Cum de a vizita York Minster: un ghid turistic

Posted on

Cum de York Minster: un ghid turistic

Cel puțin două milioane de oameni pe an, vizita York Minster în orașul medieval York. Vechi de 800 de ani, catedrala, care a avut 250 de ani pentru a construi este doar vârful aisbergului. Acesta ocupă pe un site care a fost legat de istorie și credință timp de aproape 2000 de ani. Marele său East Window, la fel de mare ca un teren de tenis, este cea mai mare întindere de vitralii medievale din lume.

Există o mulțime de a vedea și, în timpul lunilor de vară și perioadele vacanțelor școlare, o mulțime de oameni care doresc să-l văd cu tine. Deci, un avans de planificare puțin nu doare.

Ce este nou la York Minster

Divulgarea York Minster în Undercroft  Nu pierdeți noua expoziție. Face parte dintrun proiect20milioane £, 5 anirenovare și conservare, programată să fiedeplin finalizate în 2016, părți ale acesteia sunt deja deschise pentru vizitatori. Cea mai mare atracțiestat-of-the-art în orice catedralaMarea Britanie,se referă istoria catedralei și siteul său cu obiecte uimitoare și displayuri interactive – inclusiv cei 1000aniCornul Ulf, dat Minster de un viking lord.

Știați?

 • Unele dintre cele mai interesante istorie antica York Minster a fost descoperit abia în anii 1960 și ’70 în timpul săpăturilor de urgență sub catedrală.
 • Constantin cel Mare, care a ales Constantinopol capitala Imperiului Roman și a făcut creștinismul religia oficială, a fost declarat împărat de soldații săi în timp ce în York.
 • Minster este un cuvânt anglo-saxon, inițial folosit pentru a descrie mănăstiri cu rol didactic. Este folosit mai ales in aceste zile ca un titlu onorific pentru unele catedrale mari.

Great East Window Curățare și conservare

Lucrările de restaurare a acestui imens colorat fereastră de sticlă cât și zidăria din East End a Minster va dura mult mai mult decât 5 ani de proiect Dezvăluit York Minster. Cel puțin 311 panouri de sticlă, format din mii de bucăți de sticlă medival, sunt eliminate, reparate și reinstalat. Acesta nu va fi finalizat până în 2018. Dar, în 2016, visitiors va, în sfârșit, să fie capabil să-l vadă fără schelele de protecție care a acoperit de ani de zile.

Panourile restaurate vor fi vizibile, deoarece acestea sunt readuse în poziția lor în fereastra. Alte secțiuni încă în curs de restaurare vor fi protejate cu sticlă transparentă. Lucrul cu privire la aceste ferestre este un astfel de proiect masiv, care noua tehnologie este folosită pentru a prelungi viața lor. York Minster va prima clădire din Marea Britanie pentru a utiliza sticlă rezistentă la UV ca o protecție exterioară pentru vitraliile.

Dacă doriți o provocare, a se vedea cât de multe dintre panourile de sticlă colorate poate înțelege. Mediavale artizanii care au creat sa dorit spun intreaga poveste a Bibliei, de la Geneza la Apocalipsa, în unul, fereastra multi-lambrisat.

Faceți un tur cu ghid

 • Tururi Minster – Voluntari conduc tururi ghidate,șase ori pe zi – la 10, 11,12,1, 1 și 15 -fiecare ziexcepția duminică. Tururile dura aproximativ o oră și sunt o modalitate foarte bunăa descoperi unele dintre comorile ascunse și istoria uimitoare anii Minster. Tururile sunt incluse în prețul de admitere. Dacă veniți cu un grup de 10 sau mai mult, saunevoieajutorlimbă străină, să știupersonal28zile in avans prin trimiterea unei cereri turgrup la  groups@yorkminster.org
 • Excursii turn – Alpinism turn central York Minster este o experiență foarte specialădacă suntețiformă și neînfricat. Este cel mai înalt punct din York și înainteajunge la parteasus 230 de înaltă și picior pas afarăîn aer liber, veți obține o șansăa vedea unele dintre creneluri și gargui medievale Minster de aproape.
 • Există 275 pași pentru partea de sus. Unele sunt înguste și inegale și unele trec prin pasaje înguste.
 • Turnul urcare nu este recomandat pentru persoanele cu boli de inima, vertij, claustrofobie, hipertensiune arterială, angină pectorală, probleme de respirație (astm, febra fânului, și bronșită), mobilitate slabă sau care sunt gravide.
 • reglementările de sănătate și de siguranță sunt disponibile pentru a citi atunci când vă cumpărați biletul și trebuie să le citiți înainte de a aborda urcare.
 • Copiii mai mici de 8 ani-vechi nu au voie să urce în turn.
 • grupuri școlare de zece sau mai mult trebuie să fie însoțită de trei adulți sau doi adulți în cazul în care există mai puțin de zece.
 • Excursii în turn ia 45 de minute și sunt limitate la 50 de persoane la un moment dat. Ei pleacă la fiecare 45 de minute sau cam asa pe tot parcursul zilei și există un cost suplimentar pentru turn. Adresați-vă la biroul de bilete despre timpi de declanșare turn când ajungeți. Dar, înainte de planificare pentru a urca, ia în considerare acești factori:

Cum de a găsi York Minster

Doar despre toate drumurile din York duce la Minster. Cap pentru centrul micului oraș, cu pereți și nu se poate dor. Dacă nu se poate vedea, doar urca pe zidurile orașului la unul dintre cele mai multe puncte de acces în jurul York, pentru un ochi vedere păsări.

Goodramgate, ceea ce duce la Deangate si High Petergate, toate duc la Minster Yard (în York, străzile sunt numite „poarta“ și porțile prin zidul orașului sunt numite „bar“).

Când Pentru a vizita

Ca o catedrală de lucru, York Minster pot fi închise din când în când pentru toate afacerile normale a unei biserici – nunți, botezuri, înmormântări – precum și evenimente speciale și concerte. În general, Minster este deschis:

 • Pentru servicii și rugăciune , de zi cu zi de la 7am la 06:30
 • Pentru vizitarea obiectivelor turistice, luni – sâmbătă orele 9 la ultima intrare la 05:30, duminica de la 12:45. Părți ale catedralei pot fi închise pentru pregătirea vecernie sau evenimente speciale în timpul orelor de program generale.
 • Pentru expozitiile Undercroft, luni – sâmbătă 10am la 17, duminica de la 13
 • Pentru călătorii Tower , verificați în ziua în care vizitați. Deoarece călătorii Tower au un element în aer liber, programarea lor este legat de vreme.

De ce există o admitere de încărcare?

Oamenii, uneori, sustrage de la a fi nevoie să plătească pentru un bilet pentru a vizita un loc de cult, deci este important să se ia în considerare câteva lucruri:

 1. Nu există nici o taxă de intrare pentru a intra în Minster pentru a participa la un serviciu, să se roage sau să aprind lumânări.
 2. Nu de numărare a proiectelor de restaurare și conservare, de fapt, costă £ 20.000 pe zi pentru a acoperi încălzire, iluminat, curățarea și alte personal pentru a menține Minster deschis publicului. Cea mai mare parte acest lucru trebuie să fie ridicat de la taxele de admitere.
 3. Oamenii din York sunt admise gratuit.
 4. Bilete de intrare sunt bune pentru vizite nelimitate pentru un an întreg de la data cumpărării.

Alte Essentials vizitatorilor

 • Admiterea – începând din 2015, bilete pentru Minster, capitolul Casa si Undercroft costa £ 10 pentru adulți și £ 9 pentru persoanele în vârstă și studenți. Până la patru copii însoțiți de un adult sunt gratuite. Biletele pentru Minster și Trip Tower costa 15 £ pentru adulti, £ 14 pentru persoanele în vârstă și studenți și £ 5 pentru copiii de la 8 la 16. Copiii sub 8 nu au voie să urce în turn.
 • Fotografie și înregistrare video pentru uz personal este permisă pretutindeni , cu excepția Undercroft.
 • Vizita lor Site – ul oficial pentru loturi mai multe informații și o serie de informații de contact.