Cum de a găsi bilete de avion ieftine către Bali

Posted on

 Cum de a găsi bilete de avion ieftine către Bali
Știind cum să găsiți bilete de avion ieftine către Bali este pur și simplu o chestiune de sincronizare și de alegere a orașelor de plecare.

Cu doar câteva excepții, majoritatea zborurilor internaționale către Bali provin din Australia și alte puncte din Asia. Zboruri din SUA sunt de obicei scumpe, asa ca țopăit printr-un alt punct din Asia de Sud-Est este ideal.

Desigur, cea mai aglomerată destinație turistică din Indonezia și una dintre destinațiile de top din Asia, insula Bali le are pe toate. Din fericire, explozia turismului facilitează găsirea zboruri ieftine și mai ușoară.

Alegerea Zboruri către Bali

Bali este atât de mică încât doar un singur aeroport, Aeroportul Internațional Ngurah Rai (cod aeroport: DPS), se ocupă de toate zborurile internaționale și multe transferuri către alte părți ale Indoneziei. Aeroportul din Bali este de fapt al treilea cel mai aglomerat aeroport din Indonezia. Un nou terminal a fost adăugat în 2014, pentru a compensa o parte din sarcina, dar aeroportul era de așteptat să atingă capacitatea maximă de 2017. Construirea unui nou aeroport internațional este planificat pentru partea de nord a insulei. Un nou aeroport internațional pe insula vecina Lombok, de asemenea, ajută ocupa creșterea traficului la Bali.

Aeroportul din Bali este situat la numai 1,5 mile de Kuta și plajele populare din sudul Bali. Deși aeroportul este adesea numit Aeroportul International Denpasar, acesta este, de fapt situat la aproximativ 30 de minute de capitala Denpasar Bali.

Notă: Deși aeroportul din Bali este ocupat ca niciodată, încă se oprește în timpul Nyepi, obligatorie, o dată pe an Ziua balineze tăcerii .

Găsirea Zboruri ieftine către Bali

Majoritatea zborurilor ieftine Bali provin din Australia și în alte părți ale Asiei. Zboruri din Statele Unite sunt relativ scumpe, așa că ia în considerare despartim călătoria într-un hub de popular, cum ar fi Singapore sau Bangkok, continuând apoi mai departe la Bali, cu o companie aeriană diferită.

Zboruri din Bangkok și Singapore la Bali sunt de multe ori mai ieftine. Air Asia și alte companii aeriene oferă zboruri buget extrem de ieftine din Kuala Lumpur, Malaezia, prin noul low-cost terminale purtător KLIA2.

Sezonul de vârf Bali este in vara, mai ales între lunile iunie și august. Se așteaptă să plătească mai mult pentru zboruriletimpul sezonului ocupat.

Zboruri către Bali din Australia

Bali, din cauza imediata apropiere si surfing excelent, este o destinație populară pentru australienii care doresc să scape de iarna lor în lunile iunie, iulie și august. Cele mai ieftine bilete de avion spre Bali provin de obicei de la Sydney, Melbourne, Perth, dar nu se ocupă pop-up din alte orașe.

Sosire în Bali

Indonezia obligativitatea vizelor relaxat în 2015; acum cetățeni din mai multe țări pot intra prin anumite aeroporturi (Bali este una dintre ele), fără a fi nevoie de a plăti pentru o viză la sosire. maximă de ședere pentru scutirea de viză este de 30 de zile și nu poate fi prelungit.

Dacă aveți nevoie să stați mai mult sau nu se califică pentru scutirea de viză, puteți obține o viză la sosire bun timp de 30 de zile în Indonezia după ce accesați în aeroport. Vei avea nevoie de cel puțin două pagini libere rămase în pașaportul dumneavoastră și un minim de valabilitate de șase luni rămase. Oficialii preferă, dacă plătiți taxele de viză în dolari SUA, cu toate că Rupie indoneziană este acceptat. ATM-urile conectate în rețea la nivel internațional sunt disponibile în zona de sosiri, astfel încât să puteți obține moneda locală.

Ca și în multe aeroporturi populare din Asia, se așteaptă să fie inundat de oferte de la hamali, bisnitari și drivere imediat ce ieșiți din aeroport. Nu permite nimănui să vă faceți bagajele cu excepția cazului în care sunteți dispus să le plătească.

Părăsirea Airport

Pentru a evita complicații suplimentare din partea conducătorilor auto, achiziționați un cupon cu rată fixă ​​pentru un taxi oficial (mers pe jos spre dreapta ca ieșiți din aeroport) în cazul în care un conducător auto va fi atribuit.

excursioniști ambițioși și călătorii ultraușoare pot merge de fapt, de la aeroport la cazare in Kuta. Alternativ, puteți merge pe jos cinci minute chiar în afara zonei de aeroport la pavilion în jos un taxi sau bemo – minivan publice din Indonezia. Asigurați-vă că driver-ul utilizează un contor sau de a negocia tariful înainte de a lua în interior.

Taxa de plecare de la Bali

Aeroportul de la Bali, din păcate, are o reputație de lungă corupție și escrocherii meschine destinate călătorilor care pleacă. Taxa de plecare – să fie plătită la un chioșc desemnat pe cale de ieșire – este de 150.000 de rupii (aproximativ US $ 15). În cazul în care zboară în altă parte în Indonezia, se așteaptă să plătească doar în jurul valorii de US $ 4 pentru taxa de plecare interne. Această taxă nu este inclusă în prețul biletului astfel încât a salva unele moneda locală să plătească pe cale de ieșire!

Dacă nu pleci cu antichități, întrebarea pe cineva care pretinde că trebuie să plătească o taxă pe suveniruri sau alte cadouri pe care le-ați achiziționat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *