Chedi Club Tanah Gajah hotel Review, Ubud, Bali

Posted on

Chedi Club Tanah Gajah hotel Review, Ubud, Bali

Chedi Club Tanah Gajah este un hotel superb care aduce un omagiu artelor din Bali, găzduind o colecție privată de picturi balineze. Vilele sunt izolate luxos ascunse într-o grădină de copaci, iazuri de lotus și lacuri mici. O frumoasă retragere insulă.

Chedi Club at Tanah Gajah este situat într-o locație rară și dramatică în satul pitoresc Tengkulak, cu un design unic de apartamente cu un dormitor și vile piscină raspindit out.Three 160mp-un dormitor vile de spa oferă mai mult confort la spa-tate dintre cei cu zi cu zi 90 de minute tratamente spa gratuite într-un tratament privat room.A unic 550sqm Estate două camere numit după fondatorul și proprietarul Tanah Gajah lui, Hadiprana, include unele dintre cele mai bune picturi, antichități și obiecte din vasta sa privată collection.A de 10 metri lungime piscina se află în afara, înconjurat de vile gardens.Each tropicală oferă internet în bandă largă, iPod docking station, televizoare cu ecran plat de 32 inch și sisteme de divertisment home theater Bose.

Locație

Deși Chedi Club este la doar 10 minute cu mașina de centru ocupat Ubud, pacea și liniștea care înconjoară hotelul face simți o lume departe. Proprietatea se află în mijlocul orezării înverzite, care sunt bordurate în depărtare de copaci, de creditare un simt foarte deschis și senină la hotel. Chedi Club este aproape adiacent la Goa Gajah, sau Elephant Cave, un templu sacru si pestera care datează din secolul al IX-lea. De asemenea, aproape de hotel este Yeh Pulu, o serie de panouri sculptate în piatră în jurul secolului al 14-lea. Chedi Club oferă un serviciu de transfer gratuit în Ubud înainte de 18.

Stil și caracter

Înainte de a fi fost un hotel, The Chedi Club a fost casa familiei arhitectului Hendra Hadiprana, unul dintre cele mai respectate colecționari de artă din Indonezia. în urmă cu aproape 30 de ani, Hadiprana creat pentru familia sa un sanctuar de vile private pe cinci hectare, construit în jurul lacurilor și pe peluze expansive. Cu acoperișuri cu frontoane distincte, stâlpi de lemn puternice și peretele de piatră ocazional curat, clădirile de pe proprietate sunt balinez în stil și pereți încă mari de sticlă și ferestre le da un simt foarte modern. Fiecare dintre cele 20 de vile deține câteva picturi din colecția proprietarului de artă din Bali, dintre care unele au fost create special pentru proprietate.

rezervați acum »

Service si Facilități

Chedi Club vrea oaspeții să se simtă acasă. Membrii personalului sunt prietenos dar discret, întotdeauna doar un apel telefonic. Toți oaspeții au propriul lor serviciu de majordom, poate lua o plimbare cu ghid gratuit prin paddies și sunt invitați să se alăture casei de dimineață cursurile de yoga. Alte servicii gratuite includ spălătorie (șase articole pe persoană pe zi) și de transfer în Ubud (înainte de 18). Unele camere beneficiază de propriile lor piscine private, dar există și o piscină comună, plus teren de tenis și sală de gimnastică, care, împreună cu spa oferă vederi superbe peste paddies.

camere

Vile variază de la suita dubla standard, la vila de spa, care are propria sală de tratament și piscină; vile piscină, care au o zonă de zi umbrită, dormitor mare, dressing și piscină în propria sa grădină privată; și ultra-lux șase traversei Hadiprana Villa. Suitele cu un dormitor nu au propria lor grădină privată, dar au terase mari (locul perfect pentru ceaiul de după-amiază), care arata peste iazuri de lotus.

Suitele sunt mari și foarte confortabil, cu mașină de cafea și docking station, precum și o zonă de living și baie semi-exterior, cu cada amplu și luxos ploaie de duș. Fiecare cameră are un minibar gratuit care se repopulează de zi cu zi.

a se vedea rata la agoda »

Mancare si bautura

Restaurantul Chedi Clubului, deschis de la 7am până la 23, oferă priveliști splendide peste o vista de orezării. Un indulgent mic dejun cu patru feluri de mâncare – cred fructe, iaurturi, piureuri, coșuri de panificație, ouă, clătite – este servit aici în fiecare dimineață, iar bucătăria asiatică, cu o influență occidentală este availabe restul zilei.

În serile de marți și vineri, oamenii din sat locale efectua intrigant dans Kecak și acest lucru este urmat de o Royal balinez Cina, care cuprinde o varietate de mâncăruri tradiționale balineze (costuri de performanță și cină Rp785,000 [£ 48] pe persoană) . Pool Bar, lângă piscină și punte soare, este deschis de la orele 9 până la 19, care servește mese ușoare, gustări, ceai după-amiaza și cocktail-uri (gratuit de la 6-7pm).

Valoare pentru bani

suite duble din US $ 466 (£ 379), în extrasezon; și de la US $ 545 (£ 443), în ridicată. Mic dejun inclus. WiFi gratuit.

Acces pentru persoane cu handicap?

Cea mai mare parte proprietatea este relativ plat și conectat printr-o pasarelă netedă, largă, care este potrivit pentru accesul scaunelor cu rotile; există vile potrivite pentru persoane cu handicap prea.

Familie prietenoasa?

Vile de familie sunt disponibile și în timp ce există un club fără copii, hotelul poate aranja babysitter, și membri ai personalului, de asemenea, de multe ori distra copii, joaca jocuri cu mingea cu ei pe gazon, învățându-i să facă zmee și așa mai departe.

Jalan Goa Gajah, Tengkulak Kaja Ubud, Gianyar Bali 80571, Indonezia.

00 62 361 975 685

rezervați acum »