Conducerea în Londra: Ce trebuie să știți

Posted on

Conducerea în Londra: Ce trebuie să știți
Londra are multe opțiuni de transport public, iar majoritatea turiștilor nu conduceți în oraș. Nu numai că există o parcare limitată și o mulțime de congestie la fel ca în orice alt oraș, dar la Londra, trebuie, de asemenea, să se confrunte cu conducere din stânga, care nu este întotdeauna ușor. În cazul în care ați ales să conducă la Londra aici e ceea ce trebuie să știți despre documentele necesare, problemele de congestie, regulile de bază ale drumului, și, desigur, cum să găsească locuri de parcare.

Cerințe de conducere

Există mai multe cerințe legale în vigoare, în scopul de a obține în spatele roții din Londra-le respectă sau risc obtinerea cumpărat bilete.

Lista de verificare pentru conducere în Londra:

Permis de conducere: Trebuie să aveți un permis de conducere valabil pentru a conduce în Marea Britanie și non-UK permise de conducere sunt acceptabile pentru până la 12 luni de când ai intrat prima dată în Marea Britanie.

Pașaport: Aproape toate companiile de închirieri auto nevoie de un pașaport sau o anumită formă de identitate oficiale fotografice de a închiria o mașină. Unele companii , de asemenea , cere să vadă dovada adresei în Marea Britanie (confirmarea hotelului) și documentele de călătorie ( de exemplu bilete de avion care să confirme data de plecare din Marea Britanie).

Asigurări: Legea din Marea Britanie necesită un certificat de asigurare auto valabil. Dacă închiriați, verificați că toți conducătorii auto sunt asigurate în mod corespunzător în conformitate cu prezentul acord și că aveți toate actele necesare.

Permis de conducere internațional: Un permis de conducere internațional (IDP) nu este necesară în mod oficial pentru deținătorii SUA-permis de conducere în Marea Britanie, deși unele companii de închiriere de mașini au nevoie de ea, ca atare , este recomandat.

Reguli de drum

Conducerea în Londra , nu este ușor. Dacă este posibil, vizual vă familiarizați cu semnele rutiere inainte de timp. Puteți găsi imagini de mulți dintre ei aici , iar acest roundup acoperă regulile cheie:

 • De conducere din stânga: conduce pe partea stanga a drumului , în orice moment. Poate doriți să ia în considerare obținerea unui vehicul cu o transmisie automată pentru a face tranziția un pic mai ușor.
 • Centurile de siguranta: centuri de siguranță trebuie să fie purtate în orice moment.
 • Telefon mobil: La fel ca în SUA, folosind un telefon mobil în timp ce conduceți este ilegală în toate Marea Britanie ( cu excepția situațiilor de urgență când se formează 112 sau 999).
 • Limite de viteza: limitele de viteză sunt enumerate în km (1 mile = 1,61 km). Pe unele drumuri, există camere de viteză , în scopul de a pune în aplicare limite de viteză.
 • BAC: Limita de alcoolemie este aceeași ca și în SUA (0,08%).
 • Treceri de pietoni: Londra este foarte ocupat, asa ca ai grija pentru pietoni, bicicliști, și motocicliști. Randament pentru pietoni la trecerile de pietoni marcate (dungi albe pictate pe drum, marcate în continuare de stâlpi cu dungi acoperit cu rotund, lumini intermitente galbene). În afară de la punctele de trecere de pietoni, mașini rareori încetini pentru a permite pietonilor traverseze strada, care este foarte periculos, cât mai mulți turiști pas pe stradă în căutarea în direcția greșită a traficului.
 • Piste pentru biciclete: Păstrați un ochi pentru piste pentru biciclete și bicicliști. Intotdeauna uita – te înainte de a deschide ușa mașinii.
 • Benzi de autobuz: benzi de autobuz sunt indicate printr – o linie albă groasă pictate pe drum. În timpul anumite ore, acestea sunt rezervate pentru autobuze, taxiuri licențiate Londra, motociclete, biciclete și. De luni până duminică, de la 7 pm până la 7 pm orice vehicul poate folosi banda.
 • Galben joncțiuni cutie: joncțiuni caseta galbenă sunt indicate prin zigzag linii galbene pictate pe drum. Acestea sunt de obicei găsite la intersecții patru drumuri sau în fața stațiilor de pompieri și stații de ambulanță. Conducătorii auto nu se poate „bloca caseta“ și să se oprească în joncțiunea caseta galben, deoarece acestea sunt concepute pentru a permite , prin trafic pentru a evita blocajele de trafic și / sau să facă loc pentru vehiculele de urgență. Notificări Penalizare Charge (PCN) vor fi emise pentru orice conducătorii auto care nu respectă regulile.
 • Gestionarea congestiilor: Dacă vă deplasați în centrul Londrei în timpul orelor de vârf în timpul săptămânii (7 am-18, de luni până vineri), vi se cere să plătiți anticipat o zi cu zi Charge Congestion  de £ 11.50 pe zi. Acest lucru poate fi plătit on – line, de plată auto, sau prin telefon, iar dacă nu plătești, vei fi amendat. Zonele de congestionare sunt marcate cu un semn alb afișarea literei „C“ , într – un cerc roșu. Puteți citi mai multe despre el aici .
 • Autostrăzi: Pe autostrăzi, nu există benzi de rapid , iar banda din stânga ar trebui să fie folosite numai pentru a depăși un alt vehicul.
 • Sensurile giratorii: Cercurile de trafic sau sensuri giratorii sunt foarte frecvente: fluxurile de trafic sensul acelor de ceasornic; randamentul la trafic care se apropie din dreapta ta; și de a folosi indicatori pentru a semnala la stânga la ieșirea ta.
 • Combustibil: Gaz este numit benzină în Londra, și veți găsi , de asemenea , la motorină stațiile de combustibil. Pompele sunt de obicei verzi pentru benzină (benzină) și negru pentru motorină.
 • În caz de urgență: sunați la 112 sau 999 pentru serviciile de urgență (poliție, pompieri și ambulanță). Dacă sunteți o parte dintr – un accident de trafic rutier în cazul în care cineva este rănit sau dacă există deteriorare a unui vehicul sau a proprietății, vi se solicită să se oprească.
 • Taxele de trecere: Există doar un singur Tollgate din Londra, care în Dulwich, situat pe o secțiune privată a College Road. Toate mașinile trebuie să plătească taxa 1.20 £ fie prin numerar sau prin card. Aflați mai multe aici .
 • Trafic: Evitați să conduceți în Londra , în timpul orelor de vârf, care se desfășoară în perioada 6-10 am , în dimineața și 4-6: 30 pm în seara.
 • Pentru mai multe informații cu privire la legile și reglementările de trafic din Londra, a se vedea oficial Codul Rutier .

Parcare la Londra

parcare Street din Londra poate fi foarte dificil de găsit. Întotdeauna verificați cu atenție semnele de stradă pentru a evita taxele, deoarece pot exista limite de timp sau permis de ședere necesar. De multe ori, străzile au restricții de parcare în loc de 08:30 – 06:30, de luni până sâmbătă. Multe străzi au un sistem de salarizare și de afișare, în cazul în care cumpărați un bilet de la o mașină din apropiere și afișa în mașină, pentru a evita obținerea unui bilet de parcare.

De asemenea, asigurați – vă că verificați pentru linii galbene și roșii de-a lungul trotuarului, ceea ce înseamnă , practic , nici o parcare. Liniile galbene controlului de așteptare. Liniile roșii înseamnă , în esență , fără oprire , în orice moment și puteți vedea semne care desemnează aceste „rute roșii“. Puteți citi mai multe despre ele aici . Nerespectarea acestor reguli poate duce la o penalizare Notificare de taxare (PCN).

Pentru a evita o parcare de stradă, încercați o mulțime de parcare desemnat în schimb. Qpark are parcările pe marginea zonelor de congestie , inclusiv în Park Lane / Marble Arch; Queensway; Knightsbridge; Pimlico; Lemnul Sf . Ioan; Tower Bridge; și Church Street. Ei au 18 loturi totale de parcare și costurile variază în funcție de ora din zi și de locație.

Traficul din Londra

Ca orice oras important, traficul este o problemă în Londra. Puteți vedea o defalcare lună de lună a lucrărilor planificate aici , deoarece acestea sunt de așteptat să aibă un impact asupra transportului , inclusiv de conducere. Este întotdeauna o idee bună de a avea o rută alternativă în minte ar trebui să fie deviate traseul fără notificare. Permite întotdeauna timp suplimentar.

TfL (Transport for London) de posturi , de asemenea , actualizări de stare vii , care includ drumuri închise și întârzieri. Puteți verifica , de asemenea , stările de drum așteptate pentru week – end și alte date din viitor. Traficul din Londra este extrem de nefavorabile în preajma sărbătorilor ( de exemplu , înainte de Crăciun) și de sărbătorile legale (sărbători oficiale atunci când cele mai multe companii sunt închise). 

Ar trebui inchiriati o masina in Londra?

Restrictionarea circumstanțe speciale (cum ar fi probleme de mobilitate), nu este în mare parte a sugerat închirierea unei mașini în Londra. Exista o multime de transport in comun, inclusiv subterană, suprateran (linii de tren de mai sus-sol), și autobuze, precum și taxiuri și aplicații plimbare de partajare. Cu toate acestea, Londra este foarte răspândită, și pe măsură ce se îndepărtează de centrul orașului plin de trafic, conexiuni Transport public obține în continuare în afară și o mașină poate ajunge să fie o opțiune decentă. De asemenea, ca și rețeaua feroviară din Regatul Unit este în afara scump din Londra și trenurile nu merg întotdeauna în cazul în care doriți, unii turiști sfârșesc prin închirierea unei mașini în Londra, pentru a călători mai departe în mediul rural.