Centre Comerciale în Chinatown, Singapore – Singpore originală destinație de cumpărături

Posted on

Centre Comerciale în Chinatown, Singapore - Singpore originală destinație de cumpărături
Singapore Chinatown este originală Singapore, curățat pentru turiști. Gone sunt vânzătorii ambulanți și crima mic de odinioară, cu strălucitoare shophouses și mall – uri în picioare în locul lor renovate.

Chinatown a fost acasă la migranții chinezi care au condus economia din Singapore în perioada colonială britanică. În zilele vechi, comercianții Chinatown vândut pânză, aur, medicina, și mâncare tradițională chineză.

Aspectul vechi – străzi înguste și alei, shophouses cu două etaje, și felinare roșii și bannere aeriene – încă predomină în Chinatown, șlefuită la un luciu strălucitor. Cumpărătorii vin la Chinatown astăzi să-și petreacă dolari Singapore pe antichități, zorzoane culturale chineze, haine, și (cel mai bun din toate) produse alimentare Hawker într-adevăr la prețuri accesibile. ($ 100 de dolari în Singapore vă duce un mod surprinzător de lungă.)

Cele shophouses sunt încă ocupate de antreprenori, deși dintr-un alt fel: hoteluri si pensiuni buget, agentii de publicitate, magazine de bijuterii, și producătorii de T-shirt stau alături de magazine Artizanatul si sali de medicina chineză.

Zona Chinatown este legat în New Bridge Road, South Bridge Road, Upper Pickering Street și Cantonment Road. Chinatown este cel mai ușor de atins prin MRT, prin Raffles Place (EW14 / NS26), Outram Park (EW16) sau stații de Chinatown (NE4). (Citiți despre echitatie MRT și autobuze din Singapore cu cardul EZ-Link.)

În cadrul acestor limite, veți găsi următoarele stații de cumpărături interesante.

Market Street Chinatown

Piață stradă Chinatown, centrată în jurul Trengganu și Smith Streets ( locația pe Hărți Google ), este prima vedere de cumpărături călătorii se vedea, fiind situat chiar vizavi de ieșirile stația MRT.

Străzile înguste ale Smith Street, Trengganu Street, strada Temple, sago Lane și Pagoda Street oferă cea mai bună experiență de stradă comercială din Singapore, axat pe ceea ce folosit pentru a fi districtul opiu insulei.

Street Market a fost introdus pentru prima dată în 2004, ca o încercare de a recrea (și curăța), în vârstă de școală vânzători de stradă din Chinatown, minus coșul de gunoi stradă și ieftin. Aproximativ 140 de tarabe linie pe stradă, oferind oferte avantajoase electronice de gri-piață, meșteșuguri tradiționale, moda rip-off-uri, și antichități de proveniență îndoielnică.

Alimente Great Hawker pot fi incluși în eșantion pe Smith Street, cunoscut alternativ , ca „ Chinatown Food Street “. De -a lungul acestui spațiu vânzători fresco servi alimente cele mai renumite din Singapore, de la Laksa la friptură de rață la Teow char Kway la orez pui Hainanese.

Tarabele începe să vândă de 10am și aproape pentru a doua zi, la 22. Evitați vizita în timpul amiaza mare, și vin în schimb la asfințit ca luminile stradale și stand de iluminare transforma Market Street într-o vedere magică.

Parcul Poporului Center

Parcul Poporului Complex (1 Park Road, site – ul oficial , locația pe Hărți Google ) prezintă un amestec interesant de magazine care comercializează produse tradiționale chineze și obiecte moderne ieftine – ceasuri, electronice, bijuterii, și textile jostle alături de icoane religioase, plante din China, și tradițională chineză alimente.

Pentru mulți localnici, Parcul Poporului este un depozit pentru nostalgie vechi Singapore prin magazine de vânzare cu fotografii vechi și Memorabilia Chinatown. Agenții de voiaj și saloane de masaj apela, de asemenea, Parcul Poporului acasă Complex.

Există un număr destul de mare de telefon mobil și magazine legate de telefoane mobile în complex, cu toate că aceste tarabe au reputația de serviciu necinstit, care merg prin ei distincția dubioase de „centru mai reclamată cu privire la cumpărături“.

China Central Square

Singaporeans hankering pentru zilele bune converg pe China Central Square (18 Cross St., site – ul oficial , locația pe Hărți Google ), ale cărui cele mai populare atracții desena pe un apetit pentru nostalgie.

În zilele de duminică (9am la 18), The China Central Square piața de vechituri stabilește magazin în atriumul principal, Hawking kitsch – ul și bunătăți retro în exces – cărți de benzi desenate, aparate retro , cum ar fi telefoanele rotative și ceasuri bunic; antichități; și jucării – toate luând în sus două etaje ale mall – ului.

Chinatown Punct

Chinatown Punctul (133 New Bridge Road, site – ul oficial , locația pe Hărți Google ). Nu va fi dor de această structură falnic pe New Bridge Road, iar magazinele de 220 , plus în termen de cinci etaje de spatii comerciale.

De interes special este de patru niveluri Podium B în cadrul magazinului, o serie de magazine , cunoscut colectiv ca Singapore artizanat Centrul de vânzare o gamă largă de artizanat, inclusiv (dar fără a se limita la acestea ) porțelan, artefacte din bronz, sculpturi in lemn, picturi, antic mobilier, instrumente muzicale din China, și broderii tradiționale.

Alte chilipiruri în interiorul clădirii includ ceasuri, cosmetice, pantofi și cosmetice. Vorbind de cosmetice, Chinatown Punct găzduiește, de asemenea, o serie de saloane de înfrumusețare bună valoare.

Ann Siang Hill

Acesta este ultimul deal rămas în Chinatown; alte două dealuri au fost nivelate, masa lor folosită pentru a revendica mare in 1890.. In ultimul timp, Ann Siang Hill a găsit un al doilea contract de leasing pe viata ca o casa pentru mărci comerciale de tip boutique – Ann Siang Road și Club Street, în special, sunt căptușite cu magazine antreprenoriale drăguț de vânzare de îmbrăcăminte quirky, dar de înaltă calitate și accesorii.

Cele mai vechi de zeci de ani de-a lungul shophouses Ann Siang Hill acum transporta branduri de retail bancar din atmosfera retro puternica a cartierului, de la mercerie remarcat Aston Blake la Aster de Kyra ceramica Peranakan-inspirat lui. Stai până după lăsarea întunericului, și flutura între barele care vin la viață pe timp de noapte.

Yue Hwa

Yue Hwa (70 Eu Tong Sen St., site – ul oficial , locația pe Hărți Google ) este un magazin chinezesc cu tematică găzduit într – o structură veche de sute de ani , care a folosit pentru a fi Nan Tin Hotel, primul hotel de lux din Singapore la au un lift.

Renovarea premiat a adăugat pereți ecran, vitralii, și alte elemente arhitecturale care îmbunătățite valoarea estetică a clădirii, fără a denigrate istoria sa. Toate cele șase etaje acum răspunde la cumpărător tradițională chineză – vinde medicina tradițională chineză, mătăsuri, porțelan, mobilier, si un sortiment incredibil de ceaiuri si accesorii pentru prepararea de ceai.

Bunurile de la Yue Hwa tind să fie mai scumpe decât cele pe care le veți găsi în tarabele din piață – dar calitatea este cu siguranta mai mare. elementele lor de sezon – în special în timpul Anul Nou Chinezesc – sunt unice și de dorit foarte mult de localnici din știu.