Cum de a vizita Anglia Avebury Henge

Posted on

 Cum de a vizita Anglia Avebury Henge
Înainte de a vă apropiați de Avebury Henge , unul dintre site – uri preistorice cele mai remarcabile din Anglia, a șterge imaginea de la Stonehenge din mintea ta. De asemenea, să ia un moment pentru a înțelege ceea ce este de fapt un Henge, iar varietatea de lucruri pentru a vedea în interiorul Avebury Henge va începe să aibă sens.

Ce este un Henge?

Contrar a ceea ce veți vedea la Stonehenge, un Henge nu este o colecție de pietre preistorice monumentale. Chiar și „Henge“ de la Stonehenge nu este pietre. Este omul a făcut banca de lut, cu un șanț în interiorul acestuia, care conține o suprafață mare, cu partea superioară plată. Acesta arată rar în imagini de la Stonehenge, deoarece banca și șanț sunt atât de departe de pietrele care atrag atenția.

La început, aceste bănci și șanțuri au fost considerate a fi structuri defensive. Dar oamenii de știință au lucrat rapid ca o banca construit cu un șanț adânc, lat în interior, mai degrabă decât în ​​afara ei nu au prea mult sens.

De fapt, cel mai bun ghici aceste zile este că zona cu partea superioară plată închisă de către bancă circulară sau ovală și șanț este de fapt un fel de spațiu sacru, un loc de ritual și, probabil, sacrificiu.

Ce este în interiorul cercului, sau Henge, este ceea ce o face interesantă. Și există o mulțime în interiorul Avebury Henge, inclusiv:

 • O mare parte din satul Avebury în sine
 • Cel mai mare cerc de piatră din Europa, la mai mult de 460 de picioare în diametru. La un moment dat a fost formată din aproximativ 100 de pietre în picioare.
 • Două cercuri de piatră mai mici, fiecare de aproximativ 100 de picioare în diametru. Multe dintre aceste pietre au fost răsturnat și îngropat în Evul Mediu timpuriu de către săteni încearcă să șteargă originile păgâne ale site-ului, probabil, pe instrucțiunile preotului paroh local.
 • Obeliscul, o piatră pătrat misterios descoperit recent.

Istoria site-ului

Când Alexander Keiller, un arheolog și pionier fotograf aeriene (a publicat prima carte de arheologie aeriană din Marea Britanie), a cumparat site-ul 950 de acri la începutul anilor 1930, localnicii au fost încă arătură caracteristicile sale în sol și de a face uz de pietre sale ca materiale de construcții . Keiller excavat multe dintre pietrele care au fost răsturnate și acolo unde este posibil, el le reinstalat în pozițiile lor inițiale.

În 1938, el a fondat un muzeu pentru descoperirile sale din zona. El a restaurat, de asemenea, din secolul al 16-lea Avebury Manor, chiar în afara Henge. Un bogat și elegant aviator și academice precum și arheolog (un fel de scoțian Indiana Jones), Keiller a fost căsătorit de patru ori. Poate avea nevoie de bani pentru o mulțime de pensie alimentară, deoarece în 1943, a vandut 950 de acri la National Trust pentru 12.000 de lire sterline, valoarea lor de teren agricol. patra Soția sa, care l-au trăit mai mult decât, a donat muzeului conținutul său și alte descoperiri arheologice sale la Trust în 1966.

Înmormântarea grisly

Face suficient de săpături în siturile preistorice din Marea Britanie, și sunteți obligat să vină cu niște oase sau bunuri de înmormântare. În 1938, Keiller a descoperit rămășițele Barber chirurgul Avebury-lui ocupație ca un chirurg frizer a fost demonstrat prin instrumentele de comerț a efectuat, inclusiv o pereche de foarfece și un instrument de prelevare de sânge medievale. Nu a fost posibil să se determine dacă el a fost ucis de pietre sau deja mort atunci când îngropat acolo, dar timp de secole, tradiția orală locală a spus unui chirurg frizer călătorie, care a sosit în sat, când pietrele au fost răsturnat și îngropat pe instruirea bisericii .

Conform legendei, el a stat prea aproape de o piatră și a căzut pe el, zdrobirea și să-l îngropare. Aceasta, în conformitate cu poveștile, marcat sfârșitul distrugerii pietre.

Lucruri de văzut

 • Exploreaza pietre în picioare aproape: Spre deosebire de Stonehenge, în cazul în care pietrele permanente sunt roped off și poate fi abordat numai cu permisiune specială, vizitatorii pot explora liber piatra din cadrul Avebury Henge. Principalul cerc de piatra este enorm (mai mult de trei sferturi de milă în jurul). Piatra excursii cerc , conduse de experți voluntari sunt oferite de mai multe ori pe zi , pe cele mai multe zile. Turul costă 3 lire sterline (copii sunt gratuite) și durează între 45 de minute și o oră.
 • Vizitați Muzeul Keiller Alexander : Muzeul, fondat de Keiller însuși în 1938 este împărțit în două secțiuni. Grajdurile Galeria afișează constată din excavarea a siteului, inclusiv instrumente vechi de 4000 de anisilex, scheleteanimale domestice vechifelmult ca 5500 ani, unele dintre cele mai vechi ceramicii europene găsit vreodată, și coarnecerb cerb roșu folosite ca instrumente pentru a construi Henge șifăcut șanțuljur. Celecopii Barn Galeria, întro, treierat hambar acoperităstuf 17-lea, are displayuri interactive pune Avebury Henge în contextrestul Stonehenge, Avebury și siteuri Patrimoniului Mondial UNESCO asociate. Ea areasemeneao zonăactivitate calmăcopiicazulcare membrii mai tineri ai familiei pot soluționajosdupăruleazăjurul valoriipietre.
 • Avebury Manor and Garden : Conacul, chiarafara datele Henge din secolul al 16lea și este parte a siteului National Trust. Alexander Keillerlocuit acolotimp ce excavarea Henge. Camerele sale sunt decorate pentru a reflecta cele cinci perioade care a fost ocupat-Tudor, Regina Ana, Georgia, victorian, șisecolului 20. Neobișnuit pentru o casă istorică, vizitatorii sunt încurajați să atingă șiinteracționeze cu mobilierul și obiectele din casă. Puteți sta pe scaune,află pe paturile, chiarjoace un joc în salăbiliard.
 • National Trust Hub : Desigur, există un magazin, cafenea, grupuri sanitare, și centruinformare în Farmyard vechiunde puteți afla ce se întâmplă la locul.

Cum de a vizita

În cazul în care: Lângă Marlborough, Wiltshire, SN8 1RF. Site – ul este de șase mile vest de Marlborough pe A4361. Parcarea este aproape de cercurile de piatră și facilități National Trust din Farmyard Vechi.

Când: Cercul de piatră și elementele exterioare ale site – ului sunt deschise în fiecare zi, în zori până în amurg. Orele de muzeu și Avebury Manor variază în funcție de anotimp. Verificați site – ul National Trust pentru deschidere de ori.

Cât de mult: Intrarea la cercurile de piatră și caracteristici în aer liber este gratuită. Keiller Muzeul Alexander are un pret separat de Avebury Manor and Garden și există încă 7 lire sterline încărcate (în 2018) pentru parcare.

De asemenea, în apropiere

 • West Kennet lung Barrow , una dintre cele mai mari și cele mai accesibile morminte compartimentate in Marea Britanie, este de aproximativ două mile distanță. Construit în jurul valorii de 3650 î.Hr., a fost utilizat timp de 1000 de ani. Proprietate privată, este gestionat de către National Trust în numele Patrimoniului limba engleză și pot fi vizitate în mod liber, în fiecare zi, la orice oră rezonabilă.
 • Silbury Hill , cel mai mare deal provocate de om din Europa și , probabil , cel mai misterios este de 1,7 mile distanță. Este mai mare decât Piramidele, și nimeni nu încă a lucrat cine sau de ce a construit.
 • Stonehenge și site-urile sale asociate, Woodhenge și Durrington Pereții sunt aproximativ șase mile distanță.