Cum de a economisi bani pe dvs. de vacanță italian

Posted on

 Cum de a economisi bani pe dvs. de vacanță italian

Economisi bani pe dvs. de vacanță italian

Chiar și cu creșterea costurilor și scăderea valorii dolarului, o vacanță de Italia poate fi încă la prețuri accesibile. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să economisi bani pe calatoriei.

  • O vizită din Italia primele trei orașe: Atunci când vizitează Roma, Veneția sau Florența, stați în afara orașului și du – te în cu trenul pentru o excursie de o zi. Vei primi , de obicei de cazare de calitate mai bună și restaurante.
  • Când să călătorească: vară în Italia poate fi cald și aglomerat, mai ales pe coasta. Luați în considerare călătoresc în primăvara sau toamna. Ai mai multe șanse de a găsi chilipiruri și mai puțini turiști. Dacă petreceți timpul în interior în muzee, încercați de călătorie de iarna pentru cele mai bune chilipiruri.
  • Economisiți bani pe produse alimentare: Multe restaurante oferă un meniu rezonabil , la prânz. Mănâncă masa mare , atunci și au pizza sau un picnic în seara. Shopping la piețele alimentare locale nu numai că ajută să economisiți bani , dar vă permite să se amestece cu localnicii. Atunci când mănâncă la un restaurant într – o zonă turistică, de mers pe jos câteva blocuri distanță pentru prețuri mai bune. În cazul în care micul dejun nu este inclus în tariful de hotel, du – te la un bar local pentru cafea și produse de patiserie. În multe orașe, stând la o masă va costa mai mult decât în picioare la bar.
  • Economisiți bani cu închirieri de vacanta: self-catering vacante si sejururi Agriturismo oferă o alternativă la prețuri accesibile pentru hoteluri. Ei au de multe ori costa mai puțin și vă va oferi opțiunea de a mânca unele mese la domiciliu, economii suplimentare.
  • Du – te de pe pista bătuți: Fiecare regiune din Italia are lucruri interesante de văzut și de făcut. Dacă ați fost la destinațiile de top, încercați într -un loc mai puțin frecventate de turiști.

Roma

O opțiune de buget are drept de ședere la periferia Romei. Aromă din Italia Country Inn este în mediul rural doar 20 de minute de mers cu trenul de navetiști din Piazza del Popolo . De asemenea , puteți economisi bani pe cină. O cină bună poate fi avut la un restaurant local pentru mult mai puțin decât echivalentul cina la Roma, fără a turiștilor.

Roma are hosteluri, pensiuni, hoteluri ieftine, cazare și în mănăstiri. Aceste cazare sunt adesea de bază, dar la prețuri accesibile. Pe lângă camere și băi comune, multe dintre ele oferă camere duble private.

Mancand si band

Evitați principalele zone turistice pentru restaurante. Există o mulțime de tip sandwich bună și pizza de opțiunile felie. Băuturi, apă îmbuteliată și articole de picnic sunt mai puțin costisitoare în magazine decât în ​​baruri sau căruțe alimentare. Dacă sunteți dispus să meargă mai departe de centru, veți găsi bune, restaurante ieftine în cazul în care localnicii mânca.

Sfaturi Sightseeing

Roma poate fi savurat fără a cheltui o mulțime de bani pe admitere. Alege una sau două muzee sau monumente pe care într-adevăr doriți să le vedeți și petrece restul timpului rătăcire în jurul orașului. Dacă intenționați să mergeți la mai multe site-uri sau de a folosi transportul public, luați în considerare achiziționarea unui bilet de combinație sau o reducere de trecere.

Veneția

Un sfat este de a rămâne în Padova , în cazul în care există mai multe restaurante la prețuri rezonabile și hoteluri și să ia trenul în Veneția pentru a doua zi. Chioggia , pe laguna, face o alegere bună în timpul verii , când barca turistic durează de la Chioggia la Piața San Marco.

Există cămine (nu doar pentru tineret) și campinguri și în apropiere de Veneția.

Mancand si band

Evitați Piazza San Marco și zona din jurul acestuia. Stând într – o cafenea sau un restaurant în piața principală este foarte costisitoare. În baruri, veți plăti , de obicei , în plus să stea afară , deci , dacă doriți doar o băutură, stau la bar sau mai bine încă, du – te într – un magazin să – l cumpere. (În Chioggia , serviciu de masă în aer liber a fost minimă)

Sfaturi Sightseeing

Veneția este menit să fie explorat pe jos. Primul lucru pe care aveți nevoie este o hartă bună, dar chiar și cu asta, este probabil să se piardă. Dacă aveți de gând să călătorească mult de vaporetto  (autobuz de apă), puteți cumpăra trece la biroul de bilete. Numărul 1 Vaporetto de-a lungul Canal Grande este o modalitate buna de a vedea Veneția de apă și este deosebit de frumos pe timp de noapte. Evitati plimbari cu gondola și taxiuri de apă.

Multe biserici sunt liberi să intre și să aibă opere de artă bine în interior. Basilica San Marco este aglomerat. Sunt , de asemenea , un loc bun pentru a sta și să se odihnească sau răcori. În timp ce majoritatea turiștilor cazați lângă Piazza San Marco, restul Veneției este interesant, de asemenea. Petrece ceva timp rătăcitor pe canalele din spate, bucurându -se de arhitectura, oamenii și bărci. Nu este cu adevărat necesar pentru a cheltui bani pentru a se bucura Veneția.

Florenţa

Fiind în inima Toscanei, există mai multe opțiuni în afara Florența , care costa mai putin. Luați în considerare o agriturismo sau vacanta de închiriere și să ia un autobuz sau tren în Florența pentru a doua zi (atât în tren și stația de autobuz sunt la distanță de mers pe jos de centrul istoric). O alegere bună este sejurului lor la Le Torri Vacation Apartments și luând autobuzul spre Florența.

Pe linia de tren, orașele din Prato sau Pistoia ar putea face alegeri rezonabile. Montecatini Terme , la doar o oră cu trenul, are multe hoteluri ieftine.

Mancand si band

Stând la un bar pe Piazza della Signoria poate fi foarte costisitoare. Restaurante pe sau în apropierea pătrat sunt costisitoare, de asemenea. Mers pe jos la doar câteva blocuri de mulțimile turistice și veți găsi opțiuni mai puțin costisitoare. Există multe locuri ieftine pentru a mânca în Florența, multe dintre ele populare printre localnici.

Florența are un excelent piață centrală acoperită, merită o vizită, chiar dacă nu doriți să magazin. Este un loc minunat pentru a asambla un prânz picnic.

Sfaturi Sightseeing

Florența este un tezaur de arhitectură cu multe clădiri frumoase care urmează să fie respectate. Multe biserici sunt gratuite și dețin opere de artă importante. Florența este ușor de explorat pe jos, astfel încât nu este nevoie de transport. Hoinărind în jurul orașului și de mers pe jos de-a lungul râului Arno sunt bune moduri de a petrece o zi

Toscana

Da, chiar Toscana are chilipiruri și locuri ascunse. Regiunile nordice ale Toscana Garfagnana, la nord de Lucca, și Lunigiana, mai departe spre nord, au un peisaj care iti taie respiratia, oportunități de drumeții mare, castele și sate medievale mici și orașe. Puteți fi în continuare în raza de excursie de o zi de coasta, inclusiv popularul Cinque Terre, și orașele Toscana precum Lucca și Pisa.

Una dintre cele mai bune locuri pentru a mânca în zona, Agriturismo Spino Fiorito, este în Lunigiana de granița Garfagnana. Ei au mese de casă ieftine și patru camere cu aspect frumos. Este într-un cadru frumos, liniștit și are o piscină.

Pentru cei care prefera centrale Toscana, există mai multe chilipiruri pentru a fi avut cu închirieri de vacanta self-catering, cum ar fi Le Torri Apartamente de vacanță și cazare agriturismo. Self-catering este ideal pentru familii sau grupuri mici care călătoresc împreună.

Toscana are multe festivaluri locale și Sagra, mai ales în timpul verii (căutați afișe care anunță aceste evenimente). Festivalurile sunt o sursă gratuită de divertisment și nu există produse alimentare locale de multe ori ieftin, un loc bun pentru a încerca specialități regionale.

Dă-te jos potecilor

Dacă ați fost în Italia înainte, poate că e timpul pentru a obține de pe calea bătut turistic. Puteți economisi bani pe cazare, restaurante și baruri – se bucură de o băutură afară, fără a plăti suplimentar pentru servicii de masă.

Iată câteva sugestii bazate pe experiență.

  • Val Chisone în Alpii italieni: liniștitul și frumos Val Chisone este o comoara ascunsa. Poti sta la ieftin Bella Baita Bed and Breakfast cu gazde minunate, produse alimentare mare, și vederi minunate.
  • Brisighella, Emilia-Romagna : Nordul regiunii italiene Emilia-Romagna este cunoscut pentru bucătăria sa remarcabilă. Orașul medieval și centrul spa al Brisighella face o bază bună pentru a explora orașele din estul Emilia-Romagna din apropiere.
  • Urbania în Le Marche : Le Marche este o regiune frumoasă din centrul Italiei. Urbania este un oraș medieval plin de viață , unde puteți experimenta viața italiană într – o atmosferă de mic oraș prietenos. Este într – o poziție pitorească pe dealuri, dar orașul în sine este plat, făcându – l plăcut pentru mersul pe jos. Urbania are restaurante bune, baruri, cafenele și, făcându – l o bună bază pentru explorarea regiunii.
  • Regiunea Abruzzo : regiunea Abruzzo, la sud de Le Marche, este o regiune îndepărtată adesea trecute cu vederea de turisti. Ea are un peisaj spectaculos naturale, castele medievale și sate, mănăstiri, și ruine romane.
  • Puglia, călcâiul ghetei : Deși turismul receptează în Puglia, este încă o regiune relativ ieftin și mai puțin aglomerat pentru a explora. O mare parte din Puglia coastă cu plaje. Inland sunt situri arheologice, podgorii, arhitectură barocă, și trulli , case în formă de con.