Cele mai populare Outlets Shopping în Bali

Posted on

Cele mai populare Outlets Shopping în Bali

Privind prin puncte de vânzare cu discount Bali și magazine de specialitate poate fi un mod ciudat de a experimenta insula, dar poti sa te uiti la ieșire de cumpărături din Bali ca o expresie diferită a culturii insulei și daruri naturale.

Generații de artizani, care au folosit pentru a satisface doar preoții și nobilii din Bali, acum putinei o multitudine de articole lucrate cu gust pentru turistii care zburda prin insula: atat pentru turistii internationali lichidare itinerar Indonezia nivel, și indonezienii în căutarea „Oleh-Oleh“, sau obiecte tradiționale de suveniruri pentru a lua acasă la cei dragi.

Elementele de vânzare la locurile enumerate aici pot fi destul de bine făcut – artizanii balineze știu cum să răspundă la o piață internațională. Unele dintre aceste magazine oferă totul, dar chiuveta de bucătărie, în timp ce altele se specializează într-un anumit tip de marfa. Multe oferă, de asemenea, de transport maritim internațional, dacă vă întreb. Uita-te prin locurile enumerate mai jos și încălzi cartea de credit – vânătoare fericit!

Priza Jöger pe Jalan Raya Kuta este faimos printre turisti indoneziene în Bali pentru jocuri de cuvinte inteligent pe marfa și pe tot parcursul magazin. Desigur, totul zboară deasupra capului, dacă nu înțeleg subtilitățile bahasa Indonezia, dar Jöger are o multime de lucruri distractive chiar și pentru non-indonezieni: cupe în formă de sâni și ceasuri cu mâinile care se mișcă în sens antiorar, printre altele.

Magazinul stocurilor, de asemenea, un număr bun de artizanat balineze și alte suveniruri, dar tricouri sunt cele mai mari remiză magazinului.

Adresa: Jalan Raya Kuta, Denpasar, Bali ( locația pe Hărți Google )

Acest Bali ceramica este mare, cu atelier de ceramică fanatici – designul lor modern, cu bun gust har cinci stele, restaurante și hoteluri de pe insulă și cât mai departe în Sydney și New York. Dacă doriți ca unul dintre farfuriile lor pe masa de cină, vizita showroom-ul lor in Jimbaran – un spațiu-art-deco cu temperatură controlată, care prezintă producția Jenggala și vă permite să obțineți un simt pentru marfa.

Jenggala vă permite să experimenteze lucrarea mâinilor lor în alte moduri, de asemenea: puteți arunca o privire în zona de vizualizare pentru a vedea artizanii lor priceput la locul de muncă, sau chiar înregistrați-vă copiii pentru lor „Paint-o-Pot“ și „Make-a-Pot “clase: sesiuni de două și patru ore în cazul în care vă puteți arunca propria ceramică tentativă, sau vopsea de design pe o ceramică Jenggala de dumneavoastră.

Adresa:  Jalan Uluwatu II, Jimbaran, Bali Kuta (Factory Outlet la Jalan Sunset No.1, Kuta, Bali) ( locația pe Hărți Google )

Acest depozit de evacuare cu patru etaje la nord de Kuta în South Bali Hawks un val de artizanat balineze, perfecte pentru achizițiile în vrac de suveniruri Bali sau obiecte de uz casnic. Pernă acoperă, fețe de masă, jucării, sculpturi, toate, mai degrabă vraiște aranjate pe tot spațiul. Aspectul dezorganizat al magazinului interior înseamnă că veți avea nevoie de un efort mai mare pentru a alege prin zgurii pentru a găsi lucruri pe care le doriți cu adevărat.

Prețurile sunt fixe, dar foarte scăzut – veți plăti cu aproximativ 40% în comparație cu produse similare în Bali magazine, cum ar fi Matahari sau Centro. Carduri de credit acceptate – dar să fie avertizat, este o practică obișnuită să strecori circa 3 la sută din prețul pentru achizițiile de card de credit.

Adresa: Jalan Raya Kerobokan No. 100, Kuta, Bali ( locația pe Hărți Google )

Krisna este specializată în haine (are o rețea de sucursale, care se întinde de-a lungul Indonezia), dar puncte de vânzare sale Bali au ramificat afară, în suveniruri prea, cu o selecție largă de elemente balineze lucrate manual vândute la prețuri mici, fixe.

Cavernos Interiorul este dotat cu aer condiționat și, de asemenea, vine cu un food court, în cazul sindrofie de cumpărături este de a lua prea mult timp. În afară de ramura principală pe Jalan Nusa Indah în Denpasar, rețeaua Krisna se extinde la alte trei magazine din Bali.

Adresa: Jl. Sunset Road No. 88, Abianbase, Mengwi, Kabupaten Badung, Bali ( locația pe Hărți Google )

Erlangga

Acest lanț de magazine de suveniruri operează în întreaga Denpasar și Tuban în sudul Bali. Cele două ramuri Denpasar sunt sarongs considerabile și oferă, batic, opere de artă, genți, portofele, Bangles și jucării la prețuri fixe (dar mici).

Adresa: Jalan Nusa Kambangan nr.28 B, Denpasar, Bali (Erlangga 1, locație pe Google Maps ); Jalan Nusa Kambangan nr.162, Denpasar (Erlangga 2, locație de pe Google Maps ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *