Skip to main content

Chiang Mai Viata de noapte: Cum să se bucure de o noapte în nordul Thailandei

Chiang Mai Viata de noapte: Cum să se bucure de o noapte în nordul Thailandei
Comparativ cu dezlănțuite scenele de partid găsite în Bangkok și insulele din Thailanda, Chiang Mai viata de noapte este un pic mai puțin de sub control. De fapt, orașul are o reputație ca fiind destul de conservatoare din cauza legilor de alcool și ori de închidere aplicată cu strictețe.

Chiar și în continuare, cu o populație mare expatriat, o mulțime de studenți, și un flux constant de excursioniști în Chiang Mai pe orice noapte dat, veți găsi încă o mulțime de locuri decente să se bucure de o noapte bună.

Chiang Mai Elemente de bază și Cluburi

 • Din cauza ordonanță oraș, o majoritate de baruri și cluburi aproape de miezul nopții în jurul valorii de-de multe ori aproape mai devreme, în funcție de cât de multe sunt patronii așezat în interior. Cateva locuri pentru a alege pur și simplu să nu ia în considerare regulile și să rămână deschise până la orele dimineții.
 • Zona din jurul mare Tapae Gate, precum și toate zonele din jurul șanțului, au fost declarate „zone care nu alcool“ cu amenzi mari pentru oameni prinși stau pe bănci cu băuturi. Deși ordonanța este executată doar vag, găsi o zonă mai puțin publice pentru a beneficia de o petrecere ieftină.
 • Toate minimarts , cum ar fi omniprezente 7-Elevens opri vânzarea de alcool , la miezul nopții, cu toate că s -ar putea găsi mai mici, magazine deținute independent încă dispuși să vândă după miezul nopții.
 • Vei întâlni foarte rar vreodată o taxa de acoperire pentru locuri în jurul orașului vechi. O excepție este Mandalay club de noapte care percepe străini un enorm $ 10 obținem înăuntru. Oricine cere bani de la o intrare în altă parte poate fi parte dintr-o înșelătorie.
 • Alcoolul nu pot fi vândute în mod legal în timpul alegerilor locale și naționale, în zilele de sărbătoare, cum ar fi Regele Thailandei ziua de naștere a lui, și anumite sărbători budiste, de obicei, în jurul valorii de temporizate luni pline.
 • Drogurile nu sunt o problemă gravă în Chiang Mai, cu toate acestea, ele sunt în jur. Rețineți că obtinerea prins cu droguri în Thailanda este o infracțiune gravă, potential mortale.
 • Acele sticle goale de bere au un depozit; nu arunca-le departe! Găsiți un cos de reciclare sau setați-le lângă gunoi; localnicii întreprinzători le apuca să numerar în mai târziu.

Chiang Mai Hotspot

Acesta este doar un mic eșantion de Chiang Mai noapte poate ajunge ușor pe jos în jurul orașului vechi. hotspot-uri Viata de noapte tind să se schimbe, cu toate acestea, aceste bare au fost de luare de călători fericit de ani de zile:

 • THC Rooftop Bar: Doar în afara de Tapae Gate cocoțat în vârful unei clădiri înalte, veți găsi THC Rooftop Bar-un hotspot faimos pentru excursioniști și călătorii buget. Mediul pantofi-off în vederea permite o multime de socializare plăcută atunci când muzica trance nu este prea tare. Fără taxe de acoperire; închide 1 ora sau când se simt place.
 • Picante: Dark și un pic ponosit, picante și- a închis și redeschis mai mult decât o dată. Clubul de noapte este una dintre foarte puține opțiuni după-oră o dată alte bare apropiate. În ciuda masei de prostituate care stabilesc tabăra în camera de zi, ringul de dans devine fum și aglomerat cu turiști din întreaga lume. Găsiți picante de-a lungul afara șanțului, doar un pic la nord de Tapae Gate. Fără taxe de acoperire; deschis până târziu.
 • Zoe în galben: Un grup de populare baruri pot fi găsite în jurul unei curți chiar lângă Thanon Ratchaphakhinai în orașul vechi. Mai multe locuri, muzica live-un popular bar reggae, un bar heavy metal, un bar ska, discoteci mici, precum și o curte socială cu mese și umbrele oferă o atmosferă plină de viață și o mulțime de opțiuni pentru divertisment. Fără taxe de acoperire; se închide atunci când simt.
 • Northgate Jazz Co-op: Dacă nopți deschis-mic, gemuri improvizat, și o mare jazz live sunt dvs. de lucru cu siguranță nu vor fi dezamăgiți cu popularul Northgate Jazz Co-op situat pe partea de nord a orașului vechi, în interiorul șanțul pe Sri Phoom Road. O atmosferă prietenoasă și gem de distracție / nopți deschis-mic păstra oameni care vin înapoi. Fără taxe de acoperire; deschis până la 1 am

Baruri In jurul Chiang Mai Night Bazaar

Deloc surprinzător, un număr de bare internaționale cu diverse teme, chiar inclusiv o grădină de bere germană, satisface mulți turiști care cresc obosit de mers pe jos bazar de noapte. Cele mai multe dintre bare sunt scumpe de standardele Chiang Mai.

Găsiți barele opuse ale pieței de noapte de-a lungul Thanon Chang Klang și Thanon Loi Kroh. Fără taxe de acoperire; Timpii de închidere variază.

Chiang Mai Van si Baruri auto

O mână de utilitare mici sau autobuze Volkswagen transformate în baruri mici pot fi găsite în tot orașul. Aceste locuri fermecătoare mici sunt de obicei mai ieftine și un mod distractiv de a începe o noapte. Uita-te pentru un „van bar“ doar în interiorul Tapae Gate, precum și o, o mai mare si mai stabilit pe Thanon Chaiyaphum de-a lungul șanțului la nord de Tapae Gate. Datorită naturii lor, aceste bare, uneori, muta sau rostogoli.

Viata de noapte Chiang Mai pe Riverside

La doar 15 minute în afara orașului vechi pe Charoenrat Road, veți găsi un amestec de bare-unele cu partea viu situată-muzică alături de-a lungul malurilor râului midrange. Deși zona este doar în afara zonei turistice, barele sunt în mare parte frecventate de expati, localnici și persoane cu transport propriu.

Punctele de vedere sunt frumos, dar țânțarii pot fi acerbă.

Go-Go Baruri in Chiang Mai

Veți găsi, nu duce lipsă de „du-te du-te“ sau „girly“ bare punctate în jurul șanțului de-a lungul Moon Muang Road, pe Soi 2, și în tot orașul. Deși la prima vedere rândurile de bare atât în ​​interiorul cât și în afara șanțului ar face unul cred că potențialul pentru viața de noapte din Chiang Mai este nelimitat, realitatea este că majoritatea acestor bare constau doar o masă de biliard, câteva obisnuitii savurând bere , și mai mult de câteva fete thailandeze interesate de a întâlni oameni de Vest.

Deși go-go baruri din Chiang Mai, nu sunt chiar jerpelită și oricine este binevenit în interior pentru o băutură, ca un singur om va fi abordat, probabil, să cumpere unul sau mai multe femei o băutură.

Late-noapte Opțiuni alimentare în Chiang Mai

După o noapte mare, există o mulțime de căruțe stradă noaptea târziu să se ocupe de un caz de munchies. Cunoscutul McDonalds la Tapae Poarta de lângă Rooftop Bar THC devine o mulțime de afaceri cu întârziere, dar puteți găsi opțiuni excelente street-food din oraș.

O mulțime de întreprinzători vânzătorii înființat chiar în afara lui Zoe în galben; linii de produse alimentare cresc mult timp la ora închiderii. Veți găsi, de asemenea, o mulțime de căruțe noaptea târziu de către piață în colțul de sud-vest a orașului vechi doar în interiorul șanțului. supa de tăiței și alte feluri de mâncare pot fi întotdeauna găsite.

You may also like