Costul Hoteluri și Cazare în Franța

Posted on

 Costul Hoteluri și Cazare în Franța

Veți găsi o gamă largă de opțiuni hoteliere, când planificați o vizită în Franța. Costul de cazare variază în funcție de regiune și de tip. În timp ce camerele de hotel sunt în mod inevitabil, mai scumpe din Paris, există, de asemenea, mai multe hoteluri de lux Châteaux și fabuloase în întreaga Franța, care sunt la fel de costisitoare, în special în regiuni precum Provence. Dar există, de asemenea, multe hoteluri confortabile, buget din Paris, precum și un număr tot mai mare de lanțuri de catering pentru cei care doresc doar un pat pentru noapte.

Prețurile medii ale game diferite de cazare

Cu rezervarea pe internet, a devenit aproape imposibil să stabilească prețul de diferite tipuri de cazare. Dar, ca regulă generală, prețurile pentru un buget și un hotel economie în Paris, pe noapte medie în jurul valorii de 100 de euro, iar în restul Franței în jurul valorii de 70 de euro. Acestea sunt cele mai de bază de cazare. Ceea ce este clasificat ca fiind un „foarte confortabil“ medii de hotel 170 de euro pe noapte în Paris și 150 de euro în afara, în timp ce cele mai scumpe hoteluri din categoria Deluxe poate costa de la 450 euro la Paris și 300 de euro în restul Franței.

Cu toate acestea, amintiți-vă că acestea sunt prețurile medii, astfel încât intervalele în cadrul fiecărei categorii sunt destul de largi.

Sistemul francez Hotel Star

Sistemul francez stele este controlat de guvern și foarte stricte. După ce ați luat diferite criterii utilizate pentru fiecare sistem de 1 la 5 stele (plus gama de top de hoteluri Palace), veți găsi mai ușor să alegeți hotelul potrivit pentru bugetul dumneavoastră.

O nouă schemă a fost introdusă în perioada 2009-2010, care a dus la închiderea multor hoteluri mici, de familie. Noile cerințe sunt stricte, subliniind, de asemenea, siguranța și aducerea de noi reguli pentru persoanele cu mobilitate redusă. Guvernul francez are, de asemenea, un sistem strict de verificare, astfel încât să puteți fi sigur că stelele acordate fiecărui hotel înseamnă cu adevărat ceea ce spun ei.

Hoteluri în Franța prețurile afișate la intrarea în hotel și, de obicei, în dormitoare, și include taxa și servicii. Dacă aveți nevoie de un pat suplimentar în cameră, există de obicei un cost suplimentar.

Veți găsi , de asemenea , că există mai multe opțiuni decât un hotel direct. Încercați Poate un pat și mic dejun (numit Chambres d’hote în Franța)? Acestea au crescut enorm în popularitate și în număr , în ultimii ani, oferind totul , de la refugii urbane la Chateaux cu piscine, terenuri și multe altele.

Ce este inclus în benzile Preț

  • Prețurile camerelor din hotel sunt afișate pentru două persoane împart o cameră dublă sau cu paturi twin standard , fără mic dejun.
  • Cele mai mici hoteluri și cazare și mic dejun de cazare includ adesea mic dejun continental în preț și în cazul în care acest lucru este oferit, este indicat în revizuirea sau listare.

Mai multe sfaturi și informații

  • Check out buna-valoare, lanturi hoteliere ieftine din Franța. Acestea ofera preturi excelente, cazare de încredere și se găsesc în întreaga țară.
  • Încercați un hotel Logis, un lanț independent de proprietăți private, de multe ori cu restaurante bune, de asemenea
  • Dacă stai ceva timp și sunt un grup, atunci cred că despre închirierea unei proprietăți. Aveți posibilitatea de auto-cater, urmați propriul regim, și simt ca un local atunci când fac cumpărături pe piețele alimentare din regiune. Proprietăți variază foarte mult de la castel ciudat la vile încântătoare mici din mediul rural francez.
  • Face carte în avans, o necesitate în regiunile populare de vacanță, cum ar fi sudul Franței. Orase precum Nisa și Cannes ar putea avea o gamă largă de hoteluri și cazare, dar există întotdeauna o presiune pe cele mai bune locuri de valoare. Și în mici stațiuni, elegante cum ar fi Saint-Paul-de-Vence, hotelurile sunt chiar mai dificil de a rezerva.