Complete Guide to Vervoer in Parijs

Posted on

Ben je aan het begin van uw eerste reis naar Parijs? Heb jij even geluk. Voordat u hoofd af, zult u waarschijnlijk helpen beslissen hoe er te komen moet, leren over de grond vervoersmogelijkheden van het vliegveld, met het openbaar vervoer in de stad van het licht, en het kiezen van de juiste bus of boottochten. Welkom bij uw go-to gids voor het krijgen van daar en het krijgen van rond, stress-vrij, zodra je er bent.

Opties voor reis naar de Stad van Licht

Het vinden van de juiste reispakket kan stressvol en overweldigend zijn. Gebruik een stap-voor-stap primer aan over al uw opties voor reizen te leren, kennis te maken met de Parijse luchthavens en treinstations, en boek een vlucht, trein of Eurostar tickets naar de Franse hoofdstad online. U kunt natuurlijk ook advies over wanneer te boeken in de gids voor de beste tijd om Parijs te bezoeken.

Vanaf het vliegveld: Ground Verkeers Opties

Bij aankomst op de luchthaven, de bezoekers van de Franse hoofdstad voelen zich vaak overweldigd en verward over hoe de stad te goede te komen. Er zijn verschillende manieren om het centrum van Parijs uit twee belangrijkste luchthavens van de stad (Charles de Gaulle / Roissy en Orly) te krijgen.

Het is ook voordelig om de voors en tegens van het nemen van een taxi van en naar de Parijse luchthavens te begrijpen.

Openbaar vervoer in Parijs: Metro, RER, bussen en Trams

Parijs heeft een van de meest efficiënte transportsystemen publiek van de wereld, met metro’s, bussen en trams lopen met opmerkelijke snelheid en betrouwbaarheid. Echter, de metro en de bus, in het bijzonder, kan verwarrend zijn, en het openbaar vervoer in de Stad van Licht is niet altijd even toegankelijk voor bezoekers met een beperkte mobiliteit als je zou willen dat het is. Voor reizigers met baby’s en jonge kinderen, met behulp van de metro kan op soortgelijke wijze een uitdaging zijn, vooral als u een grote kinderwagen. Hier krijg je een gevoel van wat te verwachten en te leren hoe het systeem als een pro te navigeren.

bus Tours

Een bezoek aan Parijs voor de eerste keer, of bang dat met het openbaar vervoer te zullen belasten? Overweeg het nemen van een van Parijs de populaire hop-on, hop-off bus tours, waardoor je een goed overzicht van de top van Parijs bezienswaardigheden en attracties, terwijl de nodige flexibiliteit bieden om rond te lopen, stoppen voor de lunch, of hangen op een favoriete plek te geven.

Het huren van een auto

Is het de moeite waard om een ​​auto te huren in Parijs, of de nadelen opwegen tegen de voordelen? Rijden in Parijs kan lastig zijn, dus weegt de voors en tegens voordat u een beslissing.

Touring met de boot

Veel van de historische bezienswaardigheden van de nota van Parijs zijn gelegen langs de Seine River– het maken van een boottocht een gedenkwaardige manier om kennis te maken met de stad. Het is een bijzonder romantische manier om een ​​dag of avond met een speciaal iemand te brengen, en is ook vrij goed geschikt voor gezinnen, in het bijzonder aan het eind van een lange dag, wanneer de kinderen (en ouders) zijn moe en wil gewoon om achterover te leunen en te genieten de bezienswaardigheden zonder al te veel inspanning.

Met behulp van de Velib’ Fietsverhuur Scheme

Sinds 2007 kunt u een fiets bij zo’n 1.800 self-service stations rond Parijs te huren met een veeg van uw creditcard, en terug te sturen naar een van de stations als u klaar bent. Volg de regels voor de veiligheid fiets en voorzichtig te zijn op de drukkere straten.