Chedi Club Tanah Gajah Hotel Review, Ubud, Bali

Posted on

Chedi Club Tanah Gajah Hotel Review, Ubud, Bali

Chedi Club Tanah Gajah je odličen hotel, ki poklon umetnosti Bali, stanovanja zasebno zbirko Balinese slik. Razkošno osamljene vile so skrita v vrtu dreves, lotus ribnikih in manjših jezerih. Lep otok umik.

Chedi Club na Tanah Gajah je postavljena v redkih in dramatičen lokaciji v slikoviti vasici Tengkulak, z unikatno oblikovano enosobno apartmajev in bazen vile širijo out.Three 160sqm enosobno spa vile ponujajo več udobja za spa kinodvoranah z dnevno 90-minutni brezplačen spa zdravljenja v zasebni zdravljenje room.A edinstven 550sqm dve spalnici nepremičnine poimenovana po ustanovitelju in lastniku Tanah Gajah je, Hadiprana, ima nekaj najboljših slik, starin in predmetov iz njegove velike zasebne collection.A 10 metrov dolgi bazen sedi zunaj, obdan s tropskim gardens.Each vili ima širokopasovni dostop do interneta, postajo za iPod, 32-palčna televizorjev z ravnim zaslonom in Bose domači kino sisteme za zabavo.

Kraj

Čeprav Chedi Club je le 10 minut vožnje od zaseden osrednjem Ubud, mir in tišino, ki obdaja hotel jo naredi svet proč. Posestvo leži sredi Zelen riževimi polji, da so robovi v daljavi z drevesi, posojila zelo odprt in vedro občutek do hotela. Chedi Club je skoraj meji na Goa Gajah, ali Elephant jame, sveto tempelj in jamo, ki sega v devetem stoletju. Tudi v neposredni bližini hotela je Yeh Pulu, serija plošč vklesan v skalo okrog 14. stoletja. Chedi Club ponuja brezplačen prevoz v Ubud pred 6pm.

Slog in znakov

Preden je bil hotel, The Chedi Club je družinski dom arhitekta Handra Hadiprana, eden od Indonezije najbolj spoštovanih zbiralci umetnosti. Pred skoraj 30 leti, Hadiprana ustvarjena za svojo družino zatočišče zasebnih vil na petih hektarjih, zgrajena okoli jezera in na širok trate. Z različnih zabat strehe, močnih lesenih stebrov in občasno čeden kamnitim zidom, zgradbe na premoženje so v balijskem v stilu in še velike steklene stene in okna jim zelo sodoben občutek. Vsaka od 20 vil ima nekaj slik od lastnika zbirke Balinese umetnosti, od katerih so nekateri ustvarili posebej za lastnino.

Rezervirajte zdaj »

Storitve in objekti

Chedi Club želi gostje počutijo kot doma. Uslužbenci, ki so prijazni še diskreten, vedno samo en telefonski klic stran. Vsi gostje imajo lasten strežaja, lahko brezplačen voden sprehod skozi paddies in so vabljeni, da se pridružite brezplačne jutranje joge. Druge brezplačne storitve vključujejo pranje perila (šest predmetov na osebo na dan) in prevoz v Ubud (pred 6pm). Nekatere sobe koristi od svojih zasebnih bazenov, vendar pa je tudi občinski bazen, ter teniško igrišče in fitnes, ki je skupaj s spa ponuja krasen razgled na paddies.

Sobe

Vile segajo od standardnega dvojno suite v spa vili, ki ima svojo zdravljenja sobo in bazen; bazen vile, ki so v senci dnevni prostor, veliko spalnico, garderobo in bazen v svojem zasebnem vrtu; in ultra-luksuzno šest ležišče Hadiprana Villa. enosobno apartmaji se nimajo svoje zasebne vrt, vendar pa imajo velike terase (idealen kraj za popoldanski čaj), ki so videti čez lotus ribnike.

Apartmaji so veliki in zelo udoben, z aparatom za kavo in priklopno postajo kot tudi dnevnim prostorom in pol na prostem kopalnico z veliko kadjo in razkošno dežja prho. Vsaka soba ima brezplačen mini bar, da se obnovi vsak dan.

glej mero za odjavi »

Hrana in pijača

Restavracija Chedi Club je odprta od 7. do 11pm, ponuja lepe poglede na Vista za riževa polja. Popustljiv štirimi hodi zajtrk – mislim, sadje, jogurti, napitke, pekovskih košar, jajca, palačinke – vsako jutro je bil tukaj, in azijske kuhinje z zahodne vpliv je pri roki preostanek dneva.

Ob torkih in petkih zvečer, so ljudje iz lokalne vasi opravljajo zanimivo Kecak ples in to sledi Royal balijski večerjo, ki obsega različne tradicionalne Balinese jedi (stroški delovanja in večerja Rp785,000 [48 funtov] na osebo) . Pool Bar, ob bazenu in sončenje, je odprt od 9. do 7pm, ki služijo malice, prigrizki, popoldanski čaj in koktajli (brezplačen od 6-7pm).

Vrednost denarja

Dvojni apartmajev od US $ 466 (£ 379) v nizki sezoni; in od US $ 545 (£ 443) visoko. Zajtrk je vključen. Brezplačen Wi-Fi.

Dostop za goste s posebnimi potrebami?

Večina nepremičnin je razmeroma ravna in povezan z gladko, široko sprehajališče, ki je primeren za dostop z invalidskim vozičkom; obstajajo vile, primerne za goste s posebnimi potrebami preveč.

Družini prijazno?

Družinske vile so na voljo, in čeprav ni otroški klub, lahko hotel organizira babysitters, in uslužbenci pogosto tudi zabavati otroke, ki igrajo igre z žogo z njimi na travniku, jih uči, da zmaji in tako naprej.

Jalan Goa Gajah, Tengkulak Kaja Ubud, Gianyar Bali 80571, Indonezija.

00 62 361 975 685

Rezervirajte zdaj »