Cum de a vizita Colosseum, Forumul Roman, și Palatine Hill din Roma

Posted on

Cum de a vizita Colosseum, Forumul Roman, și Palatine Hill din Roma
Una dintre cele mai populare atracții din Italia și cu siguranță unul dintre simbolurile cele mai cunoscute ale Imperiului Roman, Colosseum ar trebui să fie în partea de sus a traseului pentru fiecare vizitator prima dată la Roma. De asemenea, cunoscut sub numele de Amfiteatrul Flavian, această arenă antică a fost site-ul de nenumărate bătălii gladiatorial și lupte între animale sălbatice sângeroase. Vizitatorii Colosseum pot sta în tribune și să vedem dovezi ale Culoarele amfiteatrului complicate subterane si usi capcana – zonele de așteptare pentru divertisment de până atunci.

Deoarece Colosseum este o atractie de top din Roma, poate fi greu pentru a obține bilete. Pentru a evita în picioare în linii lungi pe vizita dumneavoastră la acest site vechi, ia în considerare achiziționarea unui forum Colosseum si Roman treci online din Selectați Italia în dolari SUA sau achiziționarea unui Pass rom sau card Archeologica, care permite intrarea la Colosseum și alte obiective turistice pentru un apartament rată. Pentru mai multe opțiuni de a vizualiza ghidul nostru de cumpărare Bilete Roma Colosseum cu informații despre bilete combinate, excursii și bilete on – line.

Informații importante de securitate:

Ca aprilie 2016, măsurile de securitate la Colosseum au fost accentuate. Toți vizitatorii, inclusiv „sări peste linia de“ deținătorii de bilete și participanții tur cu ghid, trebuie să treacă printr-o verificare de securitate, care include un detector de metale. Linia de securitate poate fi foarte lungă, cu timpi de așteptare de o oră sau mai mult, astfel încât planul în consecință. Rucsaci, posete mari, și bagajele nu sunt permise în interiorul Colosseum.

Colosseum O vizită de informare

Locație: Piazza del Colosseo. Linia de metrou B, Colosseo opri, sau tramvaiul 3.

Ore: Deschis zilnic de la 08:30 până la 1 oră înainte de apusul soarelui (ori , astfel de închidere variază în funcție de sezon) , astfel încât ori de închidere variază de la 04:30 în timpul iernii la 07:15 în aprilie-august. Ultima admitere este de 1 oră înainte de închidere. Pentru detalii vezi link – ul de site – ul în informațiile de mai jos. Închis 1 ianuarie și 25 decembrie și în dimineața pe 2 iunie ( de obicei , se deschide la ora 01:30).

Admitere: 12 euro pentru un bilet care include intrarea la forum și Dealul Palatin Roman, începând din 2015. Biletul de trecere este valabilă timp de 2 zile, cu o singură intrare la fiecare dintre cele 2 site – uri (Colosseum și Forumul Roman / Dealul Palatin). Eliberați prima duminică a lunii.

Informații: (0,039) 06-700-4261 Verificați curent oră și prețul de pe acest site

A se vedea Colosseum în profunzime

Pentru o vizită mai completă la Colosseum, puteți lua un tur cu ghid , care include accesul la Dungeons si niveluri superioare, nu sunt deschise publicului cu bilete regulate. A se vedea cum să facă un tur Toate Colosseum de sus în jos pentru detalii și o carte virtuală vizitator un Colosseum Dungeons si rangurilor superioare tur prin Italia Select.

Călătoriți cu copii? S – ar putea bucura de Colosseum pentru copii: jumatate de zi Family Tour .

Pentru o altă vizită virtuală, a se vedea fotografiile noastre Colosseum roman.

Note: Deoarece Colosseum este de obicei foarte aglomerat și plin de turiști, acesta poate fi un prim loc pentru hoți de buzunare astfel încât să fie sigur de a lua măsuri de precauție pentru a proteja banii și pașapoartele.

Rucsaci si saci mari nu sunt permise în Colosseum. Asteptati-va pentru a merge printr-un screening-ul de securitate, inclusiv un detector de metale.