Cele mai bune locuri pentru înghețată și Gelato din Paris

Posted on

Indiferent de perioada din an, și chiar uneori în adâncul iernii, puteți vedea oameni se bucură de falnic, conuri elaborate de stil italian gelato în diferite arome pe străzile din Paris, sau furtul în faimoasa înghețată tradițională a orașului furnizor, Berthillon, sau în orice număr de alți ghetari,  să se complacă într – o ceașcă mare de lucruri divine, urmat, probabil, de un espresso puternic.

In vara, desigur, inghetata pare a fi un înlocuitor de masă preferat pentru localnici și turiști. Gelato , în special , a devenit salbatic căutat în ultimii ani, cu o cultură de magazine mici de specialitate făcându – l în stare proaspătă la fața locului, și folosind doar arome naturale și ingrediente, fără stabilizatori. Iată câteva dintre locurile mele preferate pentru a participa la tratează congelate, dacă preferați o varietate mai tradiționale, gheață-cremos sau calitatea delicios dens încă aerisit al Gelato italian.

Berthillon: Pentru Gourmet Native franceză “Glaces”


Considerat de mulți a fi standardul de aur în înghețată franceză, Berthillon a fost stabilit ca un restaurant și tearoom pe fermecătoarea Ile St Louis în 1928. 90 de câțiva ani, acesta atrage roiuri de turiști și localnici, mai ales în lunile mai calde, pentru lumina cremoasa dar încă comparabil și smântână răcoritoare de gheață ( Creme glacée ) și șerbeturi de fructe adesea neobișnuite. Puteți cumpăra , de asemenea , înghețata de la comercianți autorizați, dar acest lucru este singurul magazin oficial și ceainăria în oraș.

Realizat cu doar un amestec de smântână grele și  smântâna (o varietate mult mai ușoare), ouă, zahăr și arome naturale, Berthillon se mândrește cu utilizarea valorii zero artificiale culori, arome, stabilizatori sau. Bucătarii face inghetata la fața locului de zi cu zi, și în timp ce unele dintre arome 60-nui pe meniurile lor sunt constante (vanilie, ciocolata, fistic, caramel cu unt sărat), ai grija pentru arome capricioasă și delicioase , inclusiv prailine cu coriandru si lamaie, foie gras , ceai Earl Grey, Gianduja cu portocaliu (una dintre favoritele mele personale, care combină cu gust de nucă alune de ciocolată), Grand Marnier, și multe altele.

Prefer ceva un pic mai ușor? Sorbets revigorante includ coacaze, var, fructe litchi, piersici cu frunze de menta, lamaie cimbru si zmeura cu extract de trandafir. Dacă Sărbătorim Crăciunul la Paris, ia în considerare achiziționarea unui jurnal frumos tradițional de Crăciun ( Buche de Noel ) , umplut cu înghețată și prăjituri.

Noțiuni de bază Acolo:  29-31 rue Saint Louis en l’lle, arondisment patra

Metro: Pont Marie sau Sully-Morland

Tel: +33 (0) 143543161

Ore: Deschideți miercuri până duminică, la ora 10 la 22. Închis zilele de luni și marți, mai multe săptămâni la mijlocul lunii iulie și august. Înainte de apel în caz de dubiu.

Pozzetto: Gelato meu preferat, cu mâinile în jos


Acest magazin gelato mic în inima Marais  este favoritul meu absolut pentru inghetata italiana la Paris: când am dat peste ea, am făcut ceva dintr – un ritual de complac într – o oală de ea după ce se bucură de o Falafel fantastice de pe în apropiere L’Ca du Fallafel. Drogul meu înghețat de alegere? Intens cu gust de nucă fistic, cremos asociat cu subtil dulce, arome de ciocolata-alune de Gianduja.

Oferind doar douăsprezece arome la un moment dat, subliniind calitatea și intensitatea de arome peste alegere asupra lui, toate înghețata se face la fața locului aici de zi cu zi, în bucătărie alăturată. „Pozzetto“ înseamnă „puțin bine“ și se referă la containerele din metal lidded în care este stocată Gelato (și de unde este servit direct). Mai degrabă decât afișarea înghețata în munți mari, atrăgătoare vizual, așa cum este tradiția în multe gelaterias , cei de la Pozzetto spun menținându – l stocate în puțurile păstrează arome și consistență.

Am comanda, în general, un con sau cupa pentru a merge de la fereastra dragut și să se plimbe într-o stare de fericire, dar, dacă preferați să stea în, mica cafenea vă permite să stai, și să ia parte într-un espresso autentic italian sau lipicioasă-gros cald ciocolată.

Cum ajungi: 39 rue du Roi de Sicile,  arondisment 4 – lea (există , de asemenea , o a doua locație în jurul valorii de colț la 16, rue Vieille du Temple)

Metro: Hotel de Ville sau St Paul

Tel:  +33 (0) 1 42 77 08 64

Ore:  Deschis zilnic prinz 15 – 23:45 (luni-joi și duminică), 12 un sfert – 12:45 (vineri și sâmbătă)

Amorino: Gelato Excelent Cu mai multe locații

Acest lanț Gelato servește foarte decente stil italian înghețată în mai multe locații din jurul orașului. Este o alegere bună pentru excursii de familie cu copii, deoarece puteți alege din peste o duzină de arome (cât mai multe, după cum doriți, teoretic) și dibaci aranjate în petale pe un con sau într-o ceașcă.

Cum ajungi: 119/121 Rue St Martin, arondismentul 3

Metro: Rambuteau

A se vedea site-ul oficial pentru mai multe locații