Skip to main content

Cum de a schimba și folosi banii în Singapore

Cum de a schimba și folosi banii în Singapore

Mica națiune-stat Singapore în sine stiluri Elveția din Asia de Sud-Est, datorită sistemului său stabil și bine dezvoltat-bancar, corupția guvernamentală scăzută, și standarde ridicate de viață. Singapore bani stă la baza acestui tot, creând una dintre monedele cele mai stabile și de încredere în regiune.

Vizitatorii vor avea nici o problemă în schimbare de dolari lor din SUA pentru moneda din Singapore în oricare dintre multele schimbătorii de bani sau bănci în întreaga insulă. așteptări mai mici, pur și simplu nu se aplică – Singapore este o națiune bine modernizată, iar vizitatorii se pot aștepta să joace după aceleași reguli de bani, deoarece acestea ar fi la Londra sau New York.

Aceasta este o veste bună pentru călătorii care doresc să exploreze scena cumpărături variat Singapore și situația de vânzare cu amănuntul duty-free ; cele mai multe magazine de plastic și să ia bun numerar, greu cu nici un deranj.

Tender juridică în Singapore

Dolarul Singapore (SGD, cunoscut pe stradă ca „cântă-dolar“) este unitatea oficială din Singapore a monedei. Notele de hârtie sunt exprimate în $ 2, $ 5, $ 10 și $ 50 (mai puțin frecvent observate sunt $ 100, $ 500, 1.000 $ și 10.000 $ facturi). Monede vin în 5 cenți, 10 cenți, 20 de cenți, 50 de cenți și 1 dolar valorile nominale.

Dolarul Brunei este de asemenea mijloc legal de plată în Singapore pe un 1: rata de schimb de 1, ca urmare a unui acord între cele două națiuni din Asia de Sud-Est mici.

Unele centre comerciale si hoteluri accepta dolari, dolari australieni, yenul japonez și lire sterline. Multe magazine vor accepta aceste denumiri, inclusiv cecuri de călătorie, la o rată ușor mai mică în comparație cu cele ale finanțiști.

Schimbarea de bani în Singapore: finanțiști & Bănci

Singapore este un centru financiar din Asia majore, deci are un sistem bancar și de schimb complet dezvoltat. Banii pot fi schimbate în bănci și autorizate finanțiști peste tot în oraș-stat.

Schimbătorii de bani Licentiat pot fi găsite la Singapore Changi Airpor t, centre comerciale Orchard Road , Central Business District în apropierea City Hall, și în alte domenii majore de comerț (Little India și Chinatown, printre altele). Uita – te pentru un semn de „licențiat zaraf“ pentru a fi siguri de servicii prompte și onest.

Rata de schimb a schimbatorilor de bani sunt competitive cu cele ale băncilor (chiar mai bine, deoarece finanțiști nu percepe taxe de serviciu). Multe case de schimb vinde multe alte valute în afară de dolari Singapore, dar ar trebui să se intereseze mai întâi.

Băncile, de asemenea, se va schimba de dolari dvs. în moneda locală. Există o bancă la fiecare colț de a face afaceri cu, cu toate că băncile pot percepe o taxă fixă ​​de SGD3.00 pe tranzacție.

Băncile sunt deschise 09:30 – 15 în timpul săptămânii și 09:30 – 11:30 în zilele de sâmbătă.

ATM-urile din Singapore

Automate Teller Machines (ATM – uri) sunt situate peste tot în oraș-stat – fiecare bancă, stație de MRT, sau centrul comercial are propria sa. Mașinile cu un semn plus sau Cirrus va permite să retragă bani utilizând propriul bancomat. Cele mai multe mașini permit retrageri Visa sau Mastercard.

Carduri de credit

carti de credit sunt acceptate islandwide. Suprataxe privind achizițiile card de credit nu sunt permise, precum și orice magazine care încearcă să o impună ar trebui să fie raportate la compania de card de credit implicate:

Basculare

Nu este nevoie să agațe în Singapore. Practica este descurajată în Aeroportul Changi și nu este de așteptat în cazul în care unitățile o taxa de serviciu de 10% este în vigoare ( a se citi: cele mai multe hoteluri și restaurante). Nici măcar șoferii de taxi, centre de Hawker , și magazine de cafea așteaptă sfaturi.

Cum sa faci bani dvs. merge mai departe în Singapore

reputația Singapore ca țară cel mai scump din Asia de Sud-Est este greu de bine meritata; în timp ce este cu siguranță mai scump pentru a vizita decât Kuala Lumpur sau Yangon, puteți urmări anumite reguli de degetul mare pentru a se asigura că nu va merge rupt atunci când vizitează Lion City:

Mănâncă la centrele de Hawker. Cu un centru de ieftin Hawker pe aproape fiecare colț de stradă , nu ai nici o scuză pentru a lua masa la restaurante scumpe în Singapore. Mese Hawker costa cât mai puțin de 5 SGD pe ajutor.

Ia transportul public. Șanț Uber pentru un card de EZ-Link , care vă oferă acces la sistemul de transport public de super-eficiente din Singapore. One stochează carte de EZ-Link tarif pentru ambele MRT și autobuzele.

Stați într – un hotel pensiune sau buget. Am înțeles: doriți să stați în mijlocul acțiunii, astfel încât ați prefera să rezervați o cameră de hotel Orchard Road și Marina Bay , dacă este posibil. Dar dacă vrei să scrimp, va trebui să încercați unul dintre hotelurile buget din Singapore în loc, centrate în jurul valorii de enclave etnice , cum ar fi Chinatown sau Kampong Glam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *