Cum de a economisi bani pe călătoria către Londra

Posted on

Cum de a economisi bani pe călătoria către Londra

Acesta poate fi unul dintre cele mai scumpe orașe din lume, dar există o mulțime de moduri de a economisi bani în Londra. După ce ați marcat o afacere pe zbor și hotel, consultați ghidul nostru de reducere a costurilor în Big fum, de la mănâncă accesibile pentru a elibera atracții.

Obține în jurul valorii de mai puțin

Investește într – un vizitator Oyster card , dacă aveți de gând să facă călătorii printr -un tub, autobuz, tramvai, DLR, London Overground, TFL Rail sau River Bus. Tarifele sunt mai ieftine decât de cumpărare de bilete de hârtie și sunt acoperite pe o bază de zi cu zi , astfel încât să puteți călători ori de câte ori doriți într – o zi , pentru o taxa maxim de £ 6.60 (comparativ cu un Travelcard de hârtie la pretul de £ 12.30). De asemenea , puteți beneficia de reduceri și oferte speciale pe tot orașul. Cardurile pot fi achiziționate și livrate la domiciliu înainte de o excursie la Londra.

Serviciu de închiriere de biciclete Londra-oraș mare, cicluri Santander (sau biciclete Boris) oferă închiriere de biciclete de la cât de puțin £ 2. Există stații de andocare prin oraș , iar procesul de a închiria o bicicletă este simplu. Doar ia cardul bancar la terminal, urmați instrucțiunile de plată pentru a obține un cod de tipărit și o cheie in doc pentru a elibera o bicicletă. Există o taxă de acces biciclete 2 £ , iar primele 30 de minute ale fiecărei călătorii este liber. Este o suplimentare de £ 2 pentru fiecare suplimentare de 30 de minute.

Călătorește prin autobuz de noapte sau de metrou de noapte pentru a evita taxele de taxi sau Uber. Puteți utiliza cardul Oyster pentru a plăti pentru călătorii de pe ambele servicii. Autobuzul de noapte se conectează o mare parte din zonele centrale din Londra și exterioare și rulează toată săptămâna. Tube Noaptea funcționează în zilele de vineri și sâmbătă pe Victoria, Jubilee, Central, Piccadilly Linii de Nord și. Tarifele sunt aceleași ca și în timpul zilei.

Bucurați-vă de o Fix Cultura gratuit

Multe dintre muzee și galerii importante din Londra sunt gratuite pentru a vizita , astfel încât să cheltui întregul timp de salt de la o atracție de clasă mondială la alta fără a cheltui un ban. Obiective turistice din Londra , printre care The British Museum , Tate Modern , The National Gallery , Tate Britain , The Muzeul de Istorie Naturala , Muzeul de Știință și Muzeul Victoria & Albert sunt complet gratuite pentru a vizita.

Economisi bani pe Vizualizări

În timpul scanării orizontul Londrei de la The Shard și London Eye poate face o adâncitură asupra finanțelor ( în special atunci când călătoresc ca o familie), există mai multe modalități de a absorbi vederi spectaculoase , fără golire portofel. Bilete de pre-carte pentru Sky Garden și vă puteți bucura gratuit falca-dropping Vistas Londra. Sau capul până la partea de sus a celui nou Schimbare centru comercial și să ia în punctele de vedere pe acoperiș de Catedrala St Paul. Pentru un pic de aer curat, să ia o excursie la Primrose Hill și merge la partea de sus a dealului de vederi cu unghi larg de orizont.

A se vedea West End Spectacole pentru mai puțin

Timp de o excursie în ianuarie sau februarie pentru a profita de Get Into Londra Teatrul eveniment, o promovare imens care ofera bilete la mai mult de 40 de top din West End arată de cât de puțin £ 10. Biletele merg de obicei la vânzare în decembrie , astfel că cel mai bine este să se înscrie la newsletter pentru a ține la curent. Dacă sunteți călătoresc cu copii, luați în considerare vizita în luna august pentru a coincide cu copiii Săptămâna atunci când copiii sub 16 ani pot merge gratuit la orice spectacol de teatru care participă atunci când sunt însoțite de un adult plătitor integral. Standul TKTS în Leicester Square este locul la cap pentru reduceri de ultim moment in show – top. Cartea lui Mormon se execută o loterie pentru £ 20 de bilete pentru fiecare spectacol. Intrările trebuie să fie făcute în persoană la Box Office două ore și jumătate înainte de spectacol și numele vor fi trase la întâmplare.

Găsiți cele mai bune ieftine Eats Citys

Posibilitati de alimentatie de la Londra nu trebuie să rupă banca. Chiar și unele dintre cele mai exclusiviste restaurante din oraș oferă oferte de pre-teatru sau reduceri de prânz și puteți lua masa în inima West End pentru cât de puțin £ 10. Braseria Zedel preț fix meniu cu două feluri de mâncare „s este o fura la aproximativ £ 10. Există de tone de opțiuni accesibile în tot orașul în care puteți introduce pe feluri de mâncare ușoare pentru aproximativ £ 5. Ponturi de top includ Herman ze germană pentru bratwurst gustoase, Beigel Coaceți pentru covrigi de sare de carne de vită, Homeslice pentru pizza cu lemne, BAO pentru chifle aburit si Leon pentru salate sănătoase și împachetări. Față Brick Lane ieftine și nu curry – ți fie frică de a se certa să înscrie o rundă liberă de băuturi sau de o reducere la totalul de masă, mai ales dacă vă aflați într – un grup. Londra are o gamă impresionantă de produse alimentare pe piețele unde puteți încerca o gamă largă de mâncăruri și gustări de la tarabe și camioane alimentare , inclusiv Borough Market , Maltby Market Street , plat Piața de fier , Brixton Village  și multe mai mult de sezon pop-up-uri.