Colinde De la King – O tradiție Cambridge de Crăciun deschis la toate

Posted on

Colinde De la King - O tradiție Cambridge de Crăciun deschis la toate
Colinde de la King, serviciul de Crăciun Ajunul colind de la Universitatea Cambridge, este una dintre cele mai renumite servicii colind din lume. Și oricine are răbdare să stea în coada de așteptare pot merge gratuit.

Dar, înainte de a vă capul pentru Kings College Chapel din Cambridge, Anglia, asigurați-vă că știți ce serviciu sunteți de planificare pentru a participa. Există două servicii de difuzare carol populare de la King. Doar un singur loc într-adevăr are în Ajunul Crăciunului și numai unul este deschis pentru public.

Colinde De la King

Familiar Serviciul colind televizate cu coriști sale robe și lumina lumânărilor, prezentat în Ajunul Crăciunului de BBC2 și în jurul lumii pe puncte de vânzare de televiziune BBC, este de fapt înregistrat la începutul lunii decembrie, cu o audiență invitat. Au făcut-o în acest fel, destul de mult, timp de aproximativ 60 ani

Este un serviciu complet diferit de Festivalul de Carols Service difuzat în direct pe BBC Radio 4 , la 15 GMT (10am EST și 7am PST) , în Ajunul Crăciunului, și în întreaga lume pentru milioane de ascultători pe tot parcursul sezonului de vacanță. Acesta este cel pe care îl poate participa – cu un pic de răbdare și o haină caldă.

Serviciul, adaptat de la unul creat în 1880, a avut loc pentru prima dată la King în Ajunul Crăciunului în 1918, un pic peste o lună după sfârșitul primului război mondial I. Acesta a fost difuzat pentru prima dată de către BBC în 1928. Astăzi, cel puțin 450 de radio stații, inclusiv american public Media rețea, transporta transmisiunii. Din moment ce a fost în jur de aproape 90 de ani și, din moment ce mii de biserici au adoptat formatul său, există o bună șansă de ai crescut ascultand – l.

Iată cum pentru a participa

Colegiul Chapel Festivalul Carols Service Regelui este liber pentru oricine dorește să participe , dar este extrem de popular astfel încât aveți nevoie de răbdare și trebuie să fie dispuși să se alinieze foarte devreme pentru o șansă de un scaun:

  • Oamenii încep să năvala la 7:30, când primii membri ai publicului sunt admise la motivele de Kings College.
  • Intrarea este numai prin poarta principală pe King Parade. Toate celelalte porți în Colegiul sunt blocate.
  • Hamalii colegiu contoriza numărul de persoane care intra pe linie. Odată ce există cât mai multe aliniate ca exista locuri disponibile in capela, portarii spun sosiri noi de care sunt puțin probabil să fie așezat.
  • In general, orice persoană din coada de 9:30 va primi, probabil, un loc, dar nu este garantat.
  • Imbraca-te cu căldură și ia în considerare aducerea ceva portabil – ca un scaun de băț de mers pe jos de pliere – să se așeze pe ușile, deoarece la capela nu se deschid până la 1:30. Serviciul începe la 15 și se termină la aproximativ 04:30.
  • După ce te în interiorul motive de colegiu, toaletei sunt disponibile, iar cafeneaua colegiu este deschisă și servește băuturi răcoritoare.
  • Nu poți aduce pungi, pachete sau locul dvs. de pliere în capelă, dar puteți lăsa toate cu portarii într-o zonă desemnată.

Admiterea specială pentru handicap

Un număr limitat de bilete în avans sunt disponibile pentru persoanele care nu pot să stea în coada de așteptare din cauza de handicap sau de boală. Cererea pentru aceste bilete este mare, deci, dacă veți avea nevoie de una pe care trebuie să se aplice prin e-mail. În 2018, ei par să fi ras o lună întreagă pe perioada de aplicare e-mail; se încheie acum 30 septembrie în loc de la sfârșitul lunii octombrie, la fel ca în fiecare an precedent. Deci, dacă nu ați aplicat pentru bilete în acest an, nu mai sunt de noroc. Doar obține cererea dvs. poștală, în imediat ce se deschide perioada de aplicare, 18 mai, pentru o mai bună șansă de anul viitor.

Trimite aplicații la AP decanului, Kings College, Cambridge, CB2 1ST Regatul Unit.

Cum de a găsi Kings College Chapel, Cambridge

Colegiul Chapel Kings este în motivul Colegiului King pe King Parade în centrul orașului. Transportul public în Ajunul Crăciunului se încheie mai devreme decât în ​​mod normal și este de obicei foarte ocupat, dar dacă aveți de gând înainte ar trebui să fie în măsură să ajungă la Kings College Chapel relativ ușor.

Cu trenul

Trenuri directe regulate părăsi Londra Kings Cross Station pentru Cambridge , de la foarte devreme dimineața. Călătoria durează aproximativ o oră și 20 de minute. Există , de asemenea , trenuri frecvente de la Londra stația Liverpool Street , via Aeroportul Stansted. Acest tren durează aproximativ o oră o 40 de minute. Planul privind plecarea din Londra nu mai târziu de aproximativ 6:15 (ce – i drept, 6:15 în dimineața) , dacă doriți să ajungă suficient de devreme pentru coada de serviciu colindul.

Cel mai ieftin, în avans tariful tur-retur (în 2018) este de aproximativ £ 36, dar serviciile de tren între Londra și Cambridge sunt programate să fie perturbate în decembrie, astfel încât să poate doriți să ia în considerare de conducere, având un antrenor sau chiar peste ședere. Întoarcere la sfârșitul servicii mai devreme decât în ​​mod normal în Ajunul Crăciunului, astfel încât să fie sigur că pentru a rezerva biletul bine în avans. Verificați Anchete feroviare naționale pentru programe și pentru a rezerva trenul – cu atât mai repede rezervați e mai ieftin va fi.

Gara se află la aproximativ 1.3 mile de centrul orașului. Dacă nu sunt disponibile taxiuri, ia autobuze 1 sau 7  la Cambridge Emmanuel Street. Ambele servicii rula în Ajunul Crăciunului.

De antrenor

Servicii între Victoria Coach Station din Londra și centrul orașului Cambridge ia oriunde de la aproximativ o oră și 45 minute până la trei ore în Ajunul Crăciunului. Rotund tariful unic, achiziționate ca două bilete dus, este de aproximativ £ 15. Eu nu recomand de fapt , călătoria cu autobuzul pentru această călătorie specială. Pentru a ajunge la timp la coadă pentru a lui Carol la King ai avea pentru a prinde un autobuz de la 04:20 și călătorii dus – întors, de la aproximativ 17 ia mai departe până la 3 ore. Verificați National Express Antrenori de ori și tarife.

Cu mașina

Cambridge este un oraș mic, care este în mare măsură în centrul său pietonală. Acesta va fi foarte aglomerat, cumpărătorii de ultimul minut în Ajunul Crăciunului. Dacă aveți de gând să conduci de la Londra, de gând să permită o multime de timp. Acesta poate fi doar 63 de mile departare, dar nu este cea mai ușoară de 63 mile în orice zi, să nu mai vorbim Ajunul Crăciunului.

Cel mai bun pariu este de a alege Park și plimbare locuri de parcare orașului, unde vă puteți parca la marginea orașului și să ia un autobuz local preț rezonabil (de obicei, pentru un tarif de parc-and-ride) la centrul orașului. Madingley Road Park & ​​Ride este cel mai aproape de King. Parcarea este de £ 1 până la 18 ore, iar autobuzul costă £ 3 pentru fiecare drum. În Ajunul Crăciunului 2016 există un serviciu normal de sâmbătă, dar primul autobuz părăsește zona de parcare la 8am.

Este disponibilă o parcare centrul orașului , dar atunci când adăugați până cantitatea de timp ar putea fi de așteptare în linie , plus timpul pentru serviciul în sine, ai putea ajunge cheltuieli abouat £ 30 la parc. Cea mai apropiată parcare centrul orasului este parcul auto Grand Arcade pe Corn Exchange Street, Cambridge CB2 3QF.