Skip to main content

Cele mai bune plaje din apropierea Bangkok

Cele mai bune plaje din apropierea Bangkok
Plajele continent din Bangkok in apropiere de par ocupat în comparație cu multe opțiuni insulare din Thailanda. În timpul sezonului de vârf, atunci când vremea este cel mai bun, week-end poate fi frenetică în unele porțiuni. Dar atunci când timpul este redus, plajele de coastă face alegeri excelente pentru a ieși din capitală pentru câteva zile.

Sigur, Bangkok are farmecul ei. Este în cazul în care ajung cei mai mulți turiști străini. Ospiciul metropolitane de 14,6 milioane de locuitori servește adesea ca prima impresie Thailandei. Dar prea mult timp în inima de beton Thailanda poate lua este de taxare; poluarea și traficul perpetuu purta pe nervi o dată fericirea de atât de multe oportunități de alimentare și de cumpărături a stins.

Din fericire, călătorii sunt binecuvântați cu o mână de ușor evadări din Bangkok. un decor verde și aer proaspăt așteaptă. Cele mai bune opțiuni, desigur, a pus picioarele obosite pe nisip, mai degrabă decât abur din beton.

Ce Despre Pattaya?

Deși Pattaya este doar în jur de două ore de la Bangkok, ar fi greu apăsat pentru a se califica drept „cel mai bun“ la nimic în afară de viața de noapte și de divertisment pentru adulți indispus. Prin standardele Asia de Sud-Est, plajele nu sunt chiar foarte frumos. Dar plaja nu este motivul principal Pattaya rămâne ocupat.

Eforturile recente au fost făcute de către guvern pentru a transforma Pattaya, o dată cunoscută sub numele de epicentrul turismului sexual din Thailanda, într-o destinație de convenție și poate atrage în câteva mai multe familii.

Unii vizitatori reușesc să transforme un ochi orb și să se bucure de plaja oricum, dar cu atât de multe alte plaje mari lângă Bangkok promițătoare mai puțin fără griji, de ce deranjez?

1. Bang Saen


Este posibil să nu fie cea mai idilică, dar este cu siguranta cel mai aproape. Bang Saen este un oraș plajă, la doar 1.5 oră în afara Bangkok, în funcție de cazul în care veți pleca în oraș.

Bang Saen este cu siguranta mai popular printre localnici decât turiștii străini, cu toate acestea, este un remediu rapid pentru schimbarea poluării capitală pentru o briza marii.

Nisipul este grosier, dar curată la Bang Saen; Din fericire, este îngrijit de numeroasele restaurante de-a lungul plajei. Dacă doriți să iasă din oraș suficient de mult timp să se bucure de o plimbare pe plajă și să mănânce fructe de mare proaspete, cu o vedere, Bang Saen este soluția.

Pentru a ajunge acolo, întreba despre autobuze sau microbuze la Bus Terminal Ekamai. Puteți lua, de asemenea, una dintre multele autobuze care se îndreaptă spre Pattaya și coborâți devreme la Nong Mon. Un taxi în timpul zilei de la Aeroportul Suvarnabhumi va costa in jur de 30 $, plus taxe.

2. Koh Laan


Koh Laan (de asemenea, scris ca Koh Lan și Koh Larn) este una din insulele mici văzute în largul coastei de plaja din Pattaya.

Venind în cel puțin sub 2,5 mile lung, este cea mai mare insulă din cluster. Deși Koh Laan este cel mai cunoscut ca o activitate excursie de o zi pentru a scăpa Pattaya, există mai multe opțiuni de cazare pentru a petrece noaptea pe insulă.

Koh Laan are sase plaje frumoase, dar ele sunt inundate cu declansatoare zi. schiuri cu jet și bărci de banane sunt coloana sonoră plajă. Dacă stau pe insulă, vă veți bucura de liniște și ceva mai mult spațiu personal odată ce oamenii pleaca de pe continent, în după-amiaza târziu sau seara devreme.

Feriboturile se îndepărteze de la Bali Hai Pier aproape de infamul Walking Street Pattaya. Călătoria peste Koh Laan durează aproximativ o oră. Ultimul feribot frunze Pattaya, la 06:30


Hua Hin este cel mai bine descris ca o stațiune pe plajă ocupat; este cu siguranță o alegere populara pentru localnici si expati. Vezi mai multe familii și jucători de golf decât excursioniști și călătorii buget.

Acestea fiind spuse, ușor de accesibilitate Hua Hin de la Bangkok un tentant face – și mai puțin indispus – substitut pentru Pattaya ca o plaja aproape de Bangkok.

Deși localnicii se bucură de Hua Hin, în special la sfârșit de săptămână, nu se aștepta la o „exotică“ paradis. Banda ocupată este încărcată cu semne familiare pentru lanturi de fast-food și cafea americane. Spas și restaurante thailandeze în stoarce de asemenea.

Plaja de la Hua Hin se întinde pe trei mile și este surprinzător de curată pentru o astfel de plajă urbană. Golf este o opțiune serioasă în Hua Hin; cursurile sunt de renume mondial. Banda este, de asemenea, acasa, la numeroase spa-uri și centre de sănătate holistice care câștigă recunoaștere internațională.

Noțiuni de bază la Hua Hin de la Bangkok durează între 3-4 ore, și ca de obicei, este afectată de situația de trafic îngrozitoare din Bangkok. Pentru ceva diferit și pentru a da drumurile o pauză, ia în considerare a lua trenul spre Hua Hin. Trenurile ia un pic mai mult (4-5 ore), dar călătoria este pitoresc și confortabil.

4. Cha-am


Cha-am este chiar un pic mai aproape (în jurul valorii de 16 mile) la Bangkok decât Hua Hin. Ca și alte locuri de pe coasta, este ocupat și are un simt urban, dar există o mână de atracții naturale din apropiere pentru a obține de pe plajă.

Când ai avut cult suficient de soare, cap la parcul Khao Nang Phanthurat pentru unele trasee montane scurte între formațiuni de rocă interesante. Wat Cha-am, nu departe de banda principală, este o pestera care conține o statuie Buddha culcat. Ca și în toate templele, nu vizita în costume de baie. Unul dintre palate regelui Rama al VI-lea poate fi vizitat în Cha-am.

Pentru ceva complet diferit, ia în considerare ceea ce face scurtă călătorie cu mașina la Santorini Park-o replica microcosmos mica a insulei grecești. O piață de artă la sfârșit de săptămână și spectacole live face satul orientate turistic mai interesant. Este un lucru de zi: timpul de închidere este la 7 pm

Cha-am este de aproximativ 107 mile de la Bangkok; puteți ajunge acolo cu autobuzul sau angaja un taxi privat direct de la Aeroportul Suvarnabhumi.

Sfat: Dacă intenționați să închiria schiuri cu jet, feriți – vă atunci când închirierea de la oricare dintre plajele de pe această listă. Plaja chioșcuri de închiriere au adoptat aceeași înșelătorie livrate de magazine de închiriere de motociclete de ani în urmă. Când vă întoarceți închirierea, personalul subliniază daune minore , care a fost deja existentă, apoi face cereri nerezonabile pentru reparații. Documentul cu atenție și să indice orice ding existente sau zgârieturi pe jet ski înainte de închiriere, indiferent de cât de mult te – au grabit de-a lungul.


În jur de 30 minute la sud de Hua Hin este Pranburi-o opțiune mult mai relaxat pe coasta Golfului Thailandei.

Deși Pranburi nu este aproape la fel de popular ca Hua Hin, e un lucru bun: dezvoltare se simte mai puțin de sub control. Plajele sunt în formă bună, iar punctele de vedere ale insulelor din apropiere în Golful adăuga unele fler exotice la peisaj. Nisipul este mai aspru decât sub formă de pudră, dar este surprinzator de curat.

Pranburi este o opțiune de vacanță mult mai tonifiat în Thailanda, în comparație cu Hua Hin. Nu este cu siguranță alegerea corect dacă sunteți în căutarea pentru viața de noapte sau chiar abilitatea de a merge în jurul orașului. Având în propriul transport (auto, biciclete, închiriere sau scuter) va veni în foarte util pentru a obține între mâncatul-se răspândească și opțiuni de dormit.

Khao San Roi Yot National Park este la distanță de izbitoare ușor de Pranburi. Acesta a fost primul parc național de coastă în Thailanda și este acasa, la delfini Irrawaddy și o abundență de păsări.

Planul de cel puțin patru ore pentru a ajunge la Pranburi de la Bangkok cu autobuzul, un pic mai puțin în cazul în care călătoresc cu mașina personală sau cu taxiul.


Plajele continent in apropiere de Bangkok sunt destul de frumos, dar insule mai ales cele mici, întotdeauna câștiga.

La aproximativ patru ore distanta, Koh Samet este destul de bine cel mai accesibil insula din Bangkok. Koh Samet este mic, de deal, și o parte din ea este desemnat ca un parc național. Deși nu este la fel de fermecător sau carismatic ca unele din alte insule impresionante din Thailanda, este mai ușor de a vizita modalitate!

Koh Samet atrage un amestec de vizitatori străini și locali. Insula devine mai ocupat la sfârșit de săptămână. Mulți călători spre casă în curând alege să ardă ultima lor zi sau două în nisip Koh Samet, mai degrabă decât plodding Bangkok beton înainte de a zbura afară.

Iubitorii de sos fierbinte ia notă: vei trece prin Si Racha-a lungul drum spre Koh Samet. Si Racha este locul de nastere stil Sriracha sos fierbinte, deși primește nici un credit abia datorate sau de recunoaștere.


Spre deosebire de celelalte opțiuni de mai sus, Koh Chang necesită unele angajament suplimentare pentru a ajunge. Cu o distanță de aproximativ cinci ore de la Bangkok, numindu-l „apropiere“ este un pic de o intindere, dar insula mare este pur și simplu prea bun pentru a lăsa de pe listă.

În ciuda efortului de autobuz-și-feribot de a ajunge la Koh Chang (nu există nici un aeroport), insula este suficient de mare pentru a găzdui toate tipurile de călători și bugete. White Sand Beach este una dintre cele mai frumoase din Thailanda, și după cum sugerează și numele, are ca nisip baby-putere-moale veți fi încă mai găsesc în bagajele pentru anii următori.

Lonely Beach este nimic, dar ceea ce sugerează și numele. Plaja este la sud mai departe, dar bugetul mai prietenos și foarte sociale. Dacă White Sand Beach are câteva prea multe weekenders luptă pentru spațiu la bufete, Lonely Beach este o alternativă laid-back.

Împreună cu cea mai mare parte fiind convenabil, Koh Chang meteo diferă puțin de alte insule din Golful Thailandei. Koh Chang este situat mai aproape de Cambodgia. Când Koh Samui și vecinii sunt încă obtinerea trântit cu ploi în noiembrie, Koh Chang este adesea plăcut uscată și însorită.

Dacă doriți să înceapă sau să termine călătoria pe insula Koh Chang, puteți lua un autobuz direct de la Aeroportul Suvarnabhumi la Trat, apoi prinde feribotul pe la insulă. Luați în considerare depozitarea bagajelor și achizițiile de la unul dintre cele două opțiuni sigure în aeroport, du-te apoi se bucure de insula pentru câteva zile.

Sfat: Chang înseamnă elefant, și cu elefanți fiind atât de popular în Thailanda, cuvântul este folosit de departe și -n lat. A nu se confunda Koh Chang menționat aici (a doua cea mai mare insulă din Thailanda) cu omologii săi mult mai mici în alte provincii. Da, Chang este , de asemenea , berea preferată de călătorii de buget din Thailanda.

You may also like