Cum a rămâne în siguranță atunci când călătoresc în Bali, Indonezia

Posted on

Cum a rămâne în siguranță în timp ce Mersul pe jos, de conducere și înoată Bali

How to Stay Safe when Traveling in Bali, Indonesia

Rămâi în siguranță atunci când vizitează Bali ia un set de aptitudini cu totul diferit decât cel pe care îl au din Occident. Ia drumul mediu Balinese: nu există reguli pentru a face cu pietonii (în măsura în care motocicliști sunt în cauză), astfel încât trebuie să te uiți în ambele sensuri și pentru a muta rapid atunci când treci strada.

Siguranța este mai puțin sigur o afacere de ansamblu în jurul acestei insule altfel perfectă: smulge-furt, accidente de circulație pentru vehicule, și Undertow sunt posibilități foarte reale în Bali, genul de lucruri pe care agentul de voiaj, de obicei, nu va spune.

  • Evitarea broșe: Pentru alte dos și nu în Bali , citiți articolele noastre pe eticheta Sfaturi în Bali și Sfaturi de sănătate în Bali .

Păstrarea securizată lucrurile

Furtul este un risc relativ scăzut în Bali, dar smulge-furt și furt de la camerele de hotel nu sunt necunoscute. O cunoștință a acestui scriitor a fost o dată victimizați de rupere hoți și intrând în camera lor statiune (care cunoștință și sora ei au fost norocos să scape relativ puțin afectat, cu toate că au fost jefuiți). Deci, Bali nu este de 100% în condiții de siguranță; Prin urmare, următoarele măsuri de precauție trebuie să fie urmate:

  • Păstrați ușile și ferestrele încuiate în siguranță, atunci când departe de camera de hotel, sau noaptea.
  • Transporta doar copii ale pașapoartele și documentele de călătorie; lăsați originalele blocate în camera de hotel.
  • Utilizați seif sau de securitate a hotelului atunci când sunt disponibile.
  • Când explorați Bali, păstrați obiectele de valoare într-o pungă față de transport.
  • Utilizați caseta de securitate hotelieră dacă există unul disponibil. Dacă nu, atunci transporta toate obiectele de valoare într-o husă de transport din față. Sunteți în siguranță pe stradă, dar este lucrurile pe care le lasă în urmă, în unele hoteluri, care sunt la risc.

Citiți această roundup de sfaturi de siguranță cameră de hotel pentru a afla mai multe despre tine și păstrarea lucrurile în siguranță atunci când verificarea într-un hotel.

Siguranța pe stradă, în Bali

situație de trafic haotic faimos Bali poate provoca probleme dacă nu ești pregătit pentru asta. Fie că sunteți un pieton sau automobilist aspirant, următoarele reguli poate însemna diferența dintre o distracție de vacanță Bali și o săptămână în tracțiune sau mai rău.

Pe stradă: stop, uite, ascultă. Nu există reguli de circulație în Bali, doar sugestii. Astfel Trecerile (când le puteți găsi) nu primesc mult respect, nici nu pietonii călcând pe ele.

Nu presupune că vehiculele se va opri pe măsură ce trece – motociclete va lucra în jurul tău fără oprire. Să presupunem că vehiculul are dreptul de drum, întotdeauna, și vei rămâne în siguranță.

Nu te conduci – a lua o masina cu sofer in loc. Dacă sunteți de planificare pentru a obține în jurul insulei de unul singur, ai putea fi tentat să angajeze o mașină de auto-drive în Bali (mai ales dacă îndeplinesc cerințele). Dar dacă ții viața ta, nu conduceți propriul drum.

Închiriază o mașină cu un șofer în loc; prețurile nu sunt atât de mult mai scumpe, și vă puteți relaxa în timp ce șoferul folosește cunoștințele sale intimă a drumului pentru a te în jurul valorii.

Spune nu o motocicletă de auto-drive. Ai cu siguranță permis să închirieze o motocicletă auto-drive, dar dacă este o decizie inteleapta este cu totul altceva. Sunt prea multe cazuri de turisti obtinerea rănit sau ucis de echitatie scutere în Bali , așa că , dacă ar fi fost de până la noi, vă recomandăm să evitați închirierea unei motociclete de auto-drive, dacă doriți să iasă din Bali , într – o singură bucată.

Aflați mai multe în rezumatul nostru a situației de transport în Bali.

Rămâi pe partea dreapta a legii în Bali

Cei mai mulți turiști în Bali nu cred prea mult despre lege, dar există câteva lucruri pentru a păstra în minte, dacă doriți să orienteze clar autorităților balineze.

Nu cumpărați medicamente în Bali. Legile de droguri în Bali și restul Indonezia urmează un model stabilit de legile de droguri din restul Asiei de Sud – Est – sunt strict și gata să facă un exemplu de orice turist destul de prost pentru a fi prins complac în droguri ilegale în timp ce pe insulă.

In ciuda legilor draconice anti-drog, turistii de multe ori oferte de droguri ascunse , în timp ce mersul pe jos pe străzi, cu traficanți de droguri disimulate șoptind șiret oferte de marijuana ieftine sau ciuperci pentru a călători probabil cu aspect. Dacă se întâmplă acest lucru, mers pe jos . Este foarte posibil să te găsească într – o intepatura captat de droguri.

Nu se va fuma în zonele publice. La data de 28 noiembrie 2011, un contract de societate „fără fum“ , a intrat în vigoare peste Bali, interzicerea fumatului în cele mai multe zone publice. Zonele în afara limitelor de fumat includ restaurante, hoteluri, temple, atracții turistice, spitale și școli. Fumătorii prinse încălcarea legii poate fi închis timp de până la șase luni și / sau amendati cu pana la 5.500 de US $ (IDR 50 de milioane). ( Sursa )

Safety on the Beach in Bali

Bali’s beaches count among the island’s top attractions, but they still aren’t 100% safe for tourists. Riptides, the searing sun, and even tsunamis present concrete risks for swimmers in Bali, but following a few simple precautions can put your doubts about Bali’s beaches to rest.

Mind the red flags. The beaches on the southwest part of Bali are known to have dangerous rip tides and undertows. Dangerous beaches are marked out by red flags. Do not attempt to swim on beaches with red flags, as these shores have strong currents that can sweep you out to sea.

Read the tsunami information in your hotel. Unpredictable and devastating tsunamis have so far avoided visiting Bali, but the closeness of Indonesia’s tsunami-causing subduction zones make this kind of disaster a possibility. Ask your hotel about tsunami evacuation procedures; otherwise, find accommodations at least 150 feet above sea level and 2 miles inland. More on the subject here: Tsunami in Bali, Indonesia.

Wear lots of sunblock. Apply high-SPF sunscreen to forestall the agony of UV-burned skin; SPF (sun protection factor) of no lower than 40 ought to be adequate for a Bali vacation.

Beware of Bali’s Monkeys

Macaque monkeys are commonplace around Bali, but don’t be fooled by their cute appearance. The monkeys native to Bali will not scruple from stealing shiny objects and food from unsuspecting tourists. Many a tourist have lost glasses, jewelry and MP3 players to these shifty beasts; and forget about eating anything within plain sight of the primates, they’re expert food thieves too.

Most close encounters with macaques happen around Pura Luhur Uluwatu and the Ubud Monkey Forest in Central Bali. Ignorance of monkey behavioral patterns often precipitates monkey attacks; tourists who smile at the monkeys risk an immediate assault, as macaques interpret bared teeth as aggression.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *