Skip to main content

Complete Guide to Közlekedési Párizsban

Ön arról, hogy csatlakozzanak az első párizsi útja? Szerencsés vagy. Mielőtt elindulna, akkor valószínűleg segítséget kérni, hogy hogyan juthatunk el oda, ismerkedés a földi közlekedési lehetőségek, mivel a repülőtér, a tömegközlekedés, a város a fény, és kiválasztja a megfelelő busszal vagy hajóval túrák. Üdvözöljük a go-irányítani a közlekedés és a szerzés körül, a stressz-mentes, ha már ott van.

Lehetőségek Utazás a fény városa

Megtalálni a megfelelő utazási csomagot is stresszes és nyomasztó. Használjon egy lépésről-lépésre primer megismerni az összes lehetőséget az utazásra, ismerkedhetsz párizsi repülőterek és vasútállomások, és foglaljon járatok, vonat, vagy Eurostar jegyet a francia fővárosban az interneten. Azt is találjon tanácsot, ha nálunk a útmutató a legjobb idő, hogy látogassa meg Párizsban.

A repülőtérről: Földi szállítási lehetőségek

Amikor megérkezett a repülőtéren, a látogatók a francia fővárosban gyakran úgy érzik, túlterheltek, és zavaros, hogyan lehet eljutni a város megfelelő. Számos módja van, hogy a párizsi központjában található a város két legnagyobb repülőtér (Charles de Gaulle / Roissy és Orly).

Ez is előnyös, hogy megértsék a előnyeiről és hátrányairól a taxi és onnan párizsi repülőterek.

Tömegközlekedés Párizs: metró, RER, buszok, és Villamosok

Párizs a világ egyik leghatékonyabb tömegközlekedési rendszerek, a metró vonatok, buszok és villamosvasút fut figyelemre méltó sebesség és megbízhatóság. Ugyanakkor a metró és a buszrendszer különösen zavaró lehet, és a tömegközlekedés a fény városa nem mindig annyira a látogatók számára a mozgásukban korlátozott, ahogy azt szeretné, hogy legyen. Utazók csecsemők és kisgyermekek, a metró is hasonlóan nehéz, főleg, ha van egy nagy babakocsi. Kap egy értelemben, hogy mit lehet várni, és megtanulják, hogyan kell navigálni a rendszer, mint egy profi.

Bus Tours

Látogatás Párizsban először, vagy attól, hogy a tömegközlekedés lesz túl megadóztatása? Vegyük figyelembe, amely Párizs egyik népszerű hop-on, hop-off buszos túrák, ami ad egy jó áttekintést a felső Párizs nevezetességeit, miközben rugalmasságot biztosít sétálni, megálljon ebédelni vagy stagnál a kedvenc helye.

Bérlése egy autó

Érdemes-e autót bérelni Párizsban, vagy nem a hátrányokat meghaladják az előnyöket? Vezetői Párizsban lehet trükkös, ezért mérlegelni előnyeit és hátrányait, mielőtt a döntést.

Touring hajóval

Sok Párizs legtöbb történelmi helyek megjegyzés található a Szajna mentén River– hogy egy hajótúra emlékezetes módon, hogy megismerjék a várost. Ez egy különösen romantikus módon, hogy kiad egy nap vagy este valaki különleges, és az is nagyon jól alkalmas családok, különösen a végén egy hosszú nap, amikor a gyerekek (és szüleik) fáradt, és csak azt, hogy üljön vissza, és élvezze az épületek nem túl nagy erőfeszítés.

A Velib”Bike Rental rendszer

2007 óta lehet bérelni kerékpárt néhány 1800 önkiszolgáló állomás Párizs körül egy ellop a hitelkártya, és küldje vissza bármely állomás, ha végeztél. Kövesse szabályok kerékpáros biztonsági és használati óvatosság forgalmasabb utcákon.

You may also like