Cum de a evita escrocilor escrocii și de călătorie la Londra

Posted on

Cum de a evita escrocilor escrocii și de călătorie la Londra
Londra este una dintre cele mai vizitate orașe din lume. Este acasă la atracțiile culturale de clasă mondială, arhitectura uimitoare, o scena zumzet de mese, și magazine din belșug. Este dinamic, feeric și interesant, dar cu o populație de 8,7 milioane de locuitori, acesta poate fi, de asemenea, descurajatoare, confuz, ocupat și tare.

În termeni globali, Londra este un oraș foarte sigur. Sunt locuri cu mult mai periculoase pentru a vizita atunci când vine vorba de ratele de criminalitate și probleme de securitate, dar la fel ca orice oras important de capital, este inevitabil ca artiști înșelătorie și criminali pradă pe turiști. Am evidențiat unele escrocherii comune de călătorie la Londra să fie conștienți de înainte de o excursie, dar cel mai bun sfat este de a fi înțelept, să fie precaut și să fie pregătite. Oh, și urmați intestinului; dacă ceva nu se simte bine, sunt șanse nu este.

În caz de urgență, contactați poliția, serviciul de ambulanță sau pompieri pe 999. Pentru a raporta o crimă care nu sunt urgente, contactați secția de poliție locală prin apel la 101 din cadrul Regatului Unit.

Hoți de buzunare pe de transport din Londra

Pickpockets țintă cele mai aglomerate zone din Londra, ceea ce înseamnă că ar trebui să rămână întotdeauna alertă atunci când se utilizează sistemul de transport public al orașului, în special atunci când călătoresc cu metroul și când trec prin gări de tren.

Stațiile cu cele mai mari rate de pickpocketing din Londra sunt Kings Cross St Pancras, Oxford Circus, Victoria, Liverpool Street, și Stratford. Pickpockets va folosi de multe ori tehnici de diversiune și de distragere a atentiei ca cere directii, in scadere in mod deliberat de monede sau de a provoca o agitație.

Atunci când răspunde sau reacția, trebuie doar să fie conștienți de împrejurimile dumneavoastră și păstrați obiectele de valoare la vedere. Nu uitați să zip saci și rucsacuri și transporta saci în fața ta. Nu face paradă de bijuterii și să păstreze banii ascunse în condiții de siguranță.

Moped-Riding Telefon Și Bag Snatchers

Hoții au prins pe faptul că acestea pot fi mult mai productiv pe două roți decât pe două picioare, și jaf stradă de bandele de echitatie motoretele este o problemă în creștere în Londra.

Hoții au tendința de a viza oameni care sunt pe telefoanele mobile sau care transportă saci aproape de bordură. Multe atacuri au loc în centrul Londrei, în plină zi. Încearcă să stai departe de bordură și nu mânui telefonul în jurul valorii în mijlocul străzii.

Carry saci peste corpul tau, mai degrabă decât pe braț sau să atârne de mână. Este ușor pentru a obține distras atunci când vă uitați la telefonul smartphone. Încearcă să-și planifice mai departe atunci când vine vorba de ghidare sau pas înapoi de la drum, atunci când caută pe-the-go informații.

Oamenii cer bani în stradă

Dacă sunteți abordat pe stradă de cineva cu o poveste de lungă durată și o cerere pentru o anumită sumă de bani (care vor promite să se întoarcă la un moment dat), sunt șanse este o înșelătorie.

Localnicii sunt adesea pacaliti de acest truc prea, dar cel mai adesea, aceste escrocii vor încerca și turiști vina-excursie în predarea de numerar. Cel mai bine este să refuze politicos cererea lor și să le încurajeze să contacteze poliția dacă este o urgență reală.

Nu exclude oprirea pentru a ajuta pe cineva care are nevoie de asistență reală, ci doar să fie precaut de ceea ce se spune și dacă sună un pic prea contrived și lustruit, este, probabil, pentru că nu este prima dată când povestea a fost spus.

Jocuri Street rigged

Deși poliția au prins în jos pe jocurile de noroc de stradă, s-ar putea întâlni în continuare câteva escroci fără scrupule setarea pe magazin de pe trotuare din Londra.

Un grup de tipi se va stabili în mod tipic în jos trei cești (sau capacele sticlelor sau proiectilelor), ascunde un mic obiect sub una dintre ele și apoi se amestecă-le înainte de a cere pe cineva din mulțime să păstreze ochii pe premiu. Un complice va, de obicei, „câștiga“ câteva runde înainte de un turist fără intenție încearcă norocul.

Jocul este întotdeauna fraudate și sunt adesea câțiva oameni plantate în audiență pentru a distrage atenția jucătorului pentru a face mai greu pentru a câștiga. Cel mai bine este să se meargă pe de fără să se oprească pentru a vedea ce se întâmplă. Sunt lucruri mult mai distractive pentru a vedea și face în Londra.

Primirea Cadouri „Free“

Dacă sunteți prezentat cu un cadou „liber“, în stradă (de obicei, un buchet de Heathers, un trandafir, o brățară, o jucărie sau similar) va fi de așteptat să plătească pentru el. Dacă acceptați darul, vi se va spune că va aduce noroc, și este foarte probabil ca vei fi hărțuit în predarea bani pentru ea.

Încearcă să nu facă contact vizual cu oamenii wave aceste tipuri de obiecte în fața ta și politicos mers pe jos înainte. Există o mulțime de lucruri cu adevărat liber să facă în Londra, în loc.