Cele mai bune piețe din Paris (pentru fiecare tip de Traveller)

Posted on

 Cele mai bune piețe din Paris (pentru fiecare tip de Traveller)

Iubitorii de piață vor fi încântați să descopere că acestea sunt în nici un scurt de aprovizionare în capitala franceză. Acest lucru este, la urma urmei, un oraș renumit pentru cultura alimentară discernământ, să nu mai vorbim de moda si istorie. Ca rezultat, și, de asemenea, din cauza rezistența locală la lanțul de magazine inexpresive preia străzi, Paris, se mândrește cu o varietate uimitoare de piețe. Pop-up piețele alimentare, piețele de vechituri și vânzătorii antic, vechi de lume „bazaruri“, străzi permanente de piață și magazine de specialitate gourmet toate abundă în oraș. Nu contează ce gusturi, dorinte sau interese, există o piață de asteptare numele tău. Citiți mai departe pentru acasă în rapid pe cele mai bune – in fiecare categorie.

Pe măsură ce orașele globale merge, Parisul are, probabil, unul dintre cel mai mare număr pe cap de locuitor de aer liber, piețele fermierilor pop-up, iubit de localnici, care se îngrămădesc să le săptămânal pentru a stoca pe de înaltă calitate, produse, brânzeturi, pește și carne, pâine, măsline, și proaspăt tăiat flori, printre alte elemente. Pentru a cufunda într-adevăr te în cultura de piață pariziană, o vizită la una dintre aceste Shangri-las de produse alimentare proaspete este cu siguranță în ordine. Pe partea de sus a produselor alimentare, vă puteți aștepta buskers crooning din piese clasice, în speranța de câteva monede, jonglerii ocazional sau mima, și alți artiști de stradă, toate obisnuitii familiare la piețele săptămânale unde au înființat magazin.

Acum , că sunteți gata să faceți pasul, s -ar putea fi întrebați care piețele sunt cele mai bune. Cele mai multe, dacă nu toate, dintre ele sunt locuri plăcute la plimbare, gust și vin departe cu elemente delicioase, de înaltă calitate – presupunând că nu ești claustrofobic, desigur. Mai ales la sfârșit de săptămână, cele mai populare printre aceste piețe locale obține foarte aglomerat.

Favorite locale

Marché Aligre aproape de Bastille este considerat de parizieni (și de noi) pentru a fi una dintre cele mai bune piețe săptămânale din oraș; calitatea produselor, pește și carne oferite de mai mult de 20 de furnizori este tot excelent, iar atmosfera este aproape invariabil charming.The piață stradă este mai puțin de o afacere pop-up decât una permanentă, deschis în fiecare zi, cu excepția luni . Ajunge acolo devreme – cei mai mulți furnizori de aproape standurile de 1:00 în timpul săptămânii și 14:00 la sfârșit de săptămână. Există, de asemenea, o piață acoperită, Marché Beauveau, învecinat cu cea în aer liber, care este deschis toată săptămâna. (Metro: Ledru-Rollin sau Faidherbe-Chaligny – Linia 8)

Bastille Piata: O altă piață extrem de râvnit este cel care răsare în fiecare week-end-a lungul plin de viață Boulevard Richard Lenoir în apropiere de Place de la Bastille (Metro: Bastille). În plus față de restante produc, brânză și standuri de flori, încercați din Orientul Mijlociu stau aproape de mijlocul de măsline proaspete și sandwich-uri delicioase, de la Falafel la tabouleh și hummus– un favorit la prânz, care va sta bine cu vegetarieni printre voi.

„Les Puces de Paris“ – literalmente, puricii din Paris – sunt considerate instituții semi-sacre de francezi, care pe ansamblu rămâne destul de rezistente la forțele corporatiste ale globalizării și nu doresc orașul lor să devină (la fel ca o mare parte din Londra ) o mare de lanțuri de magazine omogene. Talciocuri nu sunt deosebit de ușor de navigat, și de a găsi bijuterie rare, este într-adevăr o provocare. Dar asta este exact distractiv de ea.

Din Puces de Clignancourt , Paris cea mai veche, cea mai mare – și , desigur , cel mai haotic – piața de vechituri împănat pe o bandă în apropiere de granița de nord mohorâtă orașului, la Puces des Vanves la capătul opus în sud, aceste piețe tradiționale sunt cel mai bine abordate cu un spirit de spontaneitate și curiozitate. Mai presus de toate, picătură așteptările pentru ceea ce ai putea descoperi. În multe standuri, va trebui probabil să cerne grămezi de gunoi vechi ciudat înainte de a găsi un element demn de luat acasă; în altele, antichități prețuite sunt în vânzare , dar ferm de a ajunge la cele mai multe dintre noi – dacă nu vă simțiți gata pentru a obține mănușile de troc pe, desigur.

Noțiuni de bază Există & Orientare: 

Puces de Clignancourt pot fi accesate de la metrou Porte de Clignancourt (urmați semnele de pe piața de la ieșirea de metrou). Sâmbăta Deschis de la 09:00 la 18:00; Duminică și luni 10:00 – 05:00.

Pentru Puces de Vanves: coborâți la metrou Porte des Vanves. Piața Vanves este deschis în fiecare week-end de la 7:00 la 2; 12.

Pop-up Mansardă Vânzări

În plus față de piețele de semi-permanente la Clignancourt și Vanves, încercați popping într – una din vânzări week – end podul orașului. Acestea răsară periodic –  verifica acest site (numai în limba franceză, din păcate),  pentru a găsi o apropiere în timpul vizitei dumneavoastră.

În plus față de piețele de tip pop-up care răsări săptămânal în jurul capitalei franceze, Paris numără, de asemenea, un număr neobișnuit de mare de străzi superbe de piață permanente: acestea sunt, în general pentru pietoni sau numai străzile pietonale-friendly căptușite cu băcăniilor tradiționale, magazine brânzeturi, măcelării , florarii, cofetarii, restaurante si cafenele (acesta din urmă pentru o pauză de bun venit de la cumpărături și prelevarea de probe).

De la Rue Mouffetard, în Cartierul Latin Rue Montorgueil jart în centrul orașului, aceste străzi sunt ideale atunci când doriți să obțineți într-o ambianță de piață, dar nu doresc să aibă de a rezerva orice moment a săptămânii. Rue cler în vestul Parisului, lângă Turnul Eiffel, este, de asemenea, o stradă de piață excelentă; în timp ce Rue des Martyrs în 9 este, probabil, cele mai elegante cu gurmanzi în acest moment.

Noțiuni de bază Există & Orientare: 

Pentru piața Rue Mouffetard, luați metroul la Censier-Daubenton sau Place Monge (ambele linia 7), și două blocuri de mers pe jos pe strada plină de viață.

Pentru a ajunge la Rue Montorgueil, ia linia de metrou 4 Etienne-Marcel și cruce ocupat Rue de Turbigo la Rue Etienne-Marcel; virați la dreapta pe Rue Montorgueil.

Pentru piața Rue Cler, luați metroul la La Tour-Maubourg sau Ecole Militaire-(ambele linia 8); strada plină de viață este de cinci până la zece minute de mers pe jos.

În cele din urmă, pentru piața des Rue Martirilor , dvs.  cea mai bună opțiune este de a obtine de pe la metrou Notre-Dame de Lorette (linia 9) și merge încet pe stradă la modă spre înălțimi sale în Montmartre.

Nu toată lumea are posibilitatea de a petrece un Crăciun sau Hannukah la Paris – dar este cu siguranță o experiență în valoare de scopul pentru. Acest lucru este valabil mai ales din cauza calde, lojile stil alsacian vesele care apar în fiecare an peste oraș, și trafic de totul, de la turta dulce la mână-a făcut bijuterii, condimentat vin fiert pentru a ajuta la menținerea mâinile calde si decoratiuni delicate de Crăciun pentru copac înapoi acasă.

Piețele populare de vacanță

Fără îndoială, cel mai popular, iar cea mai mare, piața anuală de vacanță este pe Avenue asupra lui des Champs-Elysées. În plus față de găzduirea unui număr mare de furnizori, în general, există un patinoar și o zonă de „Santa Village“, care sunt perfecte pentru păstrarea membrii de familie mai tineri ocupate.

Alte piețe mult anticipate includ unul la St-Germain-des-Pres, în apropiere de un alt Trocadero / Turnul Eiffel, și unul care este deosebit de râvnit pentru produsele sale artizanale alsaciene alimentare de la Gare de l’Est, stația orașului tren-est.

În cazul în care piețele alimentare tradiționale ale orașului sunt porturi fantastice de apel pentru produse proaspete , în special, numeroasele magazine alimentare gourmet și piețele care populează capitala franceză sunt în special ideale pentru stocarea valiza dumneavoastră înainte de a se întoarce acasă. Din franceză, muștar confits, sosuri și pateuri gourmet ciocolată, ciuperci uscate și mirodenii, și vinuri franțuzești, aceste high-end epiceries  totul.

Cele mai populare dintre acestea, oferind cele mai extinse culoarele și produsele oferite, sunt Lafayette Gourmet (la Department Store Galeriile Lafayette, metrou / RER linia navetiști: Haussmann St-Lazare sau Opera) și Epicerie Grande la magazinul Bon Marché pe malul stâng (Metro: Sèvres-Babylone).

Ambele aceste piețe au secțiuni dedicate enorme conservate bune, produse uscate, bomboane de ciocolată, prăjituri, macarons și alte dulciuri, precum și o selecție impresionantă de vinuri de calitate, bere și băuturi spirtoase.

Ei vând, de asemenea, produse excelente proaspete, produse de patiserie, brânză și meats–, dar feriți-vă etichetele abrupte de preț. Este, probabil, cel mai bine la cap la una dintre cele menționate mai sus piețele săptămânale pop-up pentru produse proaspete, dacă doriți să evitați bifurcare o mică avere.

Lanțurile alimentare gourmet de foarte bună calitate includ Fauchon și Hediard; pentru ceaiuri franceze de specialitate , care va satisface pana si cele mai pretentioase gusturi, încercați Mariage Freres sau Kusmi Tea .

Nu în ultimul rând pe lista noastră sunt comerțul anual prezinta dedicat bunuri de specialitate, de la alimente și vin la modă și accesorii. În timp ce majoritatea turiștilor nu-l face la acestea – la urma urmei, puțini dintre noi cred cu adevărat despre a petrece zile de vacanță într-un centru de convenții aglomerat – ele pot fi mari porturi de apel, dacă sunteți în speranța de a veni departe de escapada dvs. parizian, cu speciale, greu -pentru a găsi elemente. Artizanii si marci de specialitate din întreaga țară și din lume înființat cabine la aceste evenimente anuale, peddling de îmbrăcăminte și accesorii, specialități gastronomice regionale, decor acasă și pachete de vacanță chiar greu de bătut. Aceste spectacole anuale sunt printre cele mai populare, și oferă cele mai largi selecții sub un singur acoperiș:

Foire de Paris: a  avut locgeneral la începutul verii, acest eveniment popular esteprobabilpremierăspecialitate-bunuri și servicii din capitala franceză echitabil. Dispunândproduse și mărci din ambele branduri stabilite și artizanale, în categorii diverse cum ar fi moda, produse alimentare șivin, și turismul, acesta este un loc bun pentru ațintădacă nu sunteți destulsigur ceea ce căutați, sau au multe concurente interese.

Un gust de la Paris:  Acest eveniment anual gastronomic la Grand Palais a fostcreștere foarteîn popularitate în ultimii ani, ca o nouă generație de tineri gurmanzi șiaspiră restauratori sau proprietarii-camionalimente schimba cultura culinarădată neschimbat a orașului. Mai ales distractiv sunt oportunitățilea întâlni sus șicreștere stele bucătarisediul în oraș, și chiar gusta creațiile lor.

Artiștii Open Studios din Belleville: vibrant, vecinătatea estică cosmopolit din Belleville vineviață cu mai mult activitateafiecare anca zeci de artiști și artizani localideschid porțile pentru publicul largpeste trei days– completăobiceipe o perioadăweekend lung. Acesta este un eveniment fantastic pentru a verifica dacă sunteți în piață pentrugăsi un format specialmici pictura, sculptura saubucată de bijuterii artizanale; vei putea vedea un interesant, off-the-bătătorite partea de Paristimp ce sunteți la el.

Vă recomandăm o băutură la  Aux Folies bar după perusing studiouri câțiva artiști din zona: din tabelul (dacă reușești să buturugă unul, care este), puteți admira sau detesteze arta de stradă elaborată gracing perefli pe stradă laterală adiacentă.