Conducerea în Paris, Franța

Posted on


La fel ca multe orase importante din Europa, Paris găzduiește un excelent sistem de transport public. metrou sale extinse, autobuz, rețelele de trenuri interurbane de tramvai și de a permite turiștilor și localnicilor pentru a obține cu ușurință între cele mai multe locuri. Și, în timp ce mașinile au dispărut cu greu de pe străzi, guvernul local din orașul a lucrat din greu pentru a descuraja oamenii de la conducere în limitele orașului, în special prin deschiderea mai multe zone numai pentru pietoni.

Pe scurt, capitala franceză nu este nimic ca Los Angeles, în cazul în care conducerea este, practic, o obligație, cu excepția cazului în care sunteți dispus să tolereze plimbari cu autobuzul de două ore sau își pot permite taxi scumpe și plimbare-parts tarife din oraș. La Paris, prin contrast, puteți obține în jurul valorii de destul de ușor, fără a lua vreodată scaunul șoferului. Și cei mai mulți turiști, de fapt, evita obtinerea in spatele volanului, deoarece este un oraș cu o reputație pentru șoferii agresivi care nu respectă regulile de multe ori la scrisoarea.

Desigur, unii dintre voi ar putea fi necesar sau pur și simplu preferă să conducă în orașul luminii, dintr-un motiv sau altul. Dacă acest lucru, este esențial ca să obțineți mai întâi familiarizați cu elementele de bază privind timpul de conducere din Paris. Citiți mai departe pentru a afla totul despre cerințele pentru conducătorii auto, câteva reguli de bază ale drumului, și sfaturi pentru ședere în condiții de siguranță.

Cerințe de conducere

Înainte de a lua pe străzile din Paris, într-un vehicul cu motor, va trebui mai întâi să vă asigurați că ați acoperit toate bazele legale. Niciodată nu ajunge în spatele roții înainte de a verifica că aveți toate documentele necesare și elementele cu tine în mașină. În unele cazuri, faptul că nu a arăta că aveți aceste elemente pot duce la amenzi ar trebui să fie tras pe dreapta sau asistate prin aplicarea legii.

Lista de verificare esențială pentru conducere de la Paris

Asigurați-vă că aveți următoarele elemente cu tine înainte de a te-a lovit drumurile:

 • Un permis de conducere valabil cu o înregistrare corespunzătoare sau dovada dreptului de proprietate ( în cazul în care mașina este a ta) , sunt necesare în orice moment. Trebuie sa fii cel putin 18 ani pentru a conduce în Franța. Permise de conducere nu sunt valabile în Franța, chiar și în cazul în care un șofer de student este însoțit de un adult de supraveghere.
 • Un pașaport valabil pentru șofer și toți pasagerii care călătoresc în mașină.
 • Asigurați – vă că aveți asigurare de conducere valabil . Dacă închiriați o mașină, aceasta ar trebui să fie incluse în contractul de închiriere, dar întotdeauna verificați de două ori că tu și toți cei care intenționează să conducă mașina sunt asigurate în mod corespunzător. Asigurați – vă că păstrați dovada de polita de asigurare cu tine în mașină.
 • Dacă remorchează o rulotă, barcă sau alt vehicul în spatele mașinii , acesta trebuie să poarte informații de licență pentru țara de origine sau un autocolant de potrivire cea de pe masina in sine. De exemplu, un conducător auto din Marea Britanie sau dintr -o altă țară europeană ar afișa un autocolant „GB“ sau Uniunea Europeană , atât pe mașină și elementul tractat.
 • O mare vizibilitate, vesta reflectorizantă în cazul în care obține într – un accident. Legile franceze sunt relativ stricte cu privire la acest punct: dacă sunteți implicat într – un accident de mașină sau incident care înseamnă că trebuie să suni pentru ajutor pe marginea drumului, esti obligat prin lege pentru a pune pe o vestă reflectorizantă înainte de a ieși masina-și așa sunt toți pasagerii ce transportă. Dacă există patru dintre voi care călătoresc cu mașina, asigurați – vă că aveți patru vestele disponibile imediat. Companii de inchiriere va oferi , de obicei acestea, dar asigurați – vă că pentru a cere înainte să vă asigurați că aveți numărul corect în mașină.
 • Un triunghi de avertizare pentru afișarea altor șoferi în cazul în care obține într – un incident sau accident de trafic , care necesită să trageți pe dreapta la marginea drumului sau autostrada.
 • Un set complet de becuri de schimb pentru cap și coadă luminile sunt necesare în cazul în care una sau mai multe arde după întuneric.
 • Dacă purtați ochelari, trebuie să păstrați o pereche de rezervă cu tine în mașină, în cazul în care ochelarii rupe sau sunt deteriorate în alt mod.
 • Dacă conduci o mașină din Regatul Unit, convertoare faruri sunt necesare.
 • Dacă aveți de gând să conducă în centrul Parisului, poate fi nevoie de un „Crit’Air“ insignă care arată că mașina dvs. respectă standardele anti-poluare impuse în anumite zone ale orașului. Autovehiculele cu rating insuficiente pot să nu fie în măsură să conducă în aceste zone, sau ar putea fi limitată la anumite ore „poluare de vârf“. Adresați – vă agenția de închiriere de mașini cu privire la aceste reglementări dacă este în dubiu.
 • Un test breathalyzer pentru masina ta. Având una în care vehiculul este necesar punct de vedere tehnic în Franța, cu toate că acest regulament nu este de multe ori pusă în aplicare. Cu toate acestea, am recomandat să urmați legea în această problemă ca și în toate celelalte.

Reguli ale drumului în Paris

regulile și reglementările în Franța de conducere nu pot fi în mod dramatic diferite de cele pe care le-ați obișnuit înapoi acasă, dar asta nu înseamnă că ar trebui să își asume folosirea drumurilor va fi ușor ca placinta. Familiarizați-vă cu următoarele reguli ale drumului înainte de a încerca să conduci.

 • Centurile de siguranță și carseats: Șoferul și toți pasagerii din mașină trebuie să poarte centura de siguranță. In plus, copiii sub vârsta de 13 ani trebuie să fie plimbare în carseats sau poarte centură de siguranță corespunzătoare pentru vârsta și înălțimea lor. Bebeluși și copii sub sau în jurul unui vechi an ar trebui să călărească întotdeauna în carseats orientată spre spate. Este responsabilitatea soferului de a asigura tuturor pasagerilor poarte centuri de siguranță corespunzătoare.
 • Copiii sub 13 ani nu au voie să meargă pe scaunul pasagerului din față cu excepția cazului în toate locurile din spate disponibile sunt fie ocupate de copiii mai mici sau care nu sunt dotate cu centuri de siguranță corespunzătoare.
 • Nivelurile sanguine de alcool: În Franța, alcoolul permisă nivelul de sânge pentru șoferi este extrem de scăzut, de la 0,02 la sută. Vă recomandăm să nu luați roata la toate , dacă ați consumat chiar și o singură băutură. Sancțiuni, inclusiv amenzi și chiar închisoare, pot fi grave pentru conducătorii auto tras pe dreapta cu niveluri de alcool peste nivelurile permise.
 • Folosind faza scurtă și farurile: Este recomandat să utilizați lowbeams dumneavoastră (farurile de întâlnire) în timpul ambelor ore zi și noapte în timpul deplasării în afara zonelor construite. Aceasta include drumuri de țară și zone cu puține lumini. Ar trebui să nu utilizați grinzi dvs. de mare atunci când există trafic din sens opus sau atunci când urmează îndeaproape un alt vehicul; faptul că nu a dip / le mai mici în aceste situații pot duce la amenzi și penalități.
 • Mod de a da circulația pe partea dreaptă: Este încă obiceiul de a da drumul la trafic care vine din dreapta , în Franța, chiar și în cazurile în care , care nu este făcută foarte limpede (cum ar fi la intersecții complexe fără semne). Ar trebui să dea întotdeauna o modalitate de a traficului de pe dreapta , în garaje auto, la intersecții , unde vezi un semn în formă de triunghi , cu un chenar roșu și marcată de un „X“ , negru, sau în locuri în care vedeți un semn doar înainte de lectură Vous n „avez pas la priorité (nu aveți prioritate). Dacă aveți îndoieli, nu iau nici riscuri inutile, și să dea drumul vehiculelor care se apropie din dreapta.
 • Limite de viteza: Toate vitezele sunt afișate în kilometri, așa că vă recomandăm să folosiți un calculator bun de conversie și sa folosit pentru a gândi că modul de măsurare și de a judeca distantele. În zonele și orașele construite, limitele de viteză sunt , în general până la 31 de mile pe oră / 50 km. Pe cele mai multe autostrăzi și autostrăzi din apropiere Paris, există în general o viteză minimă de 80 km atunci când se utilizează preluarea / trece Lane. Atunci când vizibilitatea sau condițiile de drum sunt slabe (ceață adică grele, ploi inundații, sau zăpadă), limita de viteză este redusă în mod automat la 50 km / oră , pe toate drumurile.
 • Sensurile giratorii / cercuri de trafic: Acestea pot fi confuz și dificil de utilizat; ia extremă precauție în cazul conducerii pe acestea. Cercurile de trafic de la Arcul de Triumf (la capătul îndepărtat al Champs-Elysees și la Place de la Concorde sunt deosebit de cunoscute pentru șoferii agresivi;. Evitați atunci când este posibil La deplasarea pe cercuri de trafic din Paris și Franța, regula este că cele deja pe cerc au dreptul de drum. cercurile continua sensul acelor de ceasornic.
 • Benzi și benzi Carpool de ieșire: Acestea sunt , în general , pe extrema-stânga pe toate autostrăzile pariziene, inclusiv șoseaua de centură (vezi mai jos). Benzi de ieșire pentru cei care sunt pe extrema dreaptă. Evitați să conduceți pe banda din dreapta , cu excepția cazului de ieșire este în curând.
 • Parizian inel rutier / autostradă (périphérique): Paris este înconjurat de o autostradă circulară enormă cunoscut local ca la Périphérique. Majoritatea conducătorilor auto care călătoresc în sau din Paris , nu va fi capabil să – l evite, dar este de notorietate stresant și ocupat. Acesta este compus din patru benzi, cu banda de iesire la extrema dreaptă. Trebuie să dați drumul la mașini care fuzionează pe această autostradă circulară de pe dreapta. Limita viteză pe curent drum circulară este de 70 km / oră sau 45 mile pe oră. Consultați această pagină pentru sfaturi complete cu privire la modul de a naviga în condiții de siguranță și sanely această autostradă oh-așa-parizian.
 • Telefoanele mobile: Telefoane mobile si celulare , precum și alte dispozitive electronice care nu pot fi utilizate de către conducătorii auto în timp ce autovehiculul se află în mișcare. Nu sunt permise dispozitive hands-free, fie. Amenzile pot fi emise pe loc pentru încălcarea acestei reguli.
 • Stații de benzină / combustibil: Există mai multe stații de gaz în jurul valorii de périphérique (șoseaua de centură), dar mai puține în centrul Parisului. Utilizați Google Maps sau o altă aplicație harta pentru a găsi cel mai apropiat de tine. De asemenea , puteți vedea această pagină pentru o listă de benzinării deschise în timpul orelor târzii în și în jurul Parisului.
 • Drumurile cu taxă: Nu va trebui , în general , să plătească taxele de trecere la deplasarea și în apropiere de Paris , în mod exclusiv. Dar călătoresc spre sau dinspre alte orașe franceze va însemna cu siguranță să treacă prin niște drumuri cu taxă, iar taxele pot fi destul de costisitoare. Debit și carduri de credit majore sunt în general acceptate ca plată. Consultați această pagină pentru a calcula cât de mult va trebui să plătească o anumită călătorie .
 • Corni și lumini: Nu utilizați corn masina pentru a exprima frustrarea; ar trebui să fie utilizat numai pentru a avertiza ceilalți șoferi, pietoni, bicicliști sau de un pericol. Același lucru este valabil și intermitent farurile: utiliza pentru a avertiza numai pe alții.
 • Grija pentru bicicliști și pietoni: Asigurați – vă că pentru a da bicicliștii și pietonii o mulțime de spațiu. Ei nu respectă întotdeauna regulile de circulație, iar în centrul Parisului, este esențial să se urmărească pentru a le zipping între benzi și de tăiere în fața traficului , chiar și atunci când nu au dreptul de drum. Ferește – te pentru ambele bicicliști și pietoni la intersecțiile aglomerate, și le va oferi o mulțime de spațiu atunci când se deplasează pe lângă ele.
 • În caz de urgență: Dacă vă aflați într – un accident de trafic sau au nevoie de asistență de urgență, formați 15 (pe o celulă franceză) sau 112 de la un telefon non-franceză. Trebuie să rămână în vigoare până la sosirea poliției dacă vă aflați într – un accident de mașină , care implică o altă mașină și / sau de orice leziuni. De asemenea , asigurați – vă că pentru a lua în jos numele și numerele de înmatriculare a vehiculelor de orice alte persoane și mașini implicate într – un accident, cu toate acestea minore.
 • Pentru mai multe informații în limba engleză privind legile și reglementările de circulație franceze , consultați această pagină .

Parcare la Paris

Unul dintre motivele pentru care cei mai mulți oameni să circulați în centrul Parisului este că parcarea este foarte dificil de găsit. În cele mai multe cartiere, locuri disponibile sunt adesea deja luate pe stradă, iar atunci când acestea sunt disponibile, va trebui să plătească pentru a le folosi, cu excepția în anumite ore.

Din fericire, există , de asemenea , numeroase garaje subterane din oraș , ușor de identificat prin semne „P“ împotriva fundaluri albastre. Pentru a plăti pentru parcare într – un garaj subteran, să ia un bilet de la automatul atunci când introduceți. Va trebui să plătească (numerar sau cu cardul de debit) atunci când ieșiți din lot. Cele mai multe dintre aceste garaje taxa o dată pe oră; bazat pe o taxă fixă jumătate de zi sau de o zi unele taxe.

Puteți vedea o hartă de garaje de parcare în zonele turistice populare și zonele comerciale aglomerate din jurul orașului aici .

Pentru mai multe detalii despre parcare în capitala franceză, inclusiv un ghid pentru a reduce culorile, tarifele de parcare stradale curente și ore, semne de parcare tipice și ceea ce înseamnă, consultați această pagină pe site – ul de birou turistic din Paris .

Ar trebui sa inchiriati o masina in Paris?

În timp ce mulți turiști vor găsi că este mai convenabil să se bazeze doar pe transportul public local și trenuri rapide, fiabile din Franța, alții vor trebui să ia în considerare închirierea unui vehicul pentru a obține în jurul valorii. De câteva ori, atunci când ar trebui să analizeze închirierea unei mașini în Paris:

 • colegii dvs. sau dvs. de călători au o mobilitate limitată
 • Ai de gând să ia mai multe excursii de o zi în afara orașului (sistemul feroviar vă poate duce la mai multe locuri pe care s-ar putea dori să viziteze, dar dacă aveți o mulțime de obiecte sau preferă să fie flexibile pe calendarul dvs. și unde dvs., ați putea dori să conduce)
 • Vă aflați într-o suburbie a Parisului de la distanță

A se vedea sfaturile noastre completă dacă este în valoare de timp și bani pentru a închiria o mașină de la Paris