca fiind unul dintre artizanii de ciocolată restante din Paris. Hevin a inventat un meniu de cocoas fierbinte pentru diferite ore ale ziua– unele energizante, altele de relaxare. Favorit nostru este de necontestat 16 „afrodiziac“, cu note puternice de ghimbir si condimente. Încă mai exotic? HUITRES Chocolat aux (ciocolată cu stridii), Chocolat a la carotte (morcov), sau Chocolat zen cu ceai verde Matcha. Pentru tradiționaliști, există o selecție de mai multe retete clasice , precum și, folosind doar bomboane de ciocolată de înaltă calitate.

 • Adresa: 41 Rue de Bretagne
 • Metro: Tuileries